Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Az első 2-3 percben van a lényeg !( Érdemes a kommenteket is elolvasni !)
Beadatná-e az oltást magának az immunológus ?
Ezt ugy irjatok, mintha a betegseg neg semmivel se jarna...
Mondjuk szerintem most a termeszet az ur. Ennyi. Tehetnenk ellene nem teszunk. Beindult a termeszetes szelekcio.
Kb. így gondolkodom én is.
Több orvos mondta, hogy mese a 90-95 %-os hatékonyság, örülne, ha 40-50 % lenne !
És a jövőbeli mellékhatások veszélyesek is lehetnek !
Jövő héttől lehet jelentkezni annak aki be akarja oltatni magát. Az időseket levélben értesítik.
Ugye tudod, hogy ez minden oltásnál így van? A kanyaróvakcina a leghatékonyabb, de az is "csak" 97%.... ha 100%-ra várunk, akkor az összes oltást dobhatjuk a kukába....
Amúgy ez úgy 95%, hogy pl elhízottaknál nem túl hatékony... normál embernél müködik.
Ugye tudod, hogy ez minden oltasnal igy van? A janyarovakcina a leghatekonyabb, de az is "csak" 97%.... ha 100% ra varunk, akkor az osszes oltast dobhatjuk a kukaba....
Amugy ez ugyx95%, hogy pl elhizottaknal nem tul hatekony... normal embernel mukodik.
Szerintem ha lesz egy olyan oltóanyag ami nem hipp-hopp lett összedobva, biztos többen jelentkeznek majd mint most.
Aki a most megjelenő szérum valamelyikével lesz beoltva, annak kétszer is kell oltatni. tegnap virológus mondta, hogy többekben nem alakul ki oltásra sem az immunitás. Pl. ha 95%-os a hatékonyság, 100-ból 5 embernél. Oltás után is ugyanígy be kell tartani minden óvintézkedést, mert senki nem tudhatja továbbra sem hogy van védettsége vagy nincs. Aki védettséget élvez, az sem tudhatja mennyi ideig védett. Úh. ez a mostani vakcina még nagyon a kísérleti fázisban lesz sokáig.
Én már öreg vagyok ahhoz hogy beadjam magam a kísérletbe. A saját eszközeimben most még jobban bízok.
Akkor lehet, hogy összejön a nyájimmunitás.
17% beoltatja magát+40% átesik rajta.
Ez kb. elég...
Illatokat érzed?
Én nem éreztem az öblítőt sem, de volt olyan, amikor igen, ha az orromra tapasztottam a mosott ruhát.
Egyéb esetben az egész lakásban érezni szoktam...
Kérj egy tesztet!
Én is így voltam a kelkáposztával, grillcsirkével és a dubaryval is. Csak keserű íz, semmi más...
Nekem 27 napig nem volt semmi kb.
És még nem az igazi...
Köszönöm az együttérzést.
Sajnos sem szagot, sem ízt, még az alapokat sem, bár állítólag volt néha bevillanás.
Nehéz így főzni a családra és szaglás nélkül "üres" a világ.
Már annyit agyaltam rajta, miből tudnám megállapítani keserű, vagy sem, de az újban is találtam már keserűt.
Lehet világos, haragoszöld így is, úgy is belefutottam már.