Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Nórinak irtó cukin áll a csurika:))
Ahogy a fürtök betekerednek!Édes:))
Hiszti,igen olyan amit Annának is vettél.Az a klumpa,arról gagyarásztam h hogyé adják és h szereti-e a Simi.
Annának bejövős?
Azon gondolkodtam h Kevinnek nem lenne meg sokáig az fix.Amit itt művelnek a parkolóba!A csini cipőjébe volt lent néhányszor,ami tök drága volt és frankón tűnik el az orra:(
Mokka,köszi az infót szandi ügyben.Néztem tegnap 2 kínaiba is,olyan 1300körül van,de Apa nem engedte megvenni,aszondi nem ad érte annyit.Kevin lába is izzad mindig amúgy.
Este tök simán elalszik.Délután úgy lefárad h nincs gond szerencsére:)
azt sem tudom hogy mi a francba rakjam le aludni.mert amikor lefekszünk még 28 fok van a lakásban,de éjszaka már hűvösebb lesz.
meg mostanában napi 1x kell szívni az orrát,de akkor sem jön belőle sok minden.nem tudom eldönteni hogy ilyen kis semmiséggel vigyem megint orvoshoz vagy majd elmúlik neki.Lehet hogy allergiás mint az apja?
Sziasztok csajok!
Szerintetek ha ilyen jó idő marad,30 fok,akkor kivihetem már végre Gerit úgy szandiba hogy nincs rajta zokni?vagy megint taknyos lesz?
Jó reggelt!
Köszi csajok Nóri nevében is:)
A betegeknek gyógyulást.
Azt kérdezném, hogy ha Nóri folyamatosan ugyanazt a térdét horzsolja, mit csináljak, hogy hamarabb gyógyuljon? Nem kentem semmivel eddig...gondoltam, minek, erősödik az immunrendszere. De ebben a melegben kintre nem adhatok rá hosszú nadrágot.Vagy azt kellene? Szerintem ha elesik, abban is le tudja horzsolni...Ötlet?
Ja és Gabi, jobbulást Nektek!
jóéjt, szépálmokat!
Tündi, Nóribaba nagyon édes a képeken:) Igazi nagylány már:)
Az utolsó képen pedig nagyon szépséges a frizurája:)))
Anna egyelőre nem tűri a gumizást, csatozást, de előbb-utóbb úgyis ráveszem:)
Amúgy Annámat most altatja apa, kíváncsi vagyok, hogy mikor alszik el.
Délután voltunk kicsit csavizni kettesben, voltunk a tescoban, apa munkahelyen is, mert apahiányunk lett, meg voltunk jégkrémezni (igaz, Anna nem sokat evett, inkább én ettem meg a jégkrémét).
Amúgy jól van, nincs már láza, olyan, mintha semmi baja se lenne, csak az étvágya van a béka seggi alatt.
Na, az fasza:(
Akkor a rendőrök sürgősen kapják el azt a perverz állatot! Így egyik gyerkőc sincs biztonságban:(
Mokka, nagyon csinik voltatok a lagziban:)
A hintaágy is nagyon szuperjó:) Ilyet még nem is láttam, hol vettétek és mennyiér?
Húúúúú, képzeljétek mit hallottam :( Mutogatós ,pedofil van a mi kis településünkön :( 4-5 gyerkőcöt ijesztett meg eddig, keresik nagy erőkkel!
Hihetetlen :( :( remélem gyorsan elkapják
Ilyen sokáig aludt! hogy alszik el este??
Én 3.10 kor felkeltettem, de így is biztos lesz fél 10 mire lenyomom :( Bár egész délután kinn voltunk, motorozni ,szaladgálni :)
Apa később jön:(
Kevin kb 10 perce ébredt,jót aludt Angyalom:)
Na,megyünk enni:)
Vidám déluánt Csajok!
Mokka,szereti azt a szandit a Simi?
Én is mondtam Apának h tök jó lenne egyet venni Kevinnek is.
Gabi,Hiszti!Örülök h a Babók jobban vannak:))
Mokka,csinik vagytok nagyon a képeken:)
Jaj,hát az a hintaágy meg bazijól néz ki!Bizti mert a Simi is segített összerakni:)
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?