Kövér nők klubja! - Akik nem tudnak lefogyni (beszélgetés)
sziasztok, én is csatlakoznék :(
Bár azért remélem le tudok fogyni...
Sajna nem volt elég,hogy alulműködik, az immunrendszerem pusztítja teljesen el,mert idegenként érzékeli.(Hashimoto betegség)
Szerintem, aki annak érzi magát...mert én úgy látom, hogy hiába mondják az emberek vkinek, hogy Te nem vagy kövér, ha Te annak érzed Magad, akkor az úgy van.
És milyen módszerrel sikerült ilyen rengeteget fogynod??:O
A fenét.5 éve 8 hónap alatt ledobtam 65 kilót,aztán jött a betegségem és vissza ment 45kiló.Most meg 1 éve szenvedek nagyon lassan megy,de a doki mondta örüljek hogy megy hiszen a pajzsmirigyem lassan eltünik,szinte nincs.Az anyagcsere szinte áll.
húúúúúúúúúúúúúúúú...az igen...és mi volt a pajzsmirigyeddel :((((
elég undorítóan írsz, de nem tudom ha így gondolkodsz mit keresel itt?
én benne vagyok ez szuper lenne :)))
mi újság Veled mostanában?:)
Húúú, gratulálok! Ügyes vagy!
Én 1 éve fogyozók,33 kiló minusznál tartok.Sajna nekem a pajzsmirigyem tette ezt velem.
Hú, mennyien lettünk hirtelen:)
Sziasztok!
Ha nem gond én is csatlakoznék hozzátok.
Csak nem úgy van az a kéz,ha jobban megnézed.Úristen ez most fontos.Gyönyörű nő így is úgy is,és ehhez nem kell 20 kilósnak lenni.
Ugyanott van, de máshogy tartja. Nézd meg. Miért is ne lehetne? Hagyd békén!
Rosszul látod. Én január óta 9 kilót fogytam. Elhatározással. Amúgy semmi bajom nincs azzal ha valaki nem sovány. Egy nem sovány nő is lehet gyönyörű, lehengerlő, elbűvölő. A környezetemben nem egy ilyet ismerek.
...de én ezt nem gonoszságból kérdem...inkább amolyan kis irigységből...mert én is voltam 10 kilóval kevesebb, mint most és akkor egész helyes kis pofim volt....de most plusz 10 kilóval olyan vagyok, mint egy miss röfi....
Sziasztok !
Csatlakoznék ! Kövér vagyok és bár többször le-lefogytam 10 kilót, de rekord idő alatt vissza is szedtem és talán még többet is, mint amennyit egy-egy alkalommal leadtam...szóval:jelenleg is kövér vagyok (fújj...de büszke vagyok erre....) és bár folyamatosan próbálkozom (lásd naplóm), nem nagyon hiszem, hogy én valaha is le tudnék úgy igazából fogyni.
(talán, mert kényszerevő vagyok :PP)
...és igen, én is ugyanezt akartam kérdezni...mármint, hogy mindkét képen ugyanolyan szép az arcod....
Nem értem az ilyen embereket mint te. Te sosem álltál kétszer ugyanúgy a barátaid mellett? Ne legyél már ennyire szőrszálhasogató. Akkor nem kell ideírni, hisz amúgy is ahogy látom meg van a véleményed a témáról.
DE a barátnőd keze is ott van a másik képen
Kamuka, Nala titeket is üdvözöllek. Gyertek csak bátran!!:)))
Ritka gusztustalanul fogalmazol, de ez a te emberségedet példázza. Nem, nem ps, tudod egy ember életében nem csak egyszer tud ugyanolyan fejet vágni.
Lányok, gondoltam összetarthatnánk itt, egymást tudnánk lelkesíteni stb, ha benne vagytok:) Jó lenne egy kis csapatot kovácsolni ide:) Nem feltétlen diétás témában, mert annyi ilyen van már itt, bármi más lehet, persze az is, csak hogy összetartsunk:)
A két képeden ugyanolyan az arcod. Photoshop?? Ugyanúgy áll rajta minden, még a mosoly a szem is, csak az egyik - a dagadtos - fekete-fehér szemcsés.
Amúgy a fogyás elhatározás kérdése.
További ajánlott fórumok: