Kivel, kikkel találkoznál szivesen a Hoxáról? (beszélgetés)
6. 97d765b0d9
2010. szept. 3. 12:39
Hát van néhány ismerősöm, akikkel szívesen összefutnék. De nem tudom, hogy Ők is szeretnének-e velem találkozni.
5. Mia87
2010. szept. 3. 12:38
M.Andival és Virág002-vel már találkoztam pár hónapja, nagyon jó volt, jól éreztük magunkat... Megismételném.. :)
4. Debusy (válaszként erre: 3. - Debusy)
2010. szept. 3. 12:37
elrontottam lassan 3éve ismerem őket!
3. Debusy
2010. szept. 3. 12:36
:)régen taliztam cicaanyával,de újra talizgatnék,míg kint volt netbe addig jó is volt mert kulturált volt a légkör,most ???
akkor sűrűbben taliztam vele és mikor kisfia is ott volt s.Laca♥
"TISZTA SZÍVŰ JÓS ÉS KEDVES EMBEREK LASSAN "+ÉVE ISMEREM!!! I LOVE YOU"
2. c6766641b8
2010. szept. 3. 12:34
Én pl azokkal,akik olvassák a naplómat,és én is az Övéket:)Sok mindent megtudunk egymásról ezáltal,és valahogy úgy érzem,mintha valamennyire ismerném Őket:)
1. smudlaagi54
2010. szept. 3. 12:32
Sok ismeretség születik a fórumozók között,némelyikből úgy is barátság lesz,hogy nem találkoznak,csak leveleznek,vagy fórumokban "beszélgetnek"!Te kivel,kikkel találkoznál szívesen személyesen?
További ajánlott fórumok:
- Szeretők!...akikkel csak napközben találkoznak-titokban...
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- Mit tennél ha találkoznál az első szerelmeddel?
- Szeretnél találkozni földönkívüli lényekkel?
- Angliában élő magyarokat keresek, én Crawleyben lakom, szívesen találkoznék itt élő magyarokkal.
- Angliában élő magyarokat keresek, West Rowban lakom, szívesen találkoznék környéken élő magyarokkal