Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést (beszélgetés)
Na tessék, ez az, ez az, de örülök Brigi!!!! :)
Sovanne: mielőbbi jobbulást neked!
Köszönöm, aranyosak vagytok :)
Most nagyjából rendet tettem, meg felporszívóztam,elég is volt, meg is fájdult a hasam is és megint van kis folyás ... hihetetlen, hogy a fekvés, pihenés milyen sokat számít...
Sovanne gratulálok a fiúcskához :)
Brigi neked pedig, hogy minden rendben, mondtam, hogy nem lesz baj :) További boldog babvárást :)
Raktam fel két új képet.
Ilyen édesen tud mosolyogni a kisfiam. :)
Nem csoda, hogy elolvadok tőle...
Gratulálok a kis legényhez.
Én már most szerelmes vagyok a kisfiamba. :) Imádom.
Gratulálok! :)
Kívánom, hogy váljon valóra az álmod, és kislányod szülessen. :)
Főleg hogy jövő év februárra vagyok kiírva... :)
Imádom a lányom de a fiam viszont szerelem!!!! ;)
Örülök hogy fiút várok!!!! :)
Köszönöm lányok, mi is boldogok vagyunk :) persze nem iszunk előre a medve bőrére.
Érzem, hogy nekem lányom lesz :)
Sziasztok!
Szuper, nagyon ügyesek vagytok!! :))
Brigi! Fel a fejjel! Nincs olyan doki aki jó is és még el is lehet érni
Az én dokim mindig elérhető maximum azt mondja 5 perc múlva hívjam vissza. Magánrendelésén van kinn szülésznő már őt is kerestem.
Mi jól vagyunk csak a nátha kínoz még mindig :(
2 hét és megyek uh-ra. Már nagyon várom.
A barátnőm és köztem 23 hét van :)
Jóreggelt!
Tegnap voltam dokinál, mert nagyon megijedtem, és este rendelés után megnézett. Minden rendben van, van egy 3,5mm -es pöttyünk :) jó helyen van, beágyazódott, van sárgatestem, ami táplálja, korának megfelelő a mérete. :))))
Annyira boldog vagyok!! Viszont az előzmények és a rózsaszínes folyás miatt ágynyugalomra intett, pihennem kell, amennyit csak tudok, és kaptam duphastont, 2x1-et kell szedni. Meg szednem kell magne B6-ot 3x1-et.
Okt.1-jén kontroll, akkor megmondja, hogy a 12. hétig kell e feküdni, vagy visszamehetek dolgozni.
A főnököm rendes volt, dolgozhatok itthonról, ágyikóból és nem kell táppénzre mennem. Ő is jól jár, mert nem esik ki egy embere, meg mi is, mert megmarad a pénz. Abból úgyis sok fog most fogyni :)
Én is nagyon örülök, a férjem sikított a telefonban amikor elmondtam hogy lesz mégegy fia :)
Persze a lányom kislányt szeretett volna.... De azt mondta így is jó!:)
Brigi! Nem tudom emlékszel e, esetleg vissza lehet keresni májusban amikor teszteltem nekem is volt pici halvány rózsaszínes folyás több napig! ( előző terhességemnél is volt)!
Úgy olvastam hogy a zigóta amikor kapcsolódik az anyai szervezethez akkor előfordulhat ilyen....
Ha nem erősödik, lehet hogy nálad is errol van szó...
Nyugodj még, tudom nem könnyű de imádkozz és reméljük minden rendben lesz!
Igen, sajnos nehezen elérhető, mert a saját számát nem adja ki, és a rendelői mobil csak akkor van bekapcsolva, ha ott vannak, és követhetetlen a rendelési ideje van ...
Úgy nézem elmúlt a folyás, már semmi nincs, csak kicsit fáj a hasam alja, persze ez jelenthet jót is. Mindenesetre ha eljutok hozzá, lehet megkérdem, hogy megtudjuk e valamivel támogatni a terhességet, úgy megelőzés céljából ... tény, hogy múltkor rosszabbul voltam, és barnáztam előtte már napokkal. Imádkozom és bizakodom.
Sajnos kevés jó doki van itt fehérváron, ez a város nem a jó orvosokról híres :( Az én dokim jó, szeretem, csak nehéz elérni:(
További ajánlott fórumok:
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- 35 feletti kismamákkal (illetve akik ebben a korba szültek) szeretnék beszélgetni.
- Akik idén tervezik a teherbeesést
- Lombikkal teherbeesett kismamák beszélgessünk.
- Olyan lányokat keresek, akiknek myóma miatt nem jött létre a terhesség, de a műtét után sikerült a teherbeesés