Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
De ki kehet tenni, es a covidosokat is lehet nem bevinni...
Ha nincs aki ellassa oket nincs aki ellassa oket.
Ha az emberek tojnak a vedekezesre evvel jar. Oroszrulett.
Van boncolas minden nem egyertelmu esetben.
Lehet a hulyeseget meg a fals infot ismetelgetni, attol meg hazugsag marad
Influenza oltás ( esetleges mellékhatások is ) a végén összefoglalóval, ha valaki nem akar sokat olvasni róla :
Azt már tudják, hogy nem mindenkinek a szervezete termel antitestet, sőt akinél mutatkozik is, előfordul, hogy pár hét elteltével el is tűnik, tehát ismét elkaphatja a vírust.
Szóval már az antitestben sem lehet bízni.
Nagyon úgy néz ki, hogy bármilyen jellegű panasszal otthon kellene maradni, mert mindkét ismerősöm, akik tüdőgyulladással kórházba kerültek, hasi -gyomorpanaszokkal indítottak.
Lehet szidni itt bárkit, de nincs az a felsőbb úristen, aki a végeken már rendet tudna csinálni.
Az mindegy mennyi pozitívat mondanak, mert ez a teszteléstől függ. Én azt figyelem hogyan emelkedik a kórházban ápoltak és a lélegeztető gépen lévők száma. Hát nagyon nagy baj ami most zajlik.
Nekem az a furcsa, hogy eladók a csarnokban, pénztárosok az üzletekben vagy nem használnak maszkot, vagy csak a szájuk van takarva. Ezt lehet? Miközben a vásárlókat akik nem szabályosan viselik a maszkot, nekik figyelmeztetni kell. Hogy van ez?
+3908 pozitív, 51 elhunyt
megy ez szépen felfelé
Az is jó, de leginkább arra, hogy megtudjunk, covidunk volt-e múlt héten. Mert ha van antitest, többnyire már lezajlott az esemény...
Érdekes. Én pont azt olvastam, hogy a vérteszt tuti megbízható, mert kimutatja az antitestet a vérben. Ha negatívat mutat az igaz, pozitívban tévedhet.
A PCR teszt sem tévedhetetlen.
Ezt nem tudom, nem is kérdeztem.
Nekem a testvérem és a férje lett koronás, azóta sem tért vissza a tesóm ízlelése/szaglása (március eleje óta).
(De tudom, nem ez volt a kérdés, bocs az offért.)
Én meg úgy vagyok vele, ha körülöttem, min denki beoltatja magát, akkor én már lehet hogy később se. Kitől kapnám el? :)
Azt is szajkózzák, hogy influenza ellen mindenki oltassa be magát. Aztán azt hallom, van 1 millió oltóanyag az országban. Akkor hogy? Bár engem ez sem érint, csak elgondolkodtat.
A mindenki alól én is kivétel leszek. Egy ilyen sebtében összehozott valamit biztos nem fognak belém döfni.
Majd pár év múlva, ha azt tapasztalom, hogy azok, akik alávetették magukat a kísérleti nyúl szerepének, még az élők sorát gyarapítják, és nem változnak holdtöltekor farkasemberré.
Ehhez a teszthez, ami a képen van, nem kell szakember. Megszúrod az ujjad, az egyik lyukba cseppented a vért, a másikba az aktivátort, néhány perc múlva mutatja, hogy van-e antitest a véredben.
Ugyanezt használjuk itthon és az irodában is.