Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Minket hivogatott ÁNTSZ hogy jönnek a rendőrök naponta 2x....
Soha,senki nem volt. Fel is fordulhattunk volna.
Ha nincs a család és a barátok kenyerünk sem lett volna.
Jelenleg mi is karanténban vagyunk, senki nem nyit ránk ajtót, fel sem hívnak kell a boltból valami, pedig lenne segítség. Nem baj, lesz ez még fordítva is. Ez nyugtat, mert szeretem azt adni amit kapok😉
Komolyan nem értem,ha van segítség az a baj,ha nincs,akkor meg az a baj.
Canadaban élek nekem a fiamnak a ferjemnek pozitiv lett a tesztje . A fiam aki sportol nem dohanyzik nem iszik 12 napig volt beteg konkretan 5 napig nem birt menni Csak támolygott.. én 4 nap lettem jobban de köhögök azota is .. ami nem akar elmúlni Nagyon lázasak voltunk , hasmenés fejfájás hidegrázás csont fajdalom.. én egyáltalan nem éreztem izeket és szagokat .torokfájás köhögés. a férjem volt a legjobban ö neki 3 napig tartott a neheze 41 fokos láza volt 3 napig .. nekünk igy zajlott le
A segítségnyújtást nem kell szagolgatni, mondom úgy, hogy teljesen hidegen hagy a politika.
Ha jól értettem, a telefonáló segítségnyújtás miatt csörgött.
Ne szagolgassa, akinek tényleg segítség kell, hanem vegye igénybe és köszönje meg 🙄😅
... mert nem is mind1 !!! h ki nyitja rád azt az ajtót !!! van akinek a nyüzsgése kifejezetten úúúúúúútálatos ! :( :( /nem mindenki van oda a rothadó narancs szagától :)))))) /
Legalább valaki "rád nyitotta az ajtót". Nem is értem, ez miért gond
Már ez is baj? Tényleg nem értem.
Kurtán-furcsán egyszerű a válasz. De azzal, hogy léteznek tünetmentes pozitívak lényegében bárki lehet fertőző anélkül, hogy tudna róla. Ezért szükséges a személyes védekezés, a maszk, a kesztyű és a távolságtartás.
Sziasztok! Ki számít hordozónak?
Oltásra már elő lehet jegyeztetni ingyért..
Köszi. Annyira nem hiányzik, amíg nincs étvágyunk. Majd ha javul, biztosan megpróbálok rá alternatívát keresni. Sütni szeretek - ha van kedvem :)
Tudom. Számtalan ilyen videó van. Csak ötlet volt. Nem szeretném elvinni ezt a fórumot főzőcskébe.
Sütőben nem próbáltál még sütni? Feltéve, ha nem vagy túl elesett, fáradt.
[link]
Kisbabája van, magukat is alig bírja ellátni, férj vidéken. 1x hozott eddig a belső nyugdíjas 😁 kenyeret, lefagyasztottam, kb hét közepéig kitart.
Igazán tehetnének egy ablakon kiadós pékárus bódét a tesztelőbázis udvarára...
De ezek szerint a helyi országgyűlési képviselők most foglalkoznak ezzel, legalábbis a narancsillatúak. Tehát ha az ottani illetékeseket keresitek... rá kell kérdezni, hogy ez országos akció-e a részükről, vagy csak a mi városunk küldöttje szervez ilyen segítő csoportot.
Szerintem vannak, akik örülnének ilyen hivásnak, ill. segítségnek. Ne kerülj soha abba a helyzetbe.
Én a szomszéddal hozattam pékárut és gyógyszert. Átutalással fizettem neki.
Tőlem most megkérdezhették volna, akkor nem rendelek postaköltséggel gyógyszereket. Éppen most utaltam el. Más megoldásokon gondolkodom még, nem szeretnénk senki terhére lenni.
Igent mondtál? Én egyből tudtam volna mit kérjek, lettem volna olyan pofátlan pedig ez nem vall rám. :)
Huhh! Politika-mentesen próbálom elmondani: az előbb csörgött a telefonom, és a helyi országgyűlési képviselő megbízásából érdeklődtek, hogy ebben a vírus-helyzetes időben van-e valami segítségre szükségem, tudnak-e valamiben segíteni??? Olyan narancs-illat áradt a telefonból, totál elbódultam tőle. :)
:)) Tetszett az írásod ,nem mondom hogy megértem vagy nem vagyok ennél azért parásabb:)De nyilván nálatok akkor nem kötelező a maszk,vagy mi. van még ilyen?,
Köszi , itt semi tavaszal sem volt valami extra cirkus de most sem . Unokaimal es bar milyen napi ativitasal minden a szokasosan. Egyetlen ami figyelmesztet hogy valami van az pedig az emebrek viselkedeseben a disztanc tartas ; pl . senki nem dijaza ha hirtelen a hata mögöt valaki liheg utana kenguru ugrassal visszahatral..
Ja es a nagyvaros metropolaja tegnap 1 adventkor total ures volt kesö este menten at rajta. Majdnem mind ha neutron bomba detonalt ki .... olyan szurealista erzes ...
Pozitiv az hogy itt nincsen semi egyenruha kontrol es a baratjai .....
Szajkosarat csak is a asziatikus szarmazasu embereken latni es talan egy nehany idöseben.
Tényleg szerencsés vagy és tájékozott:) Akkor fordítsuk úgy a dolgokat hogy: készüljünk a legrosszabbra,,,de számítsunk a legjobbra.