Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Én nemrég keltem , a Kölök még alszik :)
Persze tegnap este 10 után sikerült csak lefektetnem :( pedig már délután sem hagyom aludni max 2,5 órát! de lehet az is sok
Szia!
Simi?Már fent van,vagy még durmol?:)
Értem,akkor jólvan akkor:))
Van remény!:)
Nem,nem válaszolt.
Aztán a telómba találtam egy üzenetet,egy számmal,nem volt név.Elolvastam és rájöttem h az Ani száma,gyorsan küldtem neki egy smst,de semmi.Tegnapelőtt este írtam.
Kitti, juteszembe...
mondtad, hogy írtál Aninak az iwiw-en üzit, válaszolt? Nagyon rég jelentkezett már, remélem jól vannak.
Tuti egyénfüggő.
Utánaolvasgattam, és sokaknak azért jött be, mert épp az elevittől vagy a gravidától hánytak, és a hippnataltól meg nem.
Ja,amúgy sziasztok és jó reggelt!
:)
Rosa, örülök, hogy jobban van Lilcsike! Szegényke, persze, hogy nem tudott aludni, érthető. Te hogy vagy?
Jobbulást, mennek a gyógypuszik!!
Szépjóreggelt!
Apa most megy dolgozni, Anna még alszik.
Nálunk is fújdogál a szél, majd kimegyek, megnézem mennyire van hideg tőle.
Képzeljétek, tegnap este a hipp natal helyett elevitet vettem be, és most nincs hányingerem, nem émelygek.:) Ennek örülök, mert nagyon nem csipáztam azt az érzést. A derekam viszont nagyon fáj.:S
Én olyan 3/4 7 körül ébredtem,Kevin még alszik.
Rotyog a husilevesem már,délelőttre más melóm nincs.
Nálunk is még mindig nagyon fúj a szél,szal nem hinném hogy lesz kimenetel:(
Majd belesek,legyetek jók!
Szép napot!
Lilcsinek mielőbbi gyógyulást kívánok!
Jaj,de jó!Örülök h jobban van a Drága!
Én is remélem hogy hazamehettek mihamarabb!:)
Teatyaég Rosa!
Erre nem számítottam!Kitartást kívánok Lilcsinek pedig jobbulást,de hamarjában!
:((
Remélem mára már jobb a helyzet!
JÓ reggelt!
Rosa! Nagyon örülülök hogy jobban van Lilcsi! Remélem ma már haza jöhettek.
6:20-kor keltünk! Dominik épp traktorzik mellettem.
Nagyon fúj a szél, pedig menni kéne a piacra, de lehet nem lesz belőle semmi.
SZép napot, majd jövök!
Jézusom! Istenem, szegény Ti! Nagyon nagyon sajnálom, és hidd el minden rendben lesz! És ki fogod bírni Lilcsiért! remélem nagyon gyorsan mehettek haza!
Tudom, nem vigasz, de most tényleg a kórházban vagytok a legjobb helyen a krupp miatt, angyon veszélyes tud lenni! KItartás!!!!
Jó éjt Kitti!
Hozzánk is ideért a szél!
Én is elhúzok, a bari után fürdés és megyünk aludni a lányommal. Nem bírok tovább ébren maradni.
Jóéjt, szépálmokat!
Na,Csajócák el is köszönök mára.
Kevin most megy aludni,itt fúj a banga szél,nekem pedig még tornáznom is kell ma!Jaj de sok kedvem van:(
Legyetek jók,szép álmokat!
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?