Kistesó projekt indul. :) 2021-2022 (beszélgetés)
Tudom mit érzel. Én is sokszor így érzem. Viszont valahogy mindig elhessegetem és megegyezek magammal, hogy igenis lesz testvére a kisfiunknak!
Talán sok múlhat a mi hozzáállásunkon is.
Miért ne lehetne? Átélhetjük másodjára is a csodát! ❤
Pont most olvastam egy cikket, hogy 4.-ik gyerekkel terhes a hölgy, kb. ránéz a férje és terhes lesz... De nem tartják meg, már a harmadikat sem akarták, de kicsúsztak az időből... 🥺😥
Én meg (meg más) 3 hónapja lelkileg kicsit meghalok, mikor egyértelműen kiderül: most sem sikerült...
A kisfiam nagyon hamar kopogtatott, tudom hogy egészségesek vagyunk... Mégis most rettegek 😥😥😥😥😥hogy nem lesz tesó :(
Ó, a kérdésedre nem válaszoltam.
Úgy döntöttem, ma már tesztelek egyet. Ha 2 dobozzal veszek, úgy is lesz elég tesztem.
Elég jól látszik a csík. Sztem pár nap és pozi lesz. 🙂
Nahát 😀
Ez valóban kalandos. 😃
Engem is becsapott a saját testem. Vicces, hogy miket vagyunk képesek érezni mikor akarjuk a terhességet. 🙂
Sajnálom, hogy negatív lett, de előbb vagy utóbb össze fog jönni.
Elkezdted az ovutesztelést ? :)
Én egyből kettőt veszek tanácsodat megfogadva😉 Izgalmas :)
Reggel már egy adag méhpempőt kapott a férjem is... Az a fej, amit vágott😂😂😂😂 Potyogtak a könnyeim, még mindig vicces :D
Szuper. 🙂
Én holnap kezdem a tesztelést. De nekem is be kell szereznem majd sztem még egy dobozzal.
Megy a drukk 🤞🤞🤞
Nekem októberben volt, hogy 5 napot késett, annyit csak akkor késett, mikor a kisfiammal lettem terhes! Borzasztó volt, másnap akartam tesztelni!
Az én nevem Zsófi :)
Nagyon drukkolok Orsi!🤞🤞🤞
Nos igen, a tünetek.. hát engem totál becsapott múlt hónapban a testem. Mondhatnám meg voltam győződve arról, hogy beköltözött valaki a pocakomba.
Azokat éreztem, mint várandósságom elején. Derékfájás, hányinger, szédülés... ilyesmik.
Mondanom sem kell, milyen nagy csalódás volt a negatív teszt.
Szóval az érzéseimnek nem fogok hinni ezek után.
Jövő héten lesz ovum. Remélem most ügyesek leszünk. 🙂
Január 5.-8. közé nem várom! Jó lenne azzal kezdeni, majd kiderül. 😊 Az öröm nagy lenne!
Tüneteim nincsenek, de talán még korai is lenne.
Én meg Orsi vagyok:)
Igazából én sem szeretem. Nem vagyok fotogén. Néha bevállalom az emlék kedvéért. 🙂
Ha otthon csináltok képeket, az is tökéletes.
Mikor még velünk nyaralt a gyerek, akkor mi ott csináltunk sok képet. Rengeteg pillanatkép készült és fantasztikusan jók!😃
Ezt a piros fehérneműs dolgot nem hallottam még, erre ma facebookon is szembejött velem. 😃
Nagyon boldog, babákban gazdag, békés, áldott új évet kívánok mindenkinek 🍾🍾🍾
Nálunk kezd "durvulni" a buli, az első üveg gyerek pezsgő elfogyott, kékre festette a nyelvünket😂 A kisfiam is ivott egy kortyot, nagyokat kacagott a kék nyelvünkön🥰
Az én férjem sem az a fotómodell alkat, de erre még vevő.🙃
Valóban jó visszanézni ezeket a fotókat.
Mi is spontán ahogy esik úgy puffan pózolók vagyunk. 😄 Sztem ettől lesz természetes.
Piros fehérnemű.🤔Nos ezt nem hallottam, de semmi jónak nem vagyok elrontója.🙃
Babákban gazdag új esztendőt kívánok csajszikák!👶🥳🎉
Jut eszembe! Hogy vagy RedRicky? 🙃
Mikorra nem várod?
De jó lenne egy pozi teszttel kezdeni az újévet!
Amúgy Erika vagyok. A fórumnyitó annyira gáz név. 🙂
Huh, a férjem és én is utáljuk ha fotóznak minket :D az esküvői fotózásunk is az elején kín volt, próbált mindenféle pózba vágni minket a fotós, de hamar belátták, hogy esélytelen 😁 Azt mondta, csináljátok, amit akartok :D na ezután már nagyon jó képek születtek :) Kisfiunkkal sem voltunk még soha fotósnál, jó lett volna/lenne, de azok nem mi vagyunk :) Aztán lehet majd változik :)
Ma este ne felejtsétek el: piros fehérneműt kell viselni, a szerencse és bőség jelképe :)
Mi 23 éve alkotunk egy párt, 20 éve kérte meg a kezem, megszületett a gyerekünk és mindezek ellenére csak 2 éve vett el!😃 Jó sokat gondolkodott rajta az emberem, de mi már elválaszthatatlanok vagyunk. Túlélt már pár kisebb krízist a kapcsolatunk. 🙂
Maradjatok ti is szerelmesek!🥰
Előre is boldog születésnapot a nagyfiúnak!❤️
Hasznosak a családi fotózások, nagyon szép lesz őket visszanézni évek múlva.
Ez nagyon szép! 🙂 Maradjatok is mindig legalább ennyire szerelmesek!
🥰
Mi 12 éve vagyunk együtt. Hú de sok leírni. De mi is így érzünk egymás iránt.
Neeeem, utána hét szombaton. 🙂
8-án. Csak már fejben ott tartok és nem írtam egyértelműen.🤪
A férjed egy kincs. 🙂 Fontos a támogató társ. Hány éve vagytok együtt?
Megy a mail. 🙂