Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Jaj,annyi dógom lenne!:(
Tornázok az tuti,aztán sütök uzsira Kevinnek almás finomságot,meg ott a vasalatlan is....áh!
Rajtam is rajtam van.
Kevin? Alszik már? SZomszédságnál csend van?
Rajtam van ám most is:)
Sztem a tiéd jobb:)
Gabi!Nagyon szép a szemcsid!Tetszik:)))Örülök,h jól telt a tegnap délutánotok!:)
Mokka!Én nem tok sajna semmi krémecskét:(Várom a fotót a szobáról és nagy-nagy gratula Siminek,hogy ilyen ügyesen aludt az új szobácskájában!:)Sejtettem,h nem lesz gond!
Me1inda!A Normaflort Apa is szedte mikor rosszul volt,de amúgy tea,keksz,főtt krumpli-még ha nem épp gerjesztő kaják:(Szegény Apa,jobbulást neki!!
Rosa!Bizti faragtam le magamról vmennyikét,mert több mint 1 hete minden nap nyomom és tartom a diétát is,DE! nincsen mérlegünk úgyhogy valójában nem tudom.Ma délután megyünk vásárolni és veszünk végre mérleget és akkor majd kiderül.Centivel nem mérem magam.
Tünde!Mindjárt küldöm az adataimat!
Hiszti!Örülök,hogy túlélted a fogidokit!A dédi látom hozza a formáját,ahogy leírtad még bele is képzeltem magam a helyedbe és egy pillanatra megijedtem:)Annababónak is gratula h ilyen ügyesen elaludt az éjjel ágyikójában!
Már a nagyágyon
Úgy látszik ha vagyok kicsit senki nincs!
Melegszenyót kívántam ebédre, most sül, eszek aztán tanulás!
DE addig is vagyok
Sziasztok!
Olvasok vissza.....:)
Sziasztok.
Képzeljétek, a legjobb bnőm akiről múltkor írtam h balesetük volt és megszűnik a munkahelye, most mondták meg nekik (egész héten várták) h ma vannak utoljára!!! Ez mennyire gáz, mikor keressen munkát hétvégén?Eddig nem tudott keresni, mivel nem tudta megmondani h mikortól tud elhelyezkedni.akkora köcsögök, ezt nem hiszem el!!!
A párom ilyenkor a házi pálinkára esküszik:)))
A papírokat nem a céged intézi?Nekem ők csinálták.
Jázmin jól van?
Köszi:)
Jó levegőzést!
Szia Me1inda.Így már értem.Nem hány a párod?
Diéta, pirítós, főtt sós krumpli.
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?