Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést (beszélgetés)
Ne aggódj, minden rendben lesz...
Lehet, hogy rosszul látom, és nem szeretnék okoskodni sem, de a dokid elég elérhetetlennek tűnik. Magándokiról van szó? Szerintem ez egy nőgyógyász esetében nem megengedhető.
Próbálj megnyugodni, pihenj sokat.
A leírt tünetek teljesen beleférnek a terhesség kezdeti szakaszába.
Ha pedig szeretnéd megnyugtatni Magad, szerintem irány a doki...
Fel a fejjel! Szorítok nagyon.
Gratulálok! :)
Én nagyon örültem, amikor megtudtuk, hogy kisfiú. :) Nálam jobban talán csak a férjem örülhetett. :)
szia!
Legfontosabb,hogy megnyugodj!!!ne gondolj rögtön a legrosszabbra!lehet,hogy csak felfáztál egy kicsit. Amikor én elvetéltem,nekem sötét barna folyásom volt,ami alvadt vér volt.nem hinném,hogy a rózsaszín is vetélésre utalna.Rózsaszínes folyásom mindkét gyerekemnél volt,hívtam a dokit,és ágyba parancsolt 1-2 napra.utána visszamehettem dolgozni.nem lesz semmi baj,reméljük a legjobbakat!
Sziasztok!
Most lehet,én látok rémeket, de mintha rózsaszínes folyásom lenne, de még csak nagyon kevés ... rendesen beparáztam, nem tagadom. Írtam sms-t a dokinak, ha bekapcsolja a telefonját, látni fogja, remélem fogad ma és meg tud nézni.
Ha most is elmegy, én abba beledöglök... elképzelésem sincs, akkor miért nem marad meg már a 2. alkalommal. :'(
A hasam nem fáj, járok pisilni megállás nélkül, mert folyton úgy érzem, bepisilek, aztán alig jön valami. Imádkozom, hogy ne legyen megint gond :'(
Drukk a friss kismamáknak, remélem csupa jó hírt hoztok majd!
Kriszta: örülök, hogy jól vagy, látod, megérte az a sok fekvés! :)
Kata: csudi ügyes babád van tényleg! :)
Ügyi baba!!!! :)
Örülök hogy rendben vagytok!!!
Közben kiderült hogy nekünk is kisfiúnk lesz, úgyhogy el sem teszem a fiú ruhákat :)
Köszönjük szépen, jól vagyunk.
Most épp elaludt a kicsike. Nagyon nehezen sikerült most neki valamiért, talán a frontok miatt.
Egyébként olyan jó gyermek, egy szavunk sem lehet rá. Csak akkor sír, ha éhes vagy fáj a pocakja. Este 10 körül elalszik, utána éjszaka 1x kel fel, általában 3 óra körül. Tisztába teszem, eszik, utána alszik tovább, és reggel 7 körül ébred.
Szépen fejlődik, 5100 g a tiszta súly, ruha nélkül. :)
Örülök, hogy végre kisütött a napocska, így ma kicsit kimegyünk majd. :)
Köszönöm lányok a biztatást. Hársfa teát iszom a köhögés miatt.
Olyan hányinger tört most rám. Ezek szerint odabenn minden rendben van.
Még mi is egyben vagyunk. A férjem lába eltörve, ezért bár óvatosan, de többet kell itthon tevékenykednem. Azonban ma már 30+4 napos a terhesség, már nem rettegek annyira a méhszáj miatt, mint két hónapja.
A 22. hét óta nem kellett uh-ra menni, jövő kedden megyek a 32. hetire. Nagyon izgulok mit mondanak. Szépen nő-e? Mindene meg van-e? Azért remélem ránéznek a lepényre és a méhszájra is! Plusz kiderül, hogy valóban kislàny-e.
Az, hogy nincsenek tünetek, semmit nem jelent. A "nagy"fiammal semmit nem éreztem, mikor várandós lettem. Se rosszullét, se hanyinger, mégcsak fáradt sem voltam. A 4. hónap után kezdett nôni a hasam, akkor éreztem először, hogy kismama vagyok. Most valószínűleg kislányunk lesz, a 12. hét előtt folyton hányingerem volt.
A két terhesség között volt a màr àltalam említett várandósságom. Ő kisfiú lett volna, és ott sem voltam rosszul soha. Szerintem ez egyéni dolog, és nem is az anyukától, hanem a terhességtől függ. Minden várandósság más.
Nálam látszólag bejött a mondás miszerint kisfiúnál nincs, kislánynál van rosszullèt.
Ne aggódj, ilyenkor a szervezetedben zajló változások miatt kicsit meggyengül az immunrendszered...
Én a terhességem első felében (téli időszak) folyton beteg voltam. Én sem szedtem gyógyszereket, így lassabb volt a gyógyulás.
Mindig valami felső légúti nyavalyát szedtem össze, és egy alkalommal elkapott egy hányásos vírus, ami nagyon legyengített.
Szedj sok C-vitamint, igyál sok folyadékot, citromos teát, és arra ügyelj, hogy ne legyél lázas! Ha mégis, algopirin és rubophen mehet nyugodtan... A betegség nem árt a babának, de a láz az igen, így azt ellenőrizd sűrűn.
Nyugodj meg, a bébi védve van bent, és nem lehez baja.
Vigyázz Magadra és jobbulást! :)
Az én tapasztalatom meg az hogy nem függ a rosszulléttől a baba neme! Még a 17. Héten is hánytam, mégis kisfiút várunk :)
A rosszullétek nálam a 6 de inkább a 7.héten kezdődtek!
Nagyon szurkolok nektek lányok!!!!!!
;)
Sziasztok!
Én voltam az elején beteg, sőt a nagyfiammal is voltam beteg. Most is torokgyulladásom van, mint írtam, rajtam jött ki a legjobban. Sajnos, ezt kivédeni nem tudjuk.
Október 2
De most megint kezdődött a szurkàlás. Csak játszótérezni voltunk :(
További ajánlott fórumok:
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- 35 feletti kismamákkal (illetve akik ebben a korba szültek) szeretnék beszélgetni.
- Akik idén tervezik a teherbeesést
- Lombikkal teherbeesett kismamák beszélgessünk.
- Olyan lányokat keresek, akiknek myóma miatt nem jött létre a terhesség, de a műtét után sikerült a teherbeesés