Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Kitti milyen edényt akarsz rátenni, Csak úgy pl. tésztát ebédnél? Kíváncsi vagyok, milyen lesz, majd képet kérünk!
Nagyon komoly tornát lenyomtál.Én jelenleg még nem bírom a popsit, pár percet csak:(Igazából én jól összekeveredtem, kardio kellene, de nem olyan durva mint a Nell,de most mindent kipróbálok...
Rosa örülök h minden ok Lilcsivel.
Köszi Csajok,majd odafigyelek.Vagyis megpróbálok.
Pont úgy csinálom/csinálnám,ha lenne ragim ugyebár/ ahogy az alátétet,csak nagyobb téglalapokat vágok/de hogy mekkorát?passz egyenlőre/,a szalvétás módszert választom majd.Egyet már ráragiztam A4re,de elég benga lesz.Lehet az lesz a kísérleti nyúl:))
Sziasztok!
Igen,úgy.Simán A4-es papirra ragasztom a felső réteget,és úgy hogy a szalvétát leteszem,kisimitom és arra teszem rá a beragasztózott papirt.
Kitti, nagyon jó ötlet:) miből fogod csinálni?
A szalvétát csak úgy simán rá az A/4-es lapra (csak a felső színes rétegét). azért vigyázni kell, hogy ragasztás közben ne legyen levegős alatta.
Azt találtam ki tegnap este,hogy a poháralátét alapján készítek edényalátétet is....még akkor neki is álltam,de elfogyott a ragim:((Jó lenne ma elmenni venni,mert kivi vagyok milyen lenne.
Csajok!A szalvétás megoldásra lennék kíváncsi-simán egy A4es lapra ráragiztátok a szalvéta felső rétegét és ennyi?Csak mert nekem tegnap olyan kis bengán ragadt rá.
Melinda! Nagyon szépséges a kis Jázminbaba a sárga rucijában:) MEgkellzabálni:)
Gabi, örülök, hogy sikerült kicsit csőbe húznod a fiacskádat azzal a vaj alá kent paprikával:D Csak így tovább:)))))
Sziasztok!
Egész délelőtt nem volt netünk, most jött vissza. Az áramot csinálták, szal áram nem volt:) Csakkinyögöm valahogy:)
Anna 1-től alszik, nemtom meddig, mert ugye reggel sokáig szuszózott. Visszaolvasok...
Lenyomtam gyilkos Nellit(hasat kivéve),meg Békával a 20 percet hasra.Mára talán ennyi elég.:)
Van valaki?
Gabi!Nagyon ügyes Domi,h befalta!
:)
Sulihoz kitartás mára!
Rosa szorítok munka ügyben.Szegény Lilcsi, remélem semmi baja nem lesz:(
Gabi örülök h Domi evett paprikát!!
Kitti jó tornát.Majd benézegetek.
Na az én lányomat számítsa ki vki, tegnap aludt 2 és 1/4 órát, most meg 1 óra és 10 perc után már hallom h ébredezik:(
Még nem is ebédeltem,csak tornáztam.
Sziasztok!
Gyors kukk, aztán megyek, mától van tárgyfelvétel a suli honlapján. Gondolom húszezren, be se enged szerintem az oldal. HA végzek még ma és ersze a fiam is még alszik, jövök.
Márc 23-án kezdjük a bölcsit!
És! AJánlotta a doki hétfőn, hogy tegyek neki a kenyérre a vaj alá reszelt zöldséget. Ma reszeltem neki zöldpaprikát, sok vaj rá, és MEGETTE!!!! Kicsit furán, kicsit nézett hogy ez most milyen ízű, de ette!
Köszi,Tündi.
Igen nézelődök.Nézem a neten is,hátha valami adódik,varrás,vagy bármi,kétkezi munka...
Köszi.
Ma jött meg amit rendeltem megint tűgobelinen,este beteszem a naplómba.Petőfi festmény és magyar cimer,nagyon tetszik.
Tudjátok,nekem ez a desszert a gyerekek mellett,a varrás.
Sziasztok!
Hűű.lányok olyan éjszakánk volt...Lilcsi 2-ig sirdogált,kb.fél óránként,nem tom mi lehetett vele...láza nem volt,mondta hogy nem fáj semmije...talán az oltás utóhatása...
Gabi,vettem anyalevél teát,közben eszembe jutott,hogy ezt is ajánlotta nekünk a doki,viszont ellenérzéseim vanna vele kapcsolatban,mert szenna levél van benne,ami izgatja a has nyálkahártyáját,vagyis görcsöket okoz.
Azért kipróbáljuk óvatosan.Homeos bogyót nem kaptam sajna.
Olyan lassú a gépem, nem tom mi a sz@r baja van!
Megyek tornázni, amíg itt nem ragadok nagyon.Majjövök:)
Apropó!Gofri,máris pötyögöm a recit.Küldöm Gabinak és Neked Tünde!
Ha vkinek kell,akkor nyomom csak szóljon.
Semmi extra nem történt,játszottunk.
Mostanában 100szor jobban igényli a társaságomat Kevin,mint kb 2 héttel ezelőtt:))Este is míg sütöttem a gofrit,húzott a folyósóra h futkározzak vele.Jó volt,egy kis rohanás,egy gofri kisüt:))Apa nem jó neki perpill ilyenje van.
Me1inda!Annyira gyönyörűséges Jázmin,minden képen fel tudnám falni!!!:)))
Örülés,h jól vagytok!
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?