Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Az anyatejes kaki szerintem egyaltalan nem gusztustalan, olyan a szaga, mint a savanyu teje. Azt csak siman lemosom rola. A rendes kakit meg viszonylag konnyen be lehet pottyantani a wc-be. Lehet kapni papir betetet is, ami lebomlik, a kakival egyutt lehuzhatot a wc-ben, de en nem szeretem oket, inkabb leoblitem.
Elonye, hogy nem folyik ki belole az anyatejes kaki (az eldobhatoban a hata kozepeig olyan lesz, oltoztetheted es zuhanyozhatod az egesz gyereket), kornyezet barat (az eldobhato pelenka veszelyes hulladeknak szamit, 1 gyerek 1 tonna veszelyes szemetet termel vele szobatisztasagig), hosszu tavon olcsobb, es gyonyorueket lehet mar kapni. Hasznalatuk nem bonyolultabb, mint az eldobhatoknak, vannak patentosak v. tepozarasak, es mar olyan is van, amihez nem kell kulon kulso, hanem csak raadod/leveszed/kimosod/ujraraadod. Hirtelen ennyi jut eszembe. Ha vkit erdekel, es esetleg ki is nezett mar vmit, nagyon sok felet probaltam, es tudok segiteni a valasztasban. Egyebkent vannak mar WAHM-ok(work at home mother), akik rendelesre keszitenek hihetetlen darabokat. Nezzetek meg pl a weenotions weboldalat, csodalatos, hogy mik vannak.
Tetszik a fogalmazas!
En is kivancsi vagyok ra
Ja Adali megneztem a wardrobe-ot, szerintem szep!
Remelem jol elsutitek!
Jaj, de jo cirbolya, latodlatod.
Es mik az elonyei a moshato pelenkaknak? Nem tul budi meg gusztustalan kimosni? Hogyan "urited" ki, mert csak nem ugy "szarostul" kell beletenni a gepbe ugye? Engem ez erdekelne, megirnad?
most mar meg a pocinak nyoma sincs, mintha egy hordo nott volna a hasamra:)
ja: visszajott a 2.refund is!!
szoval that`s sorted...
Most nezem hogy hany hetes vagy a kepeken. :)
Az agyam lanyok szerintem total le van blokkolva. :) Az irodaban hasznalhatatlan vagyok. Kulon kikertem hogy hadd ne foglalkozzak penzzel mert elszurom a papirmunkakat. Holott eddig meg minden siman ment. :)
a hortobagyi husos palacsintabol sutottem 2ot:)
meg 7 szilvasgombocot, hogy legyen uzsonnara is!
a kolbaszt is megkostoltam, de az meguszta... benn van a hutoben.
Kostyi tenyleg szep nagy a pocid, szerintem az enyem hasoonlitott a tiedre ilyen idos koromban, bar hozzateszem nekem mindig is volt egy kis pocim, igy meg ugye volt mire fognom:):)
kostyi: de nagy a pocid!Mit nekem volt 20 hetesen!
Mik azok a pelus izék a naplódban??
De aranyos vagy cirbolya, nevettem az ehsegeden. Mi van a sutoben, a kolbasz?
De jo nektek, hogy kozel van a magyar bolt. Itt south-on nincs ilyesmi. Lehet egyszer probalok majd online rendelni.
Csajok, en hiaba toltom fel a kepet, tolti, tolti, es a vegen feljon egy ablak, hogy valami hiba tortent, lehet hogy meghaladja a kep merete a 2.5 megabyte-ot. Es kozben meg tudom, hogy csak 2.23 megabyte:(
Aaaaa, nem tudok feltolteni kepet...:(
Wow, kostyi en ma vagyok 23 hetes, de szerintem nekem meg most is kisebb:) Megprobalok feltenni magamrol egyet.
De azt mondjak, minel tobb terhesseg, annal nagyobb pocak. Nem lehet hogy ikrek??? :)
Huh csajok en meg egesz nap farkasehes vagyok... most voltam a magyar boltba, be is vasaroltam rendesen.. hortobagyi husos palacsinta, szilvas gomboc, kolbasz, a szemem kopog, mar benn van a sutobe, forro vizbe..ahol kell legyen:):)
az uramnak meg csinalok turos tesztat, o azt szeretne enni, nekem nem kedvencem, igy ez a kompromisszum!!
En ittam kamillateat siman amikor hasmenesem volt. Persze azt sem hatszaz bogrevel, de neha kellett. Az nekem mindig segit.
Szerintem mindent mertekkel kell enni, es ugy meg majkremet is lehet meg majat. Nem kell tulzasba vinni.
Mitol nem tudsz aludni?? Gondolkodsz, vagy izgatott vagy vagy rosszul vagy?
A citromfu az jo, vagy esetleg egy pohar meleg tej mezzel?
Koszi a tanacsod. Szerintem be fogok menni egy gyogynoveny boltba me melo utan es rakerdezek. Biztos tudnak segiteni melyik az amelyiket ihatom. Mert ami nekem most otthon van az eukaliptusszal van keverve es azt meg ugy tudom nem lehet. Bar megittam egy cseszevel tegnap mert mar keszvoltam. Egy cseszenel tobbet en sem innek egyikbol sem. Ja es kammila team is elfogyott igy tehat betarozok. :)Ugyis jol esnek az huvos oszi esteken. Eddig is imadtam a gyogyteakat de most ugytunik csak olyan van otthon amit nemihatok. :)
Valakinek van mas otlete almatlansagra?
A meditacioban meg nincs nagy gyakorlatom.
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?