Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Hú,ma lesz a modulzáró igaz?
Na,majd nyomjuk a drukkot Neked!!
Lehet! :)
De ő a zenecsatornát szokta meg! Simi meg a természetfilmekért rajong :) :)
Kevint most már a zenés gyerekklippek,dalok,versek sem kötik le,tv-ben a mesék egyáltalán nem,max a zenecsatorna,de akkor megy táncolni.Ennyi a kapcsolata a tv-vel.
Néha jó volna ha elülne előtte.Lesz ilyen is ugye?:)
Ez jó!
DE ha megy a tv én nem szundízok!
NÉha beválik!
KOmpromisszum! És legyen beleszólása!
AZaz nem pelócsere, hanem megkérdem hol cseréljünk pelenkát? ITt vagy a szobádban? És ilyenkor gond nélkül megy!
Vagy ki cseréljen pelót? Apa vagy anya? ÉS megint megy.
CSak néha nem!
én időbe hozzászoktattam :P Montanába elég kirobbantanom az ágyamból reggel,ha már muszáj felkeni :)
Ha későn kel akkor ez elmarad, mert addigra én már összeszedem magam :)
Gabi!Cuki a képeken Domi!
Olyan gyönyörű szemei vannak!:))
Nálunk is gond a felöltözés.Éppen mint a pelócsere.
Kevin,gyere öltözünk:NEM!és már menekül!
Kevin,van kaka?NEM!és már menekül!Stb.
De elvárja h kávé nélkül,csukott szemmel,hálóingben menjek ahova vonszol és játszak amivel szeretne.Nem ad 5 percet h észhez térjek.Mindig mondom neki h legalább a kávét...NEM!És húz!
MI reggel az öltözéssel avgyunk nagy bajban. Ugyanis nem hajlandó a pizsóért lecserélni, szintén fontos dolga van. Amíg tél volt, és ünnepek, addig könnyű volt, mert tudta hogy akkor kapcsol be a világítós hóe,ber, ha felöltözik.
Még a ro..dt Thomassal se lehet zsarolni, hogy akkor nem kapcsoljuk be, mert be tudja egyedül:)) Ja, Apja tanította, de ügyes, nem?
SZóval közelharc, ordítás, zsarolás minden! És minél dühösebb vagyok, ő annál makacsabb! Jaj nekem!
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?