Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Mondjuk ebben igazad van, ettől én is féltem, de nem került rá sor. Én azt mondom sajnos.
AZt tudom hogy már műtöttek, de terhesség alatt is sokat voltál bent?
Valahogy úgy éreztem nem kell hogy lásson ennyire kiszolgáltatott állapotban :)
Már megszoktam a korházat :) nem volt gond :)
Na ne ríkassatok már meg megint!!
Mindenkinek köszi a köszöntést, aranyosak vagytok!
Rosa szívesen fogadok dalokat, elkezdetem már eltölteni csak kevés időm van rá.Nóri az előbb mintha ébredezett volna, most meg csend van, hátha vissza alszik.Tegnap is így 2,5 órát aludt majdnem és csak egyszer csucsult.
Remélem a Klaudiáék jól vannak a babával:)
Én is úgy emlékszem Apás szülést akartak.Nálunk miután felöltöztették Nórit, Apa kezébe nyomták, előtte már fotózott és csak azt láttam h ringatja, nézi és csak nézi....
Nem féltél egyedül????
Én csak addig voltam egyedül, amíg Zoli beöltözött, de már akkor roszszl voltam mikor a szülőágyakat megláttam. ZOli nélkül be se mentem volna!
Na a műtőbe meg....ott aztán utélrt a vég!
Melindának hála szerintem ma ütjük a 26000-et!
Majd írom neki ha fényképes a telója, küldjön mms-t a babáról, ha megszületik, hadd lássuk!
:)))
Ne mán, már én is bőgök.
Igen, ma!
Ugrik a majom a vízbe!
Én megcsináltam a túrófánkot, semmi gond nem volt. Tovább adtam a receptet anyámnak, neki meg nem jött össze, foplyós maradt a közepe. Szerinted miért?
Ó,szegényke!Na de majd a másodiknál!!!:)
Nálunk a szülésznő szólt rá Apára,h mi van Apuka nem fényképez?Le volt fagyva és csak sírt:))
DE jó Nektek!
Nálunk pecig sem volt kérdés, hogy Zoli is jön, csak sajnos másképp alakult. És mikor mosdatták, még sürgetták is hogy haladjon már a fényképezéssel, és hiába mondtak msát, meg sem foghatta, csak 1 hét elteltével. És mivel Domi be is sárgult, napokig nem is láthatta, csak képeken amiket csináltam minden szoptatásnál.
Állandóan frissítek,mint egy idióta.:))
Hiszti!Elhiszem h nincs kedved!:(
Nekem pedig a tegnapi vasalást kéne eltűntetnem:((
Hát ez se jobb.Főleg h ilyen izgi ez a déli dumcsiparti!
Én úgy emlékszem apást akartak,voltak is szülőszoba látogatáson ha jól emlékszem.
Apa is ugyanúgy van,mint unokatesód:))))El volt szállva magától,h előbb dajkálhatta mint én:)))
Arra nem emlékszem, Krisz bent akar e lenni.
Unokatesóm sosem akart, azt mondta kirázza a hideg is, meg női dolog, ő ugyan be nem megy. AZtán bent volt, élete legszebb dolgának tartja, és azóta lelkesen buzdít mindenkit, hogy apás szülést akarjon!
ÓÓÓ szegénykém...
hát ha más nem, legalább Gabi tartja benne a lelket sms-eken keresztül...
Remélem, hogy Krisz majd odaér, mielőtt megszületik és fogja majd Melinda kezét.
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?