Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Nálunk a férjem júliusi de utálja a meleget, 25 fok fölött szenved. Hideg nem zavarja, Kievben járt egyetemre, szerinte kellemes volt a klíma...
Én novemberi vagyok és kufejezetten fázós, Luca október végi és mindent jól bír de a hideget nagyon.
Csak nem teszik csütörtökre a 2 dse tesit. :)
Szép kis órarend az is. De jót nem is nagyon lehet kihozni heti 34 órából :(
Megjelent egy cikk a leendő felvételi rendszerről. Lehet már kiveséztétek, de hátha van benne érdekes:
Gyerekeim órarendje is megérkezett, bár én csak távolról láttam. :)
Fiamnak kétszer van 6 órája, kétszer 7 és egyszer 8, mert aznap nulladik órájuk is van.
Meg még ehhez jön a 2 dse-s tesi. Remélem nem csütörtökön lesz ami tetszene fiamnak, mert 8 tanóra után még két tesi sok lenne.
Hunfalvy:
"Nyílt napi igazgatói tájékoztató:
2022. október 20. 15:00 (jelenléti, tornaterem)
Nyílt napok óralátogatásokkal:
2022. november 10-24.
Ezekben a napokban közel 100 tanóra látogatására lesz lehetőség, minden tantárgyból!"
VPnéG
VPG-nek a fórumon a Veres Pétert szoktuk hívni, így kevesebb a félreértés.
Polar kiskosztüm? :D
Vagy Fusalp elegáns síruhák? [link]
Igen, az infók ott vannak, de Ped. Szolgálaté kevesebb betű, több ábra.
Olyanoknak is jó, akik kevésbé jól boldogulnak hosszabb szövegekkel.
Én is offolok kicsit.
Nálunk itthon meleg van télen. Ha választhatnék vagy lenne értelme szabályozni én itthon télen 22-23 fokot szeretnék. 22 fok alatt hideg a kezem, hiába öltözöm fel.
Én februári vagyok, de azt szeretem ha télen már reggel is 0 fok fölött van a hőmérséklet. Nyáron akár városban is a 28-30 fokban elvagyok, a 35 fok csak nyaralni jó.
Gyerekek és férj tavasz, nyár, ősziek, de hidegben sosem fáznak amikor én már igen. Nyáron 30 fokig ők is jól elvannak.
A Fővárosi Ped. Szolgálat közzétett egy google doksit az idei tanév felvételi menetéről, jól összeszedett prezentáció, az egész országra szól, nemcsak budapestieknek..
Beírnám ide, de a hoxa nem engedi a linkrövidítőket, és azzal van megadva. A Comagnán megtaláljátok.
Én télen születtem és nagyon nem bírom a meleget.
Kivéve persze vízparton, ÁRNYÉKBAN, lenge szellő mellett.
Téli fiam szintén nem szereti a meleget.
Nálunk mindenki meleg-barát.
Én május végi vagyok, két gyerekem júliusi a férjem a kakukktojás, mert ő februári, viszont mediterrán import, náluk úgy tartják, 0 fok alatt veszélyes az utcára kilépni. :-)
40 fokban a Maldív-szigetek egyik lagúnájában én is jól érzem magam. Itthon nem annyira :D
Nem tudom, hogy tényleg igaz-e ez a születés és fázósság közti összefüggés. Amikor a gyerekem született, akkor mondta a védőnő, hogy ezt tapasztalják.
Én őszi vagyok, szívesen fixálnám a kültéri hőmérsékletet 25 fokon (+/- 2-3 fok).
Akkor nekünk kell télen spórolni, eddig sajnos kevésbé tettük.Amúgy is nap imádó vagyok, 40 fokban is jól érzem magam. Lehet tényleg vmi abban, hogy számít ki mikor született, melyik évszakban.
Kiváncsi leszek a döntésre végül, mert ha a tényleges szünetről beszélünk az igazából 3 nap..
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?