Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Hali!
Kitti, lehet, hogy a pult nem épp úgy néz ki, ahogy szerettétek volna (méretileg), de így is sztem nagyon szép:)
Rosa, ha kidőltek a gyertyatartók be lehet pótolni ami a délután elmaradt:D
Gabi, nagyon örülök, hogy Domi újra kakilózott, csak így tovább:)
Sziasztok!
Nórim már el is aludt, mikor lesz így ébredés???
Folytatom a vissza olvasást.
Gyorsan le kellett lépnem, mert Apa elállított vmit a kábelen, és idegbajt kapott:(
Kitti nekem tetszik a pult, Apának is mutattam.Amúgy tényleg, miért nem küldtétek vissza ha nem olyan lett mint amilyet akartatok?
Gabi nagyon gratula Dominak!!!
Bízzunk benne hogy ha érzi h nem fáj, nem fogja visszatartani!!!
Nekünk elég kevés a konyhabútor, de az legalább beépítve volt:)
Rosa a 35364.hsz-od nem semmi:)
Szia,igen.Szerintem is talán igy lesz,hogy elmúlik nála ez a rossz beidegződés...
Holnap mi is kezdjük a küzdelmet...
Köszi.Apának nagyon tetszik...rögtön magáévá tett volna mikor meglátott,csak van két gyertyatartócskánk:))))
Sajnálom,hogy drága a póló...:((
De jó, he még párszor tud kakilni rendesen puhát és nem fáj neki biztos leszokik a visszatartásról :)
A vasról ezt tudtam ,én mindig vashiányos voltam , terhesség alatt se szedtem szinte mert annyira megfogott :(
Jaj,te szegény!
Ne hagyd annyiban!Csinálja meg a paraszt normálisan,ha már bezsebel egy csomó pénzt!
Mi is tavaly csináltattuk a konyha szekrényt,több asztalostól is kértünk árajánlatot,hát volt amelyik ugyanazért a munkáért 2x!annyit kért volna!Szemét banda.Végül találtunk egy rendeset,de én is annyit idegeskedtem miatta....
Örülök,hogy megint könnyen ment Domi "akciója":))
Irtál a Katinak?Vagy tőle tudod,hogy vashiányt?
Én ezt tapasztaltam Lilcsi születése után...
Kitti nagyon ari Apa!
Gabi én még téli sapit adok.
Később jövök.
Sziasztok!
Már itthon vagyunk a babazsúrról, jó volt!Majd teszek fel képeket vagy ma vagy holnap:)
Rosa jó lett a hajad!
Hiszti nekem nem kellett magam rászánni a rákszűrésre, tavaly ilyenkor voltam:)
Rosa a póló nagyon drága, 4 000Ft körül van:(
De jó anyuméknál is van net:)))
Amúgy sétáltunk, de már nem merem kivinni motorral, mert az az igazság, hogy nem érem utol, és féltem. Főleg ha begyorsul, akkor még zörög a motor, és nem hallja ha szólók. Szóval marad a séta. nekem jobb az biztos, igaz volt egy kis cirkusz, hogy miért nem visszük a motort.
Rosa drága! Köszi mégegyszer! Etess Erikkel zabkorpát. ma kakilt, megpróbálta visszatartani, de nem ment, hála a Dupholaxnak. Két nyomásra kint volt, és nagyon lágy volt! Szerintem a sok rost tényleg puhítja. (Többiektől bocs a nem túl gusztusos témáért)
ja, valaki! Érdekesség!!! A vashiány tünete: székrekedés. Sok vassal óvatosan, mert székrekedést okoz! na most akkor mi van?
Sziasztok!
nem lehet visszadobni az egészet? Hisz lerajzolátok, voltak méretek nem? Így egyszerűen tudtok hivatkozni arra amit kértetek az nem az amit megcsinált.Vigye el és csinálja meg rendesen!!!!!!
Hát túl vagyok egy bőgésen,meg egy jókora vitán Apával.Elment ez a tuskófejű asztalos,de amit csinált...köze nincs ahhoz,amit lerajzoltunk!
Kisebb 20centivel,nincsenek benne a spotok,magasabb mittomén mennyivel,így belelóg a 3 konektorba,amit f.szán le kellett venni a falról.Áh,szal tiszta idegbeteg vagyok!
A szagelszívó szekrényét még a 7en valamikor idehozza,de akkor megköszönöm neki ezt a sz.rt!:((
Megoldás: Thomas és Hupikék egyszerre! Király!!!!!!!!!!!!!!!
Na akkor ráadom a vékonyabb télit. Sose tudtam hogy kell öltöztetni. Meg a vastagabb tavaszit. Fenet tudja hogy kell......
Hihi! Egyszer tanácsadásra elvittem júniusban, 4 hós volt. Nagyon büszke voltam magamra, mert bodyn kívül el mertem hagyni a kabátot, csak hosszú vékony gatya meg pulcsi volt rajta sapival. AZtán kérdeztem a védőnénit, mikor lehet már egy szál bodyban? Hány fokban? Erre a védőnéni válasza: most hazafele.....ennyire értek hozzá. A + 1 réteg sose mondott semmit!
Hát ez jó kérdés!
Mi a télit hordjuk még,én nem merek ráadni vékonyabbat.Bár itt 12 fok még nincs,inkább olyan 8körül.
Na most sokra nem mész velem:(Bocs.
Sziasztok!
Gyorsan le kellett lépnem, bocs,hallottam hopgy sír, aztán nagy nehezen visszaaludt 3-ig! HIhetetlen! De már nem mertem megint bekapcsolni a gépet.Evett is már, megyünk ki nemsoká. Ilyen 12 fokban milyen sapi kell rá? Még vékony a tavaszi, nem?
Kitti! Juhé!!!!!!!!!!!
Rosa! Tényleg nagyon jó a hajad!
Kevin felébredt,Apa hazaért.
Most megyek,aztán majd később jövök!
Puszika.
Köszi.
Nem kell hozzá bátorság!Ma már nem olyan összetevőik vannak a festékeknek mint régen!
Nekem eddig is melirozva volt,csak már lenőtt,de az legalább nem csúnya mikor elkezd lenőni.A szinező nekem nem fogja be.
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?