Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Agyhalál ellen nem találtak már fel valamit?
Ami megfelel pl egy olyan embernek aki oltasokat fejleszt, avval siman.
Es igen, ha kell, evente oltatnam magam. Vannak mas oltasok is amik nem adnak elethosszig vedettseget.
De tenyleg ott a link.
Nem biztos hogy piás, lehet hogy csak tiszteletlen velünk szemben. nekünk megfelel bármilyen ákom-bákom, azt is elolvassuk. de nem, én a jövőben ha meglátom a nevét, átlépem az írását. Eddig sem mondott semmi érdemlegeset, nem kell időt vesztegetni az olvasásával.
Te olttatnád magad olyan vakcinával amellyel kapcsolatban semmilyen más információd nincs csakhogy a covid19 elviselést enyhíti 2-3 hónapig?
Nem garantálja, hogy nem kapod el később, nem tudni, hogy következő évekre milyen mellékhatásai vannak?
Ezt mar en is leirtam regebben... remelem neked elhiszik ;)
Hja es meg egyaltakan nem biztos hogy lesz oltas. Egyenlore csak biztatoak az eredmenyek
Ez nem oltas mellett szolo valami. Egyszeruen egy eloadas az oltasfejlesztesek meneterol. Hogy hogyan mukodik. Mert itt hajtogatjatok a sebtiben osszetakoltat... ami efyszeruen hazugsag
Miért nem hagysz már minket békén az oltásaiddal?
Nekem “csak” 2,5 hétig nem volt szaglásom,de tagja vagyok egy FB csoportnak,ahol a Covidban szaglást vesztettek értekeznek,többezer ember a világ minden pontjáról.Vannak,aliknek tavasz óta nem tért vissza a szaglásuk,vannak,akiknek több hónap után javult,van akinek pedig hozzám hasonlóan pár hét után.
Bárki rákattintott a linkre és meghallgatta az oltásokról? 🙂 vagy csak engem nevelni van idotok? Tanulni hasznosat nem? :p
Nekem úgy tűnik, hogy van azért bőven időd, hiszen naphosszat tudod ontani magadból az ilyen hozzászólásokat.
Egyébként mit terjesztünk?
Másold ide légy szíves...
Akkor saját magaddal szemben legyél igényes!
Ez a minimum. Az első lépés.
Köszi. Sajnos a hétvége és munkaszüneti nap bezavar.
Nem nekünk kell elsősorban megfelelned. Az igényesség önmagunkról szól. Ez nálad kissé hiányos. Amúgy arra nem válaszoltál, hogy miért vagy ennyire frusztrált. Sajnállak
Nem csoda, hogy le vannak terhelve :(
Nincs nmindenkinek annyi ideje mint nektek itt a hulyeseget cizellalt irassal terjeszteni 😝
Amugy hova legyek igenyes??? Akkora marhasagokat terjesztetek itt, nem tudomanyos konferencian vagyunk, hogy lektoraljam az eluteseket.
Legkorábbi időpont náluk szerda.
Jó hogy Esztit kielégíti a Balaton :)
Igen, ismerem. De én nem írtam volna ezt se Neked, se másnak !
Ha valóban csak melléütésekről van szó, akkor ez nagy igénytelenségre vall, hogy ilyen szövegeket kiengedsz a virtuális térbe
Köszönöm a vissza jelzést. Ezek szerint ez a jelenség gyakori lehet, mert egy kollega is mondott ilyen tüneteket. Azóta csak a nagyon erős intenzív szagokat érzi.
Fordulhatna pszichológushoz, talán már pszichiáterhez. Lehet,hogy nagyon boldogtalan,jobb kedve lesz attól, hogy itt kiadhatja magából a rejtett agresszióját. Lehet, hogy idegbeteg... Csak találgatok. Aki szándékosan belegyalogol mások lelkébe, annak nem egészséges a pszihéje.
Mar tobbszor mondtam, hogy mashol ertenek... ugylatszik veled nem egy nyelvet beszelunk, hogy par melleutest nem tud dekodolni.az agyad.
Ismered a mondást? Egyél szart, többmillió légy nem tévedhet. 😝😝
Valamit tud. Sőt, szerintem sokkal többet ír, mint kellene ;)
Mi történt?
Tegnap olvastam pont autós tesztelésről, de nem néztem hol lehet.
Mi is várjuk megint, hogy tesztelhessünk...
És akkor nem tud írni?
Ha a fóbiám valamijével találkozok, akkor visítok, ugrálok, bezárkózok, ráz a hideg, vakaródzok, eszembe sem jut írni, ha meg mégis, akkor hasonlóan a megszokotthoz;)