Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Hali!
Lehet, hogy a Dunának megyek...
van egy baromi nagy fagyasztóládánk, tele természetesen. Kb. 15 éves, anyósomék vették még anno. Megyek, kinyitom, oszt látom, hogy csöpög róla belül a víz... ááá, ha most új fagyasztóládát kell vennünk, megüt a guta....:(((
Kitti, ez nagyon megható :D
Timcsi, örülök h jól vagytok! :)
Úgy felhúztak nővéremék, áh! Mi vok én, szeretetszolgálat? S persze csak akkor jutok eszükbe ha kell vmi, meg nem kérdezték volna h "és Te h vagy, h birod?" neeeeem, de a Klaunak ez és ez kell a kórházba de ők nem tudják megvenni, vigyek neki...ja és most.
Meg még mit nem! Tudtommal jópár hónapja tudja h gyereket vár, az én kórházi cuccom hetek óta megvan. De persze ő csak egy törölközőt vitt. Tehát vigyem be én a sajátomból, ők meg majd visszaveszik... ez nálam a pofátlanság teteje, főleg úgy h amikor Klau itt volt szombaton azt mondta h neki már csak hálóing kell a csomagjába...
Apa hozott pizzát :DDD
Fájásaim elmúltak, összehúzódások vannak, Babócám is felébredt :)
Őszintén szólva most nem szívesen mennék be szülni a kórházba. Szívesen segítenék, de ne má én vegyem meg a hugom cuccait is, nem vok az anyja se a pasija... fúúú de nem szeretem ezt! :(
Nálunk most megy a pancsi Apával,vacsi nem kellett Kevinnek:(
Olyan hisztit levágott míg Anyumék itt voltak,h mindannyian csak pilláztunk:(
Köszönöm, most egyenlöre igen.Sokat fáj a hasam de semmi komolyabb baj.
És ti?
Sziasztok!
Rosa! nekünk is van germicid C. AZ jó fogra is?
Kitti! Ilyen angyal nekem is kéne!
Melinda! Klau szül? Húha...Neked fájások?
Tünde! Aztán hajrá!
Megyek, vacsi van, amjd jövök.
Zseby! Jól vagytok?
Sziasztok!
Nekünk a Germicid-C kúp is bevált.
Amikor nagyon sokat sirt éjjel,azt adtam neki.(lánykámnak)
Én is szoritok,hogy megnyerd!!
Várd ki az utolsó 2 percet!
Nekem volt olyan,hogy utolsó percben nyomtak rá ar árura és nem én nyertem...10 perccel a lejárat előtt licitáltam...
Na,van fejlemény?
Fájások?
persze h lehet télen is :)
semmi gond, ez csajok között ebben a témában nem is intim :)
itt zuhog az eső
Apa nem veszi fel a telot
Klau meg éppen szül
most nem kapok idegbajt akkor sose!
Sziasztok!
csak kukk! Ha előérzeted van melinda, akkor lehet tényleg lesz valami!
Ha mész kórházba tessék írni ide vagy sms-t, én azonnal, még éjszaka is tudatom a többiekkel!
Nagyon sorítunk!
Kitti! Nem csináltam még habot így.
Tünde! Hajrá hogy a tied legyen!
Rosa! A Panadol tényleg nem tőúl jó. Nekünk is Nurophen, Dologél, és végső esetben cataflam.
Megyek, sok a dolog, de kukkolok!
Este jövök!
Sziasztok!
Köszi Kitti, akkor szoríts h én nyerje meg.
Én is ittam, igaz nem sokáig, azt olvastam h "puhítja" a gátat, vagy vmi ilyesmi:)Nem tudom szakszóval.
Tök jó,ott ismiéknél is volt ilyen csiga és Kevin ezzel szórakázott indulás előtt,alig bírta elengedni.Igaz asszem 4 féle figura berakó,de több szín,több darab.
Nagyon jó lenne karira a Nórinak!:)
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?