Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Szépjóestét!
A bari után pancsizunk, most talán van 1 szabad percem.
DÉlután voltunk gyógyszertárba Annával, aztán beugrottunk a tescoba... hát csajok, totál kiakadtam. Az egész bazi parkoló tele volt szlovák kocsikkal, aztán bent, áh, magyar szót alig hallottam. Mire kijöttünk már komolyan a hányinger kerülgetett. A húsos pultnál olyan sor állt, hogy az csuda, bár én nem veszek húst a tescoba, a szlovákoknak meg jó az is. Borzalmasak, szemtelenek, tolakodnak, pofátlanok, és még sorolhatnám. Úgy felhúztam magam...
aztán átmentünk a pluszba (kb. 200 m-rel odébb van), ott meg alig voltak. Asszem mostantól a pluszba járunk majd. Anna azzal is megelégszik, hiszen ott is van bevásárlókocsi, amiben lehet ülni. :)
Jó éjt!
A Hoxa, na jó Ti, függővé tesztek!!!
Most se a beadandóm írom...
És Nagyon Boldog Szülinapot Párodnak!
Dominik, Zoli, Gabi
Szia!
Én vevő vagyok a sütire, küldd!
És nagyon drukkolok!! Nem lesz semmi baj, Kevin nagyon ügyi!
Köszi! Nagyon Drága vagy! Csak olyan lekiismeret furdalásom van egy olyan nap után, mint a mai. Hogy szidom, meg ha borul a bili, kiabálok néha, és jön az hogy nem eszik, meg minden, és esz az ideg, hogy mi a baja....
Amúgy anyám szerint ugyanolyan mint én voltam. Ő átélte ezeket velem. Mintha Dominikkal újraélné a gyerekkorom.
Lehet rokonok! Apukákat kéne megkérdezni:))
Sziasztok!
Olvasok vissza
Hú,Gabi én még nem léptem be,de holnap délbe okvetlen szakítok rá időt!
Anyumék amúgy majd vasárnap jönnek,szal holnap hármacskán leszünk:))
Na,mentem.
Szép álmokat!
Me1inda!Nem semmi ez a zaklatósdi!Elhiszem h kiakadtatok!...a bunkó lakóknak meg írd ki sztem is!
Tünde!Cuki a férjecskéd!
...én is kosztümbe voltam az esküvőn.
Anyósék most mentek el,fini volt a torta,hoztak egy csomó hűtőbe valót/kaját:sonkát,szalonnát stb:))/,Apának létrát ajiba,meg egy tálca sütit/Olga almást/,amit elfelejtettem kitenni az asztalra,most meg itt maradt az egész tálca,olyan dühös vagyok magamra!Áh!
Kevin nemsokára megy fürödni,sztem ma már nem jövök.
Szép álmokat és holnap 9:20ra kérjük a drukkokat a szurihoz!Sztem csak délben jövök majd!
Legyetek jók,puszika:))
Jó éjt!
Szia Gabi!
Olvastam a blogodat...nehéz lehet...ha egy cseppet vigasztalni tudlak vele(amit nem hiszek),jegyzem,hogy az én fiam ugyanilyen nehéz eset...semmi sem jó+még a kaki probléma:((
Nem rokonok véletlen??:))))
Szerencsére Lilcsi nem ilyen nehéz természet.
Sziasztok!
Melinda! Ez tényleg durva! és írd ki! Hátha segít!
Tünde! Nagyon aranyos párod van.
Nekünk is csak polgári esküvő volt, igaz lagzival, de ha még egyszer újrakezdhetném soha többet lagzi. Vagy minimum egy rendezvényszervező cég. Horror volt. templomit akartam, de egyikünk sincs megkeresztelve. Én hajlandó lettem volna rá, de Zoli hallani se akart róla. AMit sajnálok, mert nekem úgy lett volna az igazi:((
Megyek, Dominik hipermegazizi:((
Tünde, tényleg ari volt Apájád! :D
Elegem van a szomszédokból is, basszus nem bírnak kussolni, muszáj úgy végigmenni a lépcsőházon h közben ordibálnak?
Ki fogom írni, h "Itt kisbaba is lakik, kérlek ne hangoskodj a lépcsőházban.." v vmi ilyesmit... szerintetek segítene?
Me1inda ez komoly h leveleket hagynak!!!
Itt már süt a Nap.Nóri aludt 1,5 órát, jó kedvvel ébredt.Levest nem nagyon evett most, inkább répát, husit evett rizibizivel meg utána apával is husi nélkül:)
hát Csajok, kész vok! Ezt elolvassátok, kiakadtok!
Apáék szerelik ugye a téhóm tv-ket a környéket...eddig ha volt vmi gond vele a kedves ügyfelek Apát hívogatták a szolgáltató helyett...h honnén tudják a számát, örök rejtély. Ma meg nyitom a postaládát és benne egy cetli női kézírással, ez és ez vagyok, tisztelt (vezetéknév) Krisztián, itt lakom nálunk szerelték az antennát és szeretném ha megnézné mert nem jó...
Hát ez? Honnén a f@comból tudja Apa nevét és a CÍMÉT??????? Komolyan, kiakaszt! Meg nem értik meg h hiába nyomozzák le a számot és hívogatják szerelőket, munkalap nélkül semmit se tehet, azt meg akkor kap ha a központba telefonál a kedves ügyfél és a kp szól a szerelőnek h menjen ki...
Hát de ez??? Komolyan felháborító! Ha nincs levéve a kaputelefon (mer ugye levettem h ne szóljon a csengő me qva hangos) ideállít a csaj, a szerelő lakására!!!! Hát kész vok!!!
Sziasztok! Gyereket elvitte az apja sétálni! Nagyon cudar idő van egy ideig utána meg süt a nap :( borzasztó!!!
Kitti most jöttünk nemrég meg Veszprémből és fél 3 fele olyan szépen esett a hó ,hogy ilyet még a télen se láttam , aztán persze kisütött a nap )
Na nekilátok a tételeimnek :)
Legyetek jók :)
tegnap J2 anyukája megmutatta az esküvői fotóikat...hát sápadtam az irigységtől! :PPP Az Aggteleki barlangban volt a szertartás, komoly, mi? Csodaszép volt, ettől úgy lázba jöttem h nyaggattam Apát h ígérje meg a lagzit :D
A kakink meg már 1 hete jó volt, Jázmin olyan boldogan trotyizta magát hátközépig...erre most megen sűrű :((( Talán az időjárással változik? Fene tudja :( Sebaj.
Olyan nyugtalanul alszik, kinyitottam az ablakot, hátha a friss levegőtől mélyen tud szunyizni. Takarítás nuku, semmi kedvem felébreszteni.
Most ébredt Kevin.Szegényem aludt volna még sztem,de vki mámegen huppogott valamivel...na mindegy,legalább össze tudom rántani a konyhát!
Ha mi kérdés van még a lasagne-val,akkor csak nyugodtan,de sztem csak este jövök!
Vidám délutánt!
Nálunk szakad a hav!:((
Az a fránya kaka:((Majdcsak alakul!
Hú nem semmi lenne egy templomi+lagzi,de jó Nektek!Nekünk nem lesz,ez tuti!
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?