Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kismama vagyok Angliában! fórum

Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)

2010. júl. 12. 10:29

köszi Judy!!

Izgulok egy kicsit, tegnap este már nem is tűnt olyan távolinak, hogy nem sokára itt lesz a mi kispocakunk....csak sajna minden körülmény ellenünk "játszik", de tényleg murphy törvény....mondtam az anyuéknak meg a férjemnek is h ne pánikoljanak, addig amíg én nem esek kétségbe, ha kell egyedül megszülök, aztán ez az élet elég hosszú ahhoz h a férjem a fiával a szüleim pedig az unokájukkal töltsék az időt. csak én is kétségbeesek mert ők is kétségbeesnek...:-)

egyébként szerintem nem sokára meg lesz a baba, mármint tényleg napok, mert elég sűrűn kezd fájni a pocakom, majd elkezdem mérni a fájásokat!!! de tényleg ég van egy két dolog amit itthon megszeretnék csinálni...szóval én annyira még nem félek, majd ha ott leszek, akkor ráérek sírni a fájdalomtól. egyébként is tök jó h így ehűlt a levegő!!

na pussz csajok majd még jövök

947. Judy86
2010. júl. 12. 10:21
Megy a drukk Anyapocaknak!!!Olyan izgis!!
2010. júl. 12. 10:10

sziasztok csajok!!

murphy törvénye: a férjem első napja a melóhelyen, a szüleim meg csak a hétvége fele tudnának kijönni, így most ők "pánikolnak" h nehogy lemaradjanak valamiről. megpróbálok hatni a fiamra, hogy várjunk még egy kicsit. :-) egyébként is ahogy már írtátok lehe 1-2 nap, de lehet 1-2 hét is, de jó jel, reméljük nem hordom túl és ez már a végét jelenti. megyek, pihizek egyet, aztán utána mgnézek mégegyszer mindent h be van pakolva, stb, stb...

pusszz

cicunak gratula a babához :-)

945. Judy86 (válaszként erre: 932. - Hunikaa)
2010. júl. 12. 10:09
Jaj nagyon örülök, hogy ízlett holnap Én is csinálok:)
944. Csinita (válaszként erre: 919. - Adali)
2010. júl. 12. 08:28

Adali, igen most mar van egy nalunk is fiatalabb kismama! :) Gratulalunk Meronkanak!

En szerintem akkor tajt fogok majd szulni, amikor Te! Mert ugyan januar 14-re vagyok kiirva, de azt mondjak, hogy az ikrek kb. 1 honappal elobb szuletnek, igy a biztonsag kedveert december kozepevel szamolok! :)

Jo sokat irtatok tegnap lanyok! Most probalom visszaolvasni.

Szep napot Mindenkinek! :)

943. Adali
2010. júl. 12. 07:38

Jo reggelt, ti mar jo koran fent vagytok (vagy keson)

Gratulalunk Cicunak (igaz, en uj vagyok)!

Huunika, nem lehet itt kevesebbet fegyelmezni, meg lehet mindent szepen jo magyaros felfogassal oldani a gyerekekkel szemben. Ha nem viselkednek, kapnak extra hazit, stb...Meg aztan en kozepiskolaban nem dolgoznek, az tenyleg durvabb, en elvagyok a kis 7-8 eveseimmel. Megvan a kis rendszeruk, jutalom meg buntetesek, jol ismerik, viselkednek, szeretnek, en is oket:)

Anyapocak, megy a drukk ezerrel, hatha mar nem sok neked...:)

Mindenkinek szep napot, jaj, remelem nem megy fel a ho ma ahogy a bbc mondta, most szep 18 fok van, igaz meg reggel...

Mar alig varom hogy vege legyen ennek a ket hetnek, es vege a sulinak szept-ig!!

2010. júl. 12. 05:53

Anyapocak, 1000rel megy a szoritas! Minden rendben lesz! De izgis! Varjuk a helyzetjelentest percrol percre.. :)))

Cicuuuuu! Hatalamas gratula es oleles! Az iwiw-rol tudjuk, hogy a kis REgi megszuletett. Meg a fotojat is lattuk, tunderi kiccsaj! :)

Puszi!!

941. Cicu 86
2010. júl. 12. 03:15
Hétfön megszületett a kislányaom Regina Nila.3430gramm,57CM.Sajnos végtak kétsze,Gátmetszés.,Gyógyulgatunk.Minden ok,Csodás baba,Ahogy tudok írok.Puszik
2010. júl. 11. 23:21

Jaj de szuper Anyapocak!! Akkor minden a terv szerint zajlik, ahogy az meg van irva!! Nincs sok hatra, kitartas, szoritunk ezerrel:):) Varjuk a beszamolot, hogy erzed magad, mi tortenik eppen... minket minden erdekel:)!

Vigyazz magadra, pussz!!

939. Hunikaa
2010. júl. 11. 23:09
Anyapocak egész nagy darab volt? Mert ha csak kicsi, akkor valószinű csak egy része! Kis darabkák nekem is jöttek! Jaj de izgi!!!Szorítok! Remélem hamarosan megérkezik a kis pocaklakód!
938. Hunikaa (válaszként erre: 933. - Anyapocak)
2010. júl. 11. 23:05

Anyapocak azt hiszem ezt tőlem kérdezed! No mindegy, leírom. Igen, volt segítségem, ami nagyon kellett is! Először anyu jött ki, pont a kiírt időpontra vettem neki jegyet, de babus, még ugy gondolta egy hetet bennmarad! így egy hét babanélkül telt, de még 2 hetet tudott maradni utána szerencsére! Aztán jött anyósom, apu, majd a hugom 1-1 hétre, aztán a férjem vette ki a 2 hét apaságit! Nem is a baba körül kellett igazán segítség, hanem a házimunkában! Így én csak a babára voltam hangolva! Igaz etetni más úgysem tudta volna:)

Nekem sem a magzatvíz, sem a dugó nem ment el! Fájásokkal kezdődött! A szülés előtti napon volt már pár josló, aztán jöttek a rendszeres fájások! Amikor az 5 percesek jöttek , vártunk még kb 1 órát, aztán egy gyors fürdés és irány a korház! Nekem nem is ment el a magzatviz magátol, burkot kellett repeszteni.

2010. júl. 11. 23:02
oksa, igyexem
936. kiddy (válaszként erre: 934. - Anyapocak)
2010. júl. 11. 23:00

ANYAPOCAK!!!

Akkor ez azt jelenti hogy nincs sok hatra!!lehet 1-2 nap,de az is lehet hogy 1-2 het:)

Gyujtsed az erot a nagy napra:):)

935. kiddy
2010. júl. 11. 23:00

Sziasztok lanyok:)

Meronka!GRATULALOK:)es kivanom hogy legyen szep ez a kovetkezo 9honapod:)itt gondolok arra hogy remelem meguszod a rosszulletek nelkul:)

Anyapocak!!!A nyakdugom nekem is elment,kb 2 hettel a szules elott.szules elott pedig a magzatvizem.de hazakuldtek hogy akkor menjek be ha fajasaim is vannak.lettek fajasaim visszamentunk es azt mondtak menjek megint haza mert ezek nem azok a fajasok amikre ok gondolnak!!!pfff

LANYOK!!!egy jo tanacs.ha elfolyik a magzatviz akkor adjatok elo hogy nagyon-nagyon szenvedtek es azt is mondjatok meg hogy nincs lehetosegetek arra hogy allandoan utazgassatok mivel nincs kocsitok,maskulonben mindig hazafognak kuldeni!de igy befektetnek.nagyon kell szenvedni ahhoz hogy bent tartsanak.

Amugy biztos hogy van valami virus a levegoben,mert Roli babam az elmult 4 napban egyfolytaban fosizott.en kamilla teat itattam vele,met az lefertotleniti a kis gyomrat,segitett is:)Hala az Istennek mostmar jol van.

2010. júl. 11. 22:54

LÁNYOK!!

ELMENT A NYÁKDUGÓM!!!!

2010. júl. 11. 22:35

megmondom őszintén, hogy dolgoztam hajón és annál gázosabb nincs, mikor ledolgozol 5-6 hónapot szabadnap nélkül. már a végén a kimerültségtől sírtam, ki voltam mintaz állat, szóval hülye hasonlat, de azt hiszem én már egyzser megtapasztaltam az életembe a tűrőhatáraimat. még mindig a hatása alatt vagyok, pedig már 3 éve volt, életem legszörnyűbb élménye volt.

ha megszületik a kisfiúnk Ő legalább fog nekem szép perceket is adni és ahogy írtam a szüleim jönnek ki segítenek majd!

te egyeddül voltál vagy volt segítséged a szülés környékén???

azt hiszem egy pár napja volt egy körkérdésem a "már" anyukákhoz, hogy neked is úgy indult a szülésed h elfolyt a magzatvíz vagy elment a nyákdugó?? ha nem vagy indiszkrét?

932. Hunikaa (válaszként erre: 876. - Judy86)
2010. júl. 11. 22:34
Judy köszi a receptet, megcsináltam és isteni lett! Annyira, hogy még én is ettem belőle. A menzán utáltam! A két hapsim pedig egyenesen rajongott érte! Annyira, hogy apa holnapra is ezt rendelt:) Ez olyan jól esett!
931. Hunikaa (válaszként erre: 929. - Anyapocak)
2010. júl. 11. 22:31
Köszi Anyapocak, nagyon aranyos vagy! Már nemsokára megérkezik a te kis Ádámod is! Nem mondom, hogy könnyű volt az elején, de pozítivan kell hozzáálni! Mindig lesz annyi energiád, amennyi kell!
930. Hunikaa (válaszként erre: 874. - Adali)
2010. júl. 11. 22:28

Akkor ez tök jó állás, gratulálok! Nem nehéz így, hogy nem lehet igazán fegyelmezni a gyerekeket? Bár nem fizikai büntetésre gondolok( mert az jó, hogy nem lehet verni őket). Én úgy hallottam, hogy itt kevesem jogai vannak a tanárnak mint otthon, igaz ez?

Én egy warehousba dolgoztam, de másfél éve elköltöztünk abból a városból, s akkor ott hagytam. ( nem mondom, hogy a legjobb meló volt, de legalább angolból összeszedtem magam, s a társaság is szupi volt). Miután elköltöztünk, úgy döntöttünk beindítjuk a babaproject-et. S nagy meglepetésre azonnal terhes lettem, így már nem is kezdtem el új munkát keresni!

929. Anyapocak (válaszként erre: 928. - Hunikaa)
2010. júl. 11. 22:28

Hunikaa!!!

gyönyörű szép babócád van! Olyan husi, főleg a medencébe ülős!!! jajj én is nagyon várom már már, hogy kibújjon a mi kispocakunk!!! annyi energiát érzek magamba, tudom h le leszek terhelve a szülés alatt, meg új lesz a picikém, de már csak ott lennénk!!

csajok, nézitek a meccset??? iszonyat bénák-szerintem...na de nem értek a focihoz!! :-)))

928. Hunikaa
2010. júl. 11. 22:18

Sziasztok lányok!

Én is egyetértek az előttem szólókkal vagyis, hogy sokkal jobb az itteni rendszer. Igaz még Mo-n nem szültem, de amiket hallani... Szörnyű az az örökös turkálás, meg cukorterhelés, meg még ki tudja mi! Ja a pénzről nem is beszélve! Ha nincs orvosod le vagy sz..va:( Ez tök undorító!

Én először 6 hetesen voltam ultrahangon! Mivel Andris az első gyermekem én sem tudtam, hogy működnek a dolgok , miket kell érezni terhesség alatt. Szóval én is nagyon izgultam. 2 napig nagyon fájt a hasam baloldalt lenn. Elmentem a Gp-hez, mert féltem a méhen kívüli terhességtől! Ő azt mondta, hogy biztosan kizárjuk a méhen kívüli terhességet beküld a korházba Uh-ra. (Ez hüvelyi uh volt) Ennek örültem. Szerencsére minden oké volt. Ja és akkor még nem volt szívhang, igy visszahívtak kontrollra 8 hetesen. Ez engem nagyon megnyugtatott! Utána a szokásos vizsgálatok voltak! No és persze minden ingyen!

Ja és még azt is mondta a Gp, ha bármi furát érzek, nem úgy mozog a baba ahogy kellene stb, akkor menjek el és beküld Uh-ra újra! Szerencsére nem kellett! Szóval én teljesen meg vagyok elégedve!

927. Anyapocak (válaszként erre: 926. - Adali)
2010. júl. 11. 21:46
jajj ez már jó hír...nem hiszem el h eső és lehűlés után epedezünk Angliába!!! én is megnéztem a bbc oldalán az időjárás jelentést, egész hétre "szar" időt mond...mondjuk a kis front kicsalogathatná a kispocakot!!! :-))))))
926. Adali
2010. júl. 11. 20:38
holnap max 20 fok lesz, most mondta a bbc:)
2010. júl. 11. 19:55

Sziasztok! Eloszor is koszonom a rengeteg hasznos tanacsot es tippet a nyavalyam kapcsan, nem merem elkiabalni de azt hiszem jol vagyok:):)

Taktikat valtoztattam, szerintem az antibiotikum mellekhatasa volt most az utcso 2 nap mar, ezert tegnap kaloriadusabban meg valtozatosabban ettem es csodak csodajara.... azota semmi nem tortent meg:):)

Mindenesetre elraktaroztam a sok infot, meg a kakaorol sem hallottam, meg a szentabletta is igeretesnek hangzik!!

Szerintem is jo itt az orvosi ellatas, vagy legalabbis sokkal jobb mint otthon, otthon hihetetlen mik tortennek, mennyire csak a penz szamit, persze tisztelet a kivetelnek, en is ismerek lelkiismeretes orvost, vannak meg jo paran, de talan nem ez most a tendencia, kulonosen korhazi berkekben..

Mi most este meccset nezunk, mar varom, amugy sose nezek focit, de a vb az valahogy lekot.

Ma pakoltuk a garazst is, szonyeget tettunk bele, ugy orulok hogy kesz van, pofasabb lett az egesz meg pormentesebb is.

Most hirtelen mas nem jut eszembe, mindenki vigyazzon magara, ne egyetek tul sokat, az nem jo a nagy melegben... en mar csak tudom...

Pussz mindenkinek:)

924. Judy86
2010. júl. 11. 19:46

Lányok Én megkívántam a palacsintát és képes voltam most sütni megettem vagy 8 at, sima fahéjasat az a kedvencem:) tele vagyok...

Én még mindig görcsölgetek, de össze vissza, ezek jóslók lehetnek?Martinom mocorog, élvezi a palacsintát:)

923. Adali
2010. júl. 11. 19:37

igen? lehet akkor csak azt is ki kene probalni...:) nemtom..

Marhapori finom volt, de kavarog a gyomrom...remelem nem elkaptam a fosos-hanyos nyavalyat...bar az alma utan magnum nem biztos hogy jo otlet volt meg a kajalas elott

2010. júl. 11. 17:51
én most nem rég voltam fogorvosnál. ugye mivel ingyenes. :-) nem rossz tapasztalat, sőt...turbános, fiatal, indiai pasi,nagyon kedves aranyos.....a gp-mnél
921. Adali
2010. júl. 11. 17:39

Anyapocak...az fincsi lehetett:)

Nekem a kedvesem epp a marhaporit fozi fottkrumplival...jajjj, csak mikor lesz mar kesz...mert a ferfi orakon at foz:)

En is kb 3 ev utan regisztraltam be a gp-hez:)

amikor pont gyorsan kellett volna.

Egyetlen egy helyre nem mennek meg mindig itt: fogorvoshoz

2010. júl. 11. 17:35

hahoo csajok!!

basszus, akkorát ettünk! én olyan "szenvedélyesen" tudok enni....:-) apapocakkal vettünk egy disznó combot (egybe) megsütöttük a sütőbe, hozzá dobtunk krumplit, mellé pároltam vörös káposztát, jó kis birsalma szósszal....lányok!!! Valami istenien sikerült, most meg szuszizunk a kispocakkal a hasamba, ő is jól lakhatott.

visszatérve az orvosi ellátásra tök őszinte leszek: az első 1,5 évbe ahányszor haza mentünk mindig otthon mentem el nőgyógyászhoz, fogorvoshoz, vérvételre, stb. De aztán mivel mindig csak 1 hétre tudtunk haza menni, nem állt másból a hetem csak orvosokhoz rohangáltam. Arról nem is beszélve h anyukám fizette az otthni betegbiztosítást is, ami később kiderült nem lehetett volna, mert egyszerre két helyre nem lehet fizetni. Ebből kifolyólag alakult úgy (hál'istennek nem soxor mert nem vagyok beteges típus) de ha kell bármilyen sürgősségi ellátás, mondjuk hasmenésed van, vagy már régóta fája a fogad fogalmad sincs hova menjél. Már kint éltünk 2 éve amikor először mentünk a gp-hez beregisztrálni. Szóval az én véleményem,derítsd fel a terepet, hol van a kórház, gp, fogorvos, hogy működik az ügyelet stb mielőtt szükséged lenne rá. ne akkor kezdj el pánikolni amikor sos-be kell valami. én a magam hibájáról beszélek, én is beleestem a csapdába...szóval tanuljatok az én esetemből. :-)

meronka: a lakótársad nem lehet egyszerű, nem akarom leírni milyen szavakra gondolok. ha nem értesz velem egyet én biztos nem hülyénélek le, tiszteletbe kell tartani a másik ember döntésést. ha rám hallgatsz és megengedsz egy jó tanácot: KI NE KÉRD A VÉLEMÉNYÉT!! mert akkor utána jogot formál majd arra is h lehülyézzen, ha nem úgy teszel ahog Ő gondolja. szerintem egy csomó időt, pénzt, fáradalmat spórolhatsz, ha nem repülsz minden vizsgálatra haza.

Pusszantok mindenkit csajok!!! Szép vasárnapot!

919. Adali
2010. júl. 11. 16:44
Csinita, van egy nalunk is fiatalabb terhes mamika most mar: meronka

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook