Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Viccesebb ez a fórum, mint a Csp-os.
🤣🤣🤣
Igen!
Aztán lehet, hogy videohívás is lesz és akkor elképzelhető, hogy bebukod mert nem tűnsz betegnek;)
Nekem azt mondták a sürgősségin, hogy nem így néz ki egy epekővel rendelkező beteg.
Csak tudnám, hogy akkor mit szedtek ki belőlem 3 hét múlva...
Rendben.
Kérem szépen annak az embernek a nevét, azt a HITELES forrást, ahol megbüntettek 50ezerre bárkit is maszk nem viselés miatt!
Na te megugrod e a lécet, mert a barátodnak éjjel nem sikerült.
Azt gyanítom neked sem fog....
Nem lesz vége.
Azt mondták, hogy 2022. áprilisig védekezés lesz...
Még akkor sem.
Kollégámnak 2 gyereke van, azaz már annyira nem gyerekek. Mindkettő lázas volt 38,5, kapart a torkuk, az egyiknek hasmenési is volt. Suliba nem mehettek be, és nem is mehetnek, amíg nincs igazolás, de a doki nem vette fel a telefont, majd felvette 4 óra telefonálás után és közölte, hogy nem kell teszt, mert ez nem kovid. Az egyiknek rögtön kiállította az igazolást, ma mehetett a érte, a másiknak majd pénteken...
Semmit nem tudunk, de már mindenki biztos benne, hogy kisnyugdíjas, tàjékozatlan, még a boltajtón se látta a kiírást.
Kérdeztem, milyen bolt volt, nem kaptam választ.
Itt most tényleg azon megy fél napja a vita, hogy valaki bedobott a köztudatba egy "öregnénit"? Mert valaki azt mondta, hogy a boltos azt mondta...
Sok rendőrt ismerek, van köztük néhány elvetemült bunkó valóban, de a többség normális, messze nem a basszunkkimindenkivel elvre megy. Ha még létezik is ez az "öregnéni", szerintem abból ilyen következtetéseket levonni, amik ma itt voltak, erős túlzás.
" Sikerült ezzel másnak az egészségét akkor és ott megvédeni?
"
Igen sikerült! (ha nem is ott és akkor rögtön)
Akikhez eljutott az idős néni megbüntetésének a híre, azok egy rész úgy indul holnap el bármilyen útjára, hogy kétszer megnézi a táskáját, hogy van-e nála maszk.
Ez tényleg olyan nehéz, vagy fordítva ülsz a lovon?
Vicces, ahogy hisztikézel. Lehet emberkedni, de viseld el a választ.. Senki nem tehet róla, hogy buta vagy, képtelen a tájékozódásra. Szerinted az a tájékozódás, hogy nézed az operett törzset.
Elárulom, március 15.-én néztem utoljára. Akkor azt mondtam, piszok sürgősen támadjuk meg Ausztriát és adjuk meg magunkat, mert ha ezeken múlij megsz.ívjuk.
Előtted az internet, használd. Ha nem tudsz semmilyen nyelvet a Google abban is segít.
Nem.
Ma utaztam busszal, a mellettem álló fiatalember, maszk nélkül pedig fájdalmas tekintettel nézte, ahogyan elindul a busz nélküle, mert hasonló megjegyzéseket tett, mint te.
Ezek szerint nem te voltál:D:D:D
1.) Nem járok busszal, ezért buszmegállóban sem állok.
2.) Ahol kell hordom a maszkot, ahol nem ott nem fogom.
3.) Most jöttek rá, hogy szarban a gazdaság, hát próbálnak javítani a helyzeten, nem érted, meg értem teszik.
4.) Úgy látom a Hősök terén töltötted a napod nagy részét, hogy hirtelen így kicombosodtál. :))
Tudom! Neked hiába mondanék bármit, te csőlátásban vagy.
Ezért értelmetlen széllel szembe...
Ha te nem érted, hogy kellenek a renitenseknek az "öreg néni példák", akkor nem érted, pedig különösebb magyarázatot nem igényel.
Pontosan, mint amit mondtak a dohányzásos büntikre. Ha lenne média hangja, hogy megbüntettek XY-t 100ezerre, mert megállóban cigizett, vagy láttuk volna saját szemünkkel, akkor betartanák, míg csak a duma van, addig nem.
Fél éve mondják hordjál maszkot, 2 hónapja fokozottan kérnek, most büntetnek. Ha ezt valaki nem érti, nem akarja érteni, annak a bármi is kevés, ahogyan neked is.
Azt csinálsz amit akarsz! Ne hordjál maszkot, ne védekezz ha nem szeretnél, de egy bizti! Ha mellettem állnál maszk nélkül a buszmegállóban és úgy tökön rúgnálak, hogy a maszkot le sem vennéd magadról még alváskor sem.
Lehet erre sor is kerül, mert nem tudom ki vagy, nem tudod ki van a név mögött.
Lehet 50ezerre is büntetni és máshogyan is:D:D
- Jó napot, doktor úr!
- Jó napot, Józsi bácsi. Mi a panasza? Á, ne is mondja, ránézésre megmondom. Önnek koronavírusa van!
- De doktor úr...
- Ki is pipálom itt, az EMMI által küldött statisztikai jelentőben, amit az EMMI által kidolgozott új eljárásrend mellé adtak teszt helyett, mert az nincs. Koronavírus, plusz egy fő. Hihetetlenül terjed ez a kórság, ma Józsi bácsi nálam a kilencedik! Az asszisztensemnél kap egy szép piros cetlit, azt otthon kiragasztja szépen a kapura, tíz napig csak Barátok köztöket néz a tévében, sok teát iszik, nem megy sehová. Meg az Iluska néni sem. Legalább elfogy a kamrából a hét éve eltett meggybefőtt.
- De doktor úr...
- Ne aggódjon, Józsi bácsi, pontos listát kaptam az EMMI-től, hogy mi alapján teszteljem önt így saccperkábé. Például...
- Ráejtettem a lábamra a satut!
- Parancsol?
- Mondom, ráejtettem a lábamra a satut. Azért jöttem. Huszonöt kilós.
- Na, az tényleg bazi nagy! És fáj?
- Már hogy a ménkűbe ne fájna?!
- Mondom én! Nézze, itt is van az EMMI által kiadott hivatalos tünetlistán: "Végtagi fájdalom".
No így meg pláne lehet védekezni ellene.
A számokban már régen nem hiszek, többek közt azért, amit megírtam.