Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
biscuit, mi Mo-on vagyunk.
Jaj, rora, nagyon sajnálom, szegénykém!! remélem, gyorsan átvonul és elhúz !!
nem tudom, ez most a prevenar 2. adagja volt (pneumococcus elleni), a választható rota vakcina miatt csúsztunk, de asszem amúgy is van az 5. hónapban.
hát igen, így 3 hónaposan - boldog hófordulót amúgy - még nem nagyon érdekli őket az ilyen klub, de azért otthon énekelj neki meg játsszatok. mi is voltunk múlt pénteken, és hiába már 5 hós, nem élvezte úgy, mint a nagyobbacskák. persze fogja a dolgokat, meg figyel, de pl. nem nevet még azon, amin a többiek.
Tenleg,van 5 honapos is? Nekem tegnap a nurse azt mondta egy honap mulva kapja a 4 jonaposat, utana mar csak egyevesen kell mennie....
Adali,erdekelne hogyhogy tinem kaptatok meg 3hosat? Teged megkerdeztek hogy akarod-e vagy hogy? Mert nekem szinte kotelezo menni,sose kerdeztek akarok-e....
Sziasztok Lányok!
most tudtam csak idejönni. most is félig fekszem. Baromi sz.r éjjelem volt. Most ért utol úgy igazából a vírus. Voltaképp egész éjjel hánytam (éjféltől ötig.)És voltak egyéb extrák is. A bentlakó meg végig "bántalmazott" rugdosott meg csuklott, és most ez eléggé rossz volt, szinte fájt. De legalább tudtam, hogy ő jól van. most kezdek jobban lenni kicsit. A férjem délelőtt itthon maradt, hogy vigyázzon a gyerekekre. Most már elment. Én meg négykézláb közlekedek. Most várom, hogy elaludjanak, addig nem merek vízszintesbe helyezkedni.
Aha olyasmi, de most neztem meg online es csak 6 honap utan ajanljak...:( Ugyhogy halasztom 3 honapot:(
De hallottam nagyon jo.
Van olyan is, en nem tudtam, sztem itt nincs 5 honapos, vagy igen?
5 hónapos, most egy darabig az utolsó.
mi ez a baby bounce? mondókás tornás móka?
Csinita, Lóri is jól van a szuri után, csak ott a rendelőben sírt, elég nehéz volt megnyugtatni, de azóta itthon olyan, mint máskor :)
olyan furi, ott mintha megérezte volna, hogy valami rossz fog történni, már előtte sírt, pedig más oka nem volt rá, és olyan ijedt sírás volt...
Jaj, de jo!
Lanyok, megint struggle volt letenni a fiamat. Ugy sikerult a vegen, hogy hanyatt tettem, nezett ram, simogattam a hajat mega hasat, utana mar olyan almos szemei voltak, hogy csak na, es vegul fogtam mondtam neki, hogy most mar aludni kell, es hasraforditottam. Kb 2 percig sirt, aztan aludt. Szerintetek lehetseges az, hogy mar azert sirt tegnap mert nem akart az olemben lenni, hanem aludni akart, hogy hagyjak mar beken... igaz akkor sirt nagyon leteve is...
egyelőre úgy néz ki megjött a jó idő, már most 6 fok van, igaz egy kis borongós, de ki-kisüt a nap,
a hétvégére 15 fokot mondanak, szerintem marad a "jó idő", téli cuccot szerintem semmi szín alatt ne hozzatok
:-)
én napi 1 bögrével ittam, lehűtve cukor nélkül (hűtőbe) a tuti, :-)))
de még ne kezdd el, majd azt hiszem a 36.-37. héttől ajánlott
pusszz
Boldog hofordulot Nektek Adali! :)
Ugy rohan az ido, hihetetlen! Emlekszem, mikor megszulettek a fiuk es masnap jottetek be Nagyendrevel a korhazba meglatogatni engem. Aranyos pocakod volt, most meg mar 3 honapos Kisendre! Te jo eg! A fiuk is 6-an voltak 4 honaposak, el sem hiszem!
Adali, boldog hofurdulot Nektek :)
Lanyok, nemsokara megyek hollan& barrett-be, tok jo akcioik vannak. Mennyi malnalevel teat vegyek? Napi 2 bogre kb?
Jo reggelt! Ma vagyunk 3 honaposak, es Kisendre ategnap esti hisztivel plusz egy 4.25-os ebredessel unnepelt! Meg utana 7.40-kor is, es meg 9-ig szunyalt.
Lukepok!
Remelem ezt megegyszer nem jatsza el, hogy nem alszik delutan, mert iszonyathisztis volt!
Huu, latom megint termeltetek!!!
Anyapocak otthon milyen az ido? Nem tudod mit mond honap vege fele?
Rendeltunk a fiuknak ilyen kis bouncer szeket, tegnap jottek meg. Olyan edesek benne. :)
Aaron rogton nagyon elvezte, David sajnos az elejen elkezdett sirni, nem tudom, hogy mitol. De masodszorra mar jobban tetszett Neki, remelem megszereti, mert hamarosan egyedul leszek, megy vissza a ferjem dolozni es akkor majd nagyon jo lenne, ha ellennenek a szekben.
Macskabagoly, Biscuit hogy vannak a fiuk a szuri utan?
Mi jovo heten szerdan megyunk a 4 honaposra. A 2 es 3 honapostol szerencsere nem lazasodtak be, meg ugy igazabol nem lettek rossz passzban sem, remelem most is megusszuk majd.
Koszi Anyapocak! :))
Adi is nagyon szep kisfiu, olyan kis fickos, jokepu! :)) Szoktam nezegetni a naplodat.
Jo reggelt Lanyok!
Csajszi, ne aggodj, minden rendben lesz! Arra a hirre ne gondolj, amit a tv-ben lattal, mert az egy nagyon nagyon extrem eset. Gondolj arra, hogy minden jo lesz es csodalatos elmenyben lesz reszed!
Kitartas a munkahelyen! Tudom, hogy konnyu mondani, de emlekszem, hogy en is hogy vartam a veget!
Jo reggelt mindenkinek, micsoda szel!!!
Csajszi, en emlekszem mindig azt almodtam hogy megvan a babam,es agyon puszilgatom :) igaza van,aki azt irta,aludj. Utana ugyse fogsz sokat :):):)
Ejjel a fiam uvoltve ebredt fel,rosszat almodott,alig lehetett megnyugtatni-biztos a szurirol,mert tegnap voltunk...
jo reggelt lanyok, babak :)
Koszonom a jotanacsokat, szerintem az elso heten mig otthon leszek minden maradek dolgot amit meg kell beszerzek, gyerekszobat osszerakjuk, aztan a maradek par hetben tenyleg alszok majd jo sokat, majdnem ejjel-nappal kis setakkal. Ez a terv :)
Ma ugyis megyek a holland and barretsbe, veszek is malnateat. Mennyit ittatok belole, napi 1-2 bogre, tobb? csak hogy mennyit vegyek, 1-2 dobozzal?
de aranyos ez Rora, nem talalom a kezem :DDD
Olyan sokszor almodom, hogy megvan mar a baba, Nektek is volt ilyen a harmadik harmadban?
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?