Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Sziasztok!
Nóri alszik.
szia Me1inda!
Naggggggggggyon cuki Jázmin abban a narancssárga rugiban, kész hölgyemény:)
Szia!
Kislányom van:)
Hello Csajok!
Bocsi h eltüntünk :)
Minden oké nálunk, rem Veletek is, Babák is jól vannak :)
Naplómba tettem képet, végre Apáról is :)
Jázmin belenőtt a narancssárga rugijába, amiben hazahoztuk és akkor lifegett rajta :D Azért még van benne hely, de már nagyon csini benne :DDD
Az idő itt nagyon latyak, nem tom hol aza 10 fok és napsütés amit jósoltak...ki vele melyikőtök dugta el magának??? :DDD
Puszi Lányok, legyetek jók majd kuksizok :)
Szép napot Mkinek! :D
Jó reggelt mindenkinek!
Nemrég ébredtünk, éjjel Nóri párszor felsírdogált de csak egyszer szopizott majd vissza aludt.Kitti köszi a drukkot!Apa minek ébreszt???
Hiszti örülök h jól aludtál:)
Én mákos tésztát csinálnék, de ahhoz meg kellene venni a hozzávalókat, és esik:(Remélem eláll mire megreggelizünk.Majd még jövök.
Szépjóreggelt!
Én fél 8-kor keltem (igen jót aludtam), Anna még alszik, apa elment dolgozni.
Főznöm kell ma, úgyhogy csinálok egy kis zöldséglevest és egy kis paprikás krumplit. Nincs nagy kedvem főzőcskézni, de sajna muszáj.
Jó lenne, ha Babó már ébredne, mert már így is csúszni fog a napirendünk rendesen.
Szép jó reggelt!
Már 1 órája fent vagyok,de minek azt nem tudom.Apa felkeltett,hogy kávézzak vele.Hurrá!Próbáltam visszaaludni,de csak járt az agyam...
Kevin még alszik:)
Legyen vidám délelőttötök!
Tünde!Megy a drukk!
Csak jöttem kukk,aztán alvás.
Holnap küldöm Gabi,Tünde a recit.Azt amit megcsináltam,mert erről tudom h fini.
Rosa!Szép a turul madárkád!Nagyon ügyes vagy!/már tegnap akartam írni/
Megyek is,jó éjt!
Én is megyek, jó éjt!
SZiasztok!
Szépjóestét!
Anna épp anyázik az ágyában. Majdnem elaludtam mellette, ő meg még javában szövegel... kicsit kijöttem tőle, mindjárt megyek vissza.
Csak elköszönni jöttem, mert ma korábban le kéne feküdnöm. Jóéjt, szépálmokat!
Köszi!
Bocsi h beleszóltam a dvd ügybe. olvasom h azóta már nem ott tartotok:(
Még egyszer bocsi.
Köszi a drukkot!
Segítek Mokka "ügyben" v(bocsi Mokka: dvd ügyben): szóval nem indíja e nekik semmi,. ezért vissza küldte h nézd meg.
Jó éjt lányok,megyek aludni,reggel korán kelünk.
Sziasztok!
Oké megy a drukk!
Én is telefonálok holnap egy irodába,szoc.gondozókat közvetitenek,hátha akad valami mellékes!
Szia
Megy a drukk
Sziasztok!
Nórim alszik.A csop.vez-zel beszéltem, szerződést nem kötnek, írtam a könyvelő csajnak e-mailt, már csak a választ várom tőle h tud-e adni számlát.Ha igen, jövő hét után indulhat a meló.Még kérek egy kis drukkot!
Köszönöm.
A tea is emésztésre van?
Nagyon dícsérik az anyalevél teát, 2 alkalom és helyrejön. Vettem ma de meg se hajlandó kostólni.
100% gyógynövény, még olyan nem volt akinek nem segített. De sajnos nem kostólja meg.
Aluminium Oxydatum 5 ch
napi 2x5 szem
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?