Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Csajok, en elmentem az agyikomba...jo ejt mindenkinek, pozitiv gondolatokkal fekudjetek le!
puszi
eleg jol jatszunk szerintem:)
Vagy csak az angolok idetlenek??
Nem is tudtam amugy hogy meccs van, mi mindenre jo ez a forum:)
Az en dragam pedig meg mindig dolgozik...
Egyre jobban szeretem, allandoan csak ra gondolok, mostmar tobb idom is van szerencsere ra figyelni, hogy nem dolgozok! Ugy ertem mindig is nagyon szerettem, de most meg sokkal jobban!!!
Cirbolya, koszonom szepen.
Csinita, szerintem ha nagy lenne a gond, akkor mar szoltak volna. Az elozo terhessegemnel nalam is mindenki osszefutott az egyik uh-nal, mert nagyon nagy volt a baba az uh szerint. Es hat terhessegi cukros vagyok minden terhessegemnel, igy nagyon megijedtek. Csak en nem aggodtam, mondtam is nekik, hogy az elozo kettot is nagyobbrsa saccoltak, mint amekkorak lettek, es siman megszultem oket. A harmadik valoban eleg nagy lett (4,5 kg), de siman kifert o is, meg repedni sem repedtem. Szoval fel a fejjel, szerintem a biztonsag kedveert hivtak vissza, amig nem mondjak, addig nincs is baj. :)
1kata, ne haragudj, de nem emlekszem, hogy hol is laksz. Londonban? Melyik korhazban voltal?
EnLondonban elek es a UCLH-be jarok, az nagyon hires az iker terhesgondozasrol. Jo lenne, ha Te is oda jarnal.
1kata, meg annyit, hogy azt onnan tudod megallapitani, hogy egypetejuek vagy ket petejuek, hogy egy placentaban vannak-e. Ha olyan kepet lattal, mint ami az en adatlapomon van, akkor valoszinu, hogy egypetejuek. Az a fekete a placenta es a ket kis feher bab alaku a babak. Ha ket fekete foltod volt, es mind a kettoben egy-egy feher kis bab alaku valami, akkor ketpetejuek.
Egyebkent genetikalilag az egypeteju ikrek oroklodnek inkabb, a ket peteju az lehet barkinek. Szerintem Neked egypetejuek.
Huu, ne haragudjatok lanyok, ha valakit untatok az ikres temaval, de most olyan jo, hogy vegre en is tudok valakinek tanacsot adni es okossagokat mondani! :)
Hajra magyarok. Remelem ossze szdjuk magunkat es nem lessz gool. Szerencse hogy les volt.
Kata, Csinita sokat gondolok ratok. Minden jo lessz. :)
Jo ejt jo szurkolast. :)
Engem pontosan 9 hetesre tettek az elso uh-mon (amiert fizettem), es a crl 24 mm volt. Tehat lehet benne valami, ha ikreknel nem kell figyelembe venni, hogy ketto van:)
Csajok a ti parotok nezi a magyar-angol meccset Wembleybol? Most ment a himnuszunk. Remelem megverjuk ezeket a bekepzelt angolokat!
Csinita, biztosan minden rendben lesz, holnaputan, en nagyon-nagyon drukkolok nektek! Ne is gondolj semmi rosszra!
Koszonom,hogy felajanlottad a segitseged! Azt mondta a no a korhazban, hogy szerinte egypetejuek, de szerintem meg nem, en nagyon ugy erzem ketpetejuek, de majd kiderul. Egyenlore azt sem tudom mit kerdezzek, meg nagyon ossze vagyok zavarodva. :)
Turoscsusza, Cirbolya, Adali, koszonom a biztatast Nektek!
Turoscsusza, sajnos nem lehet ez ellen semmit tenni, mondtak a korhazban, hogy ezt nem lehet megelozni, ez vagy kialakul vagy nem. En angyon egeszsegesen eszem es sok folyadekot iszom (3 liter/nap), igy azzal nem lehet gond. Remelem minden rendben lesz!
Adali, nekem holnaputan kell mennem megint teljes UH-ra. Aztan meglatjak, hogy mi lesz. Jovo het szerdan megint teljes UH lesz. Akkor nogyogyasszal is lesz talalkam. Akkor fogjak megmondani, hogy repulhetek-e masnap (jovo het csutortokon) Magyarorszagra. Annyira jo lenne, ha a penteki es a szerdai UH is jo eredmenyt mutatna es elengednenek haza 12 napra. Ha visszajottem masnap megint UH lesz. Kezdek hozzaszokni a gyakori UH-hoz. Persze orulok, hogy igy odafigyelnek ram, mert megnyugtato.
Cirbolya, szerintem is azert pisiltel sokat, mert dinnyet ettel! :))
Kostyi beirtam az adatokat a tablazatba, nalatok mindjart szulinap:)!
Gratulalok ezuton is!!
latod, latod...
en tegnapelott kovettem el aztab nagy hibat, hogy este ettem dinnyet...hat, megszamoltam 7 x pisiltem ejszaka:)
Csajok, senki ne aggodjon! mondom en, aki mindig aggodom:)
De tenyleg, cirbolya, akartam is kerdezni, hogy erzed magad tegnap ota. Nem lehet, hogy tegnap ettel sok gyumit, meg dinnyet, ilyeneket, es azert kellett annyit pisilni??
Amugy mar barmikor jon a kis dragad, mar mnden rendben lesz, tudom.
Ja Csinita szomoruan olvasom az ultrahang eredmenyt, szerintem is legyel pozitiv es probalj meg nem aggodni (mar amennyire lehet) mert Te most igy tudsz segiteni a babaknak!
Tegnap en is eleg furcsan ereztem magam, nagyon szurt a hasam lenn, bar ezt mar irtam. Ami meg furi volt, hogy tegnap lefekvestol reggelig 8x voltam pisilni, es mindig eleg sokat produkaltam... Ma mar nincs gorcs es nem sokat pisiltem, de azert gondolkodoba estem vajon mi volt velem tegnap?? Remelem var meg a kislanyom, meg azert mindig van 29 napom a kiirt datumig.
Mindenesetre a Judy tortenete nagyon megnyugtatolag hat szamomra, hiszen mi szinte napra pontosan egy idosek vagyunk:):)
Istenem ugy orulok nekik, nagyon kivancsi vagyok termeszetes uton szult-e!
Most kiugrok a konyhaba mosogatni, mindenki legyen pozitiv, kesobb meg visszajovok hozzatok!
Frissitenem kellett volna. :( Ma mar 2. alkalommal jartam igy. :(
Csinita tudom hogy minden rendben lessz.:)
Szurkolok ertetek.
Tudom, ilyenkor konnyu panikolni, meg minden borzasztosagot gondolni, en is minden hulye huzodasra megijedek, de nem szabad!
Mondok valamit: A ferjem fonokenek is terhes volt a felesege, es oktoberre volt kiirva. Orult is a ferjem, hogy igy meg kozvetlenebb is a fonok ujabban, hogy o is tudja, hogy mi is terhesek vagyunk. Na, a felesege a fonoknek 40 kilo vasaggyal, es egy par napja (en ennyit tudok a sztorirol) a Doppler keszulek nem hallott szivhangot, meg utana neztek uh-val, hogy a verellatas nem elegendo a kicsihez, es ki kell venni!! Basszus gondoltam en, hogy az a baba meg csak 7 honapos akkor. Ma kivettek, jol vannak mindketten, inkubatorba tettek, es kozeli megfigyelesen tartjak. Ugy orultem!! Pedig nem is lattam meg eletemben se a fonokot, se a feleseget! Es most olvasom a konyvemben, hogy a 24. het utan a babanak 1 a 4-hez eselye van az eletben maradasra, ez a korral csak no!
Na ezt azert mondtam el, hogy el tudom kepzelni szegenyek min mehettek keresztul, es megis jol sult el a dolog. Persze meg az a biztos, ha mar az orvosok is kiveszik majd ababat az inkubatorbol, de bizni kell a legjobbakban!
Ugyhogy no panic csajok!
Hu hat megint porognek az esemenyek.
Kata gratulalok az ikrekhez. az elso uh amugy is sokkolo hatmeg ha ilyen hireket kozolnek. Biztosan mminden rendben lessz.
Csinita fel a fejjel. Biztosan rendben lessz mindem. Modtak valamit amivel megelozheted a bajt? Lehet valamit csinalni a baba erdekeben?????
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?