Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Lehet azert ilyen nehez neki mert nem tudott kozel lenni hozza, "nem tudott begbocsajtani vagy ijesmi".
Persze en nemismerem es nem is akarok okoskodonak tunni, csak tudom anyukamrol. O is nehezen viselte az occse halalat mert nem volt kozel hozza, nem voltak haraban csak mindenki elte a sajat eletet es nem nagyon kereste. Aztan miutan elment okolta magat hogy kozelebb is allhatott volna hozza.
Biztosan rendbe jon az anyud.
Probalj meg nem aggodni sokat. Lehet jobb lenne ha most kozel lehetnel anyudhoz ami tudom nem konnyu melo mellett, de talan most hogy meg vagy fazva......
A tobbieket holnap megnezem. Majd irok, itthon leszek egesz nap. :)
Jo ejt.
Adali sajnalom a nagymamadat es az anyukadat is. A mamad biztosan lat teged.
Az egyik munkatarsam volt itt josnonel, kartyabol josolt neki es szellemek vettek korul, olyanokat mondott neki hogy a mamaja szereti a hazat ahol lakik es hogy csodalja az unokajat hogy ennyi melo mellett is van ideje kifesteni magat reggelente es hogy a szemeire koncentral.
A lany nem ismerte a mamajat.
En hiszem hogy latnak es buszkek rank. Biztos ugyan ugy varja az ded unokajat mint az itteni eleteben, vagy en hiszem hogy meg jobban hisz mar nincs fajdalma.
Anyukadnak kitartast kivanok.
Sziasztok lanyo itthon vagyunk. Jani vegig bent volt velem. Minden siman ment es nagyon rendesek voltak velem. 10-re kellet mennem bekuldtek egy szobaba ahol csak en voltam. Teljesen nyugodtan hagytak bennunket. Aztan kaptunk egy szemelyi novert. Nem viccelek sajat noverem volt. O magmet,sujt-magassagot,vernyomast, homersekletet es pulzust. Aztan jott egy altato orvos aki kozolte hogy a negyedik helyrol az elsore kerultem igy engem visznek eloszor.Igy jott az orvor vett vert es felkeszitett a mutetre. Ha kerdeztem valamit, letette a munkajat es leult mellem es elmondta a tapasztalatait.Aztan be jott egy masik alatato orvos, o elmeselte hogy mit fognak csinalni velem. Arra is felkeszitettek hogy valoszinu gorcsolni fogok ezert adnak fajdalom csillapitot venasan. Masodik voltam a mutoben. A muto szoba elott volt egy kis szoba, ott latattak el es egy recovery szobaban ebredtem fel. Semmit nemerztem. Az elso kerdesem az volt angolul hogy vege van? Monda a nover hogy igen, minden rendben ment. Akkor elekdtem sirni hogy elment.Szerintem akkor el is engdetem. A nover simogadta a kezem, elhuzta a fuggonyt es varta turelmesen hogy kisirjam magam.
Azta lavittek a szobaba ahol Jani vart es mertek a vernyomasom, lazam minden 10 percben. Le ellenoriztek hogy nem-e verzem nagyon. Aztan lejott az orvos es a seged orvor megnezni. Csak beugrott mielott hazament, becsuktak az ajtot ef elmondtak, hogy nemvoltak komplikaciok. Semmi ne akadajozzon meg minket a probalkozasban. Aztan megkerdeztem hogy latta e ot, azt mondta sok vert latott es azt latta amit vart. Talan jobb is igy hogy ezt mondta. De mostmar jo helyen van.
Aztan ennem kellett es haza is engedtek,fajdalom csillapitoval,de semmim nem faj meg. Abszolult nem gorcsolok.
Na olvashattok.
Remelem mindenki jol van.
Pusz.
Jo ejt lanyok, majd holnap jovok, mennem kell, mert csak sirok, es nem is latom a kepernyot normalisan:(
mindenkinek szep almokat...
De szegeny anyukamnak jobb lesz igy, mindenkinek jobb, igaz? Most mar nagymama is megpihen..es majd latja fentrol a kis dedunokajat, ugye?
...meg van egy nagyim, o talan megeri a dedunokat...pedig 10 evvel idosebb ennel, aki most meghalt...
Tudjatok mar beteg volt, de anyukam miatt aggodom, ott volt mellette fogta a kezet, mikor elment... es azota nem bir enni...es csak sir. Pedig sose altak kozel. Erdekes modon en pedig ezzel a nagymamammal alltam a legkozelebb a negy nagyszuleim kozul...mar ameddig jol volt (mar masfel ket eve otthonbn van...volt:(
Csajok, szep a hasatok...
Es azt mondta neki a doktorno, aki ott volt vele utana, hogy az en kisfiam nem az o elete folytatoja, hanem az elet folytatasa...
bocs, hulyen irtam, utolso mensi napjatol szamolok en is, ugy a 7+1.
de tudom mikor volt PE, es 26 napos ciklussal az 7+3. de tudom, hogy a 7+1 a hivatalos :)
meg nem tudom mikor kell az elso "hivatalos" UHra mennem, allitolag majd kuldenek levelet, de a GPm megjegyezte, hogy hamarosan lesz, mert 8-10 hetben szokott lenni az elso. (ezen csodalkoztam, mert mindenhol 10-12-t olvastam). es o is 7+1nek szamolt.
Ohhh, tenyleg nagyon jo ez a szemben allos kep! :))
1 honap mulva szul a baratnod? Tenyleg nem olyan nagy a pocakja. Tok jo, hogy szinte egy idobnen fogtok szulni a baratnoddel! :))
már milyen szépen kerekedik :))
én is tettem fel egyet, és vicces, a barátnőmnek (szinte egyidős terhes velem), aki szintén rajta van, kb most tűnik ekkorának, pedig ő (is) már egy hónap múlva szül :)
Kostyi, te is jól haladsz, csinos vagy :)
Huu, tenyleg jo nagy a pocakod, ahhoz kepest, hogy csak 15 hetes! :)) Jo a kep, mert tenyleg a lenyeg latszik!
Engem mar most mindenki 7 honaposnak nez. :))
Huuu, pedig ha ennyi iker van a csaladban, akkor van ra esely, hogy Nektek is ikreitek lesznek! :)) Holnap kiderul! :))
Ugye, olyan edesek, ahogy ott fekszenek, mint ket kis babszem! Ez a kedvenc kepem Roluk! :))
En megereztem, hogy kisfiuk! Igazabol nem volt semmilyen kulonleges erzes, de valahogy megis ugy ereztem, hogy tuti, hogy fiuk es kesobb ez be is igazolodott. Nem tudom, hogy a tobbiek hogy voltak ezzel. :))
most neztem meg a kepeidet, meg a ferjemet is idehivtam, hogy mennyire cukik, ahogy ketten fekszenek egymas mellett :)
most meg azon rohogcselunk, hogy mi lenne, ha nekunk is ikreink lennenek :) en regebben mindig ikreket akartam, ferjem apukaja is ikrek es apukam hugai is. de most talan megelegednek eggyel is :)
a masik dolog meg, mindig fiut akartam, es ugy gondoltam, nekem tutira csak fiam lehet. most meg az elso naptol kezdve ugy erzem, hogy lanyom lesz. ti hogy voltatok ezzel? meg lehet ezt erezni egyatalan?
a kalkulatorok szerint ma vagyok 7+1 napos, de szerintem 7+3napos. en mar evek ota mindig megereztem a peteeresemet, es az most 7hete es 3napja volt :)
kivancsi vagyok, holnap mit mondanak. majd mindenkepp megirom.
Nalunk minden rendben volt az UH-on, a fiuk szepen nonek es ma csak 6% kulonbseg volt kettejuk kozott. Mindketto mar boven fel kilo folott van sulyban, persze ezek csak hozzavetoleges ertekek, de akkor is jol hangzik.
Nagyon edesek, kepzeljetek az egyik fiam puszilgatta a masik fiamnak az arcat, olyan szepek voltak, meghatodtam, az ultrahangos doki is meghatodott, en el is sirtam magam.
Amugy szokas szerint sokat mozogtak es szokas szerint nagyon nem voltak szegyenlosek! :))) Allandoan mutogatjak a kukacukat! Ugy latszik ez mar igy is marad, mindig ez van! :))
Sziasztok Lanyok!
Adali, jobbulast kivanok, remelem hamar elmulik ez a torokfajas/megfazas! Holnap drukkolok nektek az interjuhoz!
Kerdezted, hogy utazom-e meg. Nem ez volt az utolso utunk szules elott, most mar nem megyunk sehova! Most eppen egy megfelelo lakast keresunk, hogy oktober vegen elkoltozzunk. Megengedtek, hogy felbntsuk a szerzodest, tekintettel arra, hogy ikreket varunk, ugyhogy koltozunk!
Kostyi, tenyleg jol kiszurnak Veletek igy, hogy nincs iskolabusz, vagy ha lesz is, senki nem felugyeli a gyerekeket! Remelem minel hamarabb megoldodik ez a problema.
Haaeen, minden rendben lesz meglatod! Drukkolok holnap, majd irj!
Hunika, orulok, hogy Andris jobban van, most mar csak kilabal belole!
Judy, igaz nekem meg arrebb van, de tanacsodat vettem es megfogadom!
Tenyleg, igazad van, hol van Pandamama es Kiddy? Csajszi irt a klubba, Ok jol vannak. Kiddy tett fel kepeket az iwiw-re, lattatok? Olyan kis ugyes a Roli baba, mar all, pedig meg csak 6 honapos.
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?