Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést (beszélgetés)
Szerencsére a rózsaszín folyás csak 1 napig tartott,akkor mentünk el dokihoz is.
A progeszteront végülis a megtartásban segít vagy a fejlődésében?
Rólunk: egyelőre minden rendben. 31+4 a terhességem kora. Az uh-t a doki javasdlatára egy hèttel mégis arrébb tettük, hogy a 32 legyen betöltve.
A férjem gyógyulgat, levették a gipszet. Bokarögzítővel jár, de még mankózik. Talán jövő héten vezehet. Mar nagyon várom, mert le vagyok arról is tiltva, és vacak eza másra utaltság.
De jó, hogy nincs baj! Nagyon sokat feküdjél! Nem mondtak mitől lehetett?
Bár úgy tudom a barnázás is normàlis első trimeszterben egy bizonos mértékig.
Örülök!
Így mar uh nélkül is fogod tudni, hogy jól van!
Igen ezzel én is így jartam, de inkább a hasmenés mint a görcsök a méhben. Bár emlékszem, hogy sokszor már nem tudtam, hogy a hasmenés miatt fáj-e a hasam vagy méhösszehúzódásom van - de a hasmenés volt, most már tudom.
Nekem a vas segített, mert azt is kell szedni vérszegénység miatt, és az kompenzálja a Mg ilyen jellegű mellékhatását.
Brigi, Te folsavat nem szedsz pluszban. Elvileg a Gravidában van, de abból nem árt a nagyobb mennyiség. Plusz vérzésre ill. annak megelőzésére jó a Rutascorbin.
Bocs, de csak most olvasom vissza a fórumot egy hét után. Tök jó, hogy kaptál progeszteront. Úgy emlékszem kb két hete kérdeztem is, hogy nem írnak-e fel Neked. Sokat segít majd.
Rózsaszín folyás nekem is volt most az első trimeszterben, sztem amiatt, amit sovanne említett. Emiatt nem kell aggódni.
Tegnap uh méretek alapján 5+6 mensi óta 6+4. Látszódott hogy lüktet a szíve. A vizsgálat profi géppel volt egy kisebb vagyonért.
Brigi Nálad is minden rendben lesz!
Sziasztok!
Jó hallani, hogy mindenkivel minden rendben :) Csak így tovább :)
Legyetek jók és vigyázzatok magatokra :)
Jaj de jó!! Örülök!
Hányadik hétben jársz?
Sziasztok! Egy elő embriót látott. Dobogot a pici szíve :)
Kaptam utrogestant s magnéziumot kell enni 3x2 Magnerot + pihenés. Munkahelyen kiveszem a maradék szabimat majd táppénz. Elkövetkező időben sokat fogok feküdni. :)
Brigi, nem sokára fogod. ;)
Tbt, drukkolok, majd írd meg, mit mondott a doki!
Azért jóból is megárt a sok....
Jó kis hasmenést csinál ha sok Mg-ot szedünk be.... :)
Magnerot Nekem jobban bevált, napi 6 db-ot lehet enni belőle.
Most kaptam információt, hogy a por Magnézium citrát is nagyon jó. Jövő héten a munkahelyen kipróbálom.
További ajánlott fórumok:
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- 35 feletti kismamákkal (illetve akik ebben a korba szültek) szeretnék beszélgetni.
- Akik idén tervezik a teherbeesést
- Lombikkal teherbeesett kismamák beszélgessünk.
- Olyan lányokat keresek, akiknek myóma miatt nem jött létre a terhesség, de a műtét után sikerült a teherbeesés