Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
És még több lesz, mert "a kormány az egyéni védekezésre támaszkodik". Nevetséges, hogy a beharangozott szigorítások csak a maszkviselésre vonatkoznak.
Egész Európa drasztikus korlátozásokat vezet be - segítő intézkedések mellett -, nálunk meg "az ország nem állhat le". Úgy tűnik: a lovak közé dobták a gyeplőt. Mivel a kormány nem állítja le az országot, a feladat a vírusra marad. Az meg teszi a dolgát...
Nálunk elég lenne a stadionokat bezárni meg a templomokat, OV kedvenceit, meg a határokat védeni a átszaladgáló szavazóktól, hogy csökkenjen a fertőzés. Hol van a járványügy és a józan ész ????
Rengeteg a halott. Még a fejletlenebbnek hitt országok statisztikája is jobb e tekintetben.
Nem fővárosi vagyok, de a sok emberhez vagyok hozzászokva az utcán. Alapvetően inkább introvertált vagyok, de azért döbbenet volt, hogy alig mozogtak. Mondhatni félelmetes. És volt is, akit féltettem, hogy mi lesz vele, a munkájával...
Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy mit hoz a jövő. Bízok benne, hogy minden téren megbírkózunk azzal, ami jön.
Kisvárosban élek, de amikor ápr-márciusban elmentem valahova akkor inkább megnyugtatott az un kihalt utca.
Jun. 15 után volt inkább kiboritó a sok nép, a nagy forgalom a nagy zaj
Hát nem tudom. Én ugye fővárosi vagyok, így ahhoz vagyok szokva, hogy nyüzsgés van.
És elég lehangoló volt tavasszal, amikor kiültünk az erkélyre és pl. fél óra alatt 1 embert láttunk, holott percenként szoktunk 1 embert látni.
Illetve, amikor elmentünk autóval, akkor volt olyan, hogy az Örsvezér tértől Újpalotáig 2 autót láttunk, pedig araszolni szoktunk szinte mindig ezen az útvonalon...
"a kihalt utca márciusban."
Ez szerintem mindenkit megviselt.
Én nem tudom, minek álltak neki.
B.J. délután beszélt, és nem tudjuk, hogy bezarunk-e, vagy take-awayre maradunk.
1 hónap lockdown.
Fasza,!
Mi sztk-ban voltunk teszten szerdán reggel és csütörtök délelőtt meg volt az eredmény.
Jövő héten újra megyünk...
Ebbe a Bill bácsiba szerelmes vagy, hogy ennyit emlegeted? Mert én még mindig nem tudom, hogy mi másért írhatnád ki ennyiszer a nevét erre az oldalra.
Anno fiatalkoromban, a lány ismerőseim csinálták ezt. Az iskolapadra, vagy a füzetükre karcolták oda, hogy Thomas Anders vagy Dieter Bolen, egy szív kíséretében. De arra figyelj, hogy szerintem Billy bácsi az olyan kislányokat kedveli, akik tudnak helyesen írni és nem hieroglifákkal társalognak a számukra tetsző férfival.
Hja BILGÉC 😝😝 elnefelejtsem...
Nehogy megnézzétek a videót, még megfertőz titeket egy kis tudomány valami tudásmorzsával 😈