Konfliktusrendező fórum - avagy beszéljük meg ITT! (beszélgetés)
Az végképp nem értem miért kapálózol az ellen, hogy bárki azt állítja, pasikat szédítesz itt.
Mondjuk elgondolkodtató, mit keres egy kisgyerekes anyuka adatlapján jópár beállított csini fotó.
Én ezt nem a nyilvánosságnak szántam, hanem négyünknek!
Persze hogy neked kaotikus, mivel nem ismered az előzményeket...
Ha irritál, miért olvasod? Van itt még jó néhányszáz fórum...
Elvileg ez az egymás között. Mivel ezt mindannyian látjuk. De persze jó lenne, ha lehetne olyan fórumot nyitni, amire csak meghívottak jöhetnének, mert az lett volna tiszta.
Csak olyan nincs.
Amúgy szerintem ez sem rossz. :O))
Pont ezért nyitottam! Hogy itt beszéljük meg, ne más fórumán - mint ahogy azt tegnap szóvá tették...
Vagy hol kéne? Egy üveg bor mellett a Wilkinson Pubban?
Akkor végképp nem értem, ne haragudj. Egy barátság életében nem azok a fontos dolgok, hogy a nagy nyilvánosság mit gondol.
Kaotikus nekem ez az egész, olyan színezete van, mintha nem rendezni akarnád problémát, hanem inkább generálni.
Béke akkor lenne, ha bocsánatot kérne, hogy hazugságokat terjesztett.
Mert emiatt ugrottak egymásnak emberek.
Mint a szappan kicsúszik a k--kiból, amit csinált.
Ügyes.
Már rég lezártam.
És ha akarna, igazából az sem érdekelne, ezt kellene megértenetek...
Ezt a gondolatmenetet zárd már le, kérlek!
Ő nem akar "olyat" tőlem...
Totálisan jó gondolat, teljesen egyetértek.
Az egyik netes személyiség mit mond a másik netes személységnek???
Ezen elmélkedni????
Minek????? Hogy lehet ez ennyire fontos????
Jesszus Cimpi, arról fórumot nyitni, hogy hülyeségeken lovagoljunk, nem gondolod, hogy hülyeség?
Egyik nick mit mondott a másik nicknek, ha valaki azt írja, hogy normális nő, nem az alapján fogom elhinni, hogy ezt leírja magáról, hanem azok alapján, ahogy megnyilvánul.
Persze, de akik tartják a kapcsolatot, azok valamilyen szinten megbeszélik egymással, hogy kiről mi a véleményük és benyomásuk. Mindenki ezt tette. Te is én is Zizi is Ubi is.
Csak a kérdés az, hogy azért csúszott el, mert kamu került a levesbe.
Én csak hivatkozom a hallottakra/látottakra!
Ezt nem tudom metaforákban elmondani...
Cimpi, ez nem megvitatás (vagy lehet, hogy az), de te is elmondod, hogy ki mit mond. Ez elkerülhetetlen.
De nem ez a lényeg, hanem hogy ne kavarás legyen és kamu. Akkor mindenki vállalhatja, amit mondott.
Én vállalom.
Jó lett volna ez a fórum ötlet, csak pont az nem fog idejönni, aki tehet az egészről.
Persze ez logikus.
Ubi, szóltam h ha kérdésed van, nekem tedd fel! Miért Zizivel vitatod meg, aki nem is ismer?
Csaba, ezt tegnap neked is elmondtam...
Nem szeretem az ilyen lejáratósdit, mert én egy normális nőnek tartom magam és mindig vállalom a felelősséget a kijelentéseimért!
Itt akinek színt kellene vallani az Ubi.
Ahogy mondtam ő kavarta a ka..kit.
Zizi jót akart, csak Ubi félre lett lőve, mert kicsit bekamuzott olyat Zizinek, amit csak Ubi szeretett volna gondolni.
Ennyi.
Zizi, ne haragudj, te valszeg félreismertél, mert én egyik pasit sem szédítem... Élem a kisgyermekes anyukák életét, és időm nincs pasizni...
Ha szeretnéd, ismerj meg magadtól, de ne ilyen levelek alapján ítélj, mert ennek a tartalmát kíkérem magamnak...
Nem biztos, hogy ezt a fórumot felmeri vállalni. Pedig jó lenne, mert az tisztázna dolgokat.
(Ubira gondolok)
Mondtam én ilyet h "hűdealáfeküdnék" v bármi hasonlót??? Soha! Csak a "hoxás munkásságáról" beszéltem, ami téged amúgy sem érdekelt...
Sőt, megbeszéltük, h Csabit szóba sem hozom - és ehhez tartottam magam! ÍGY VOLT???
Ubi, én mondtam ilyet, h Csaba nem bírja a konkurenciát??? Mikor mondtam???
Mit mondtam én neked Csabiról? Hogy értelmes, okos, intelligens... Mikor beszéltem én ennél "többről"???
Zizi, veled még egyetlen privit sem váltottam, vagyis nem értem, honnan vagy ilyen tájékozott!
A kettő pasi közül az egyik valóban tetszik, de eszemben nem lenne bármit is kezdeményezni, hiszen...
A másik, akit a "barátomnak" v legalábbis bizalmasomank hittem, kibeszél és valótlan dolgokat állít... Vagy kedves Ubi, mit értettél félre???
További ajánlott fórumok:
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Celeb vagyok, ments ki innen! 2014- Beszéljük meg!
- Napi dolgok - beszéljük ki
- Miért van ilyen sok konfliktus, veszekedés és személyeskedés a Hoxán?
- Otthon sütöd a kenyered? Te hogyan csinálod, beszéljük meg!
- Szerinted miért alakul annyi konfliktus, feszültség az emberek között az internetes fórumokon?