Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Ja,de mán tiszta ideg vagyok h mit mondanak h okés-e így a dolog meg minden!Éjjel is fent voltam,h nekem mindig van min rágódnom:((
Szegény babucit sajnálom ilyenkor:(
Az igen,cukik lehetnek:)
Ez az ölelgetősdi Kevinnek sem jön be,ma is bújt a fenekembe Adri elől,nem hagyja magát még a csajoknak se!
Simonnak is van cimborája itta szomszédban :)
Az anyukájával együtt dolgoztam mielőtt Simi jött ! Szóval jól megvagyunk! bár a Benedek egy kis "vadállat" Szóval már reggel 8 kor ha meghallja a Benit kiabálni, már menne át, de ha átmegyünk akkor meg menekülne ! a Beni mindig szeretgeti, csak akkora lendülettel hogy eldőlnek :) :D A Beni másfél éves :)
Nem veszik fel,ááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!
Meg van szabva h csak és kizárólag 1-3ig foglalkoznak a dolgozókkal a személyzetisek,mert amúgy hol árut töltenek/igen sajna ez egy ilyen munkahely/,kasszáznak.Na de 2 óra van???!!
Nem,a múlt 7en vasárnap!Anyukájától akkor jöttek haza.
Vagy lemaradtam viről és most is utaztak?
Tündével mizu?
A naplót sem írja:(
Hú,még szerencse h így alakult és elég ha Apa megy érte!De még jó h előtte mást mondott!
Jaj már csak én tudnék beszélni a csajjal!!!
én is a melóhelyemet hívtam épp az előbb...
telóztam a háziorvosomhoz is, hogy vegyen fel mától tp-re, így volt megbezsélve, hogy elég, ha telózok. Erre mondja, hogy be kéne menni, jó lesz, ha az uram megy be... na erről nem volt szó...:S Szóval még szerencse, hogy Csabi dologzik, így át tud szaladni egy óra múlva.
Sziasztok!
Csak egy gyors kukkra jöttem, msn-en zargatnak feszt, pedig ilyen ritkán van...:D
Délelőtt kint voltunk, Annám jól viselkedett, bár Kristóffal néha olyan undok, hogy csak lesek... nem értem a lánykámat. Sokszor ok nélkül piszkálja, meg ilyenek.
Elaludt 1-kor, szal most itt ülök egy kicsit. Délután talán eljönnek Kristófék, 3 körül.
majd még jövök.
Nem csinálunk nagy felhajtást,lufik, girlandok,torta,süti,nasi,melegszenyó és ennyi.
Legalább nem kell paráznom h mi-hogy sikerül.Anyós is hoz egy fajta sütit,Anyumék is,így nem kell annyit készülnöm:))
Anna nagyon jól nyomja a táncit:DDDHaláli kis szövegláda!:)
Azé egy pillanatra megijedtem amikor a csúszdán megfordult!
Tyű,az a pitsa h volt bőr a képén odamenni Anyudékhoz!Nem is csodálom h felhúztad magad!:(
Még jó h azé hamar elhúzott!
Anyósra visszatérve,okés h 1szer,1szer elviszi,csak nem ez a módja és ő olyan h ha a kisujjamat nyújtom az egész karom kell.Szal egy példa:most elvitte 1 napra,legközelebb 1 éjjelre,majd egy 7végére,s 1 hétre szépen egymás után.No ez lenne ő,csak nem az én fiammal az fix!
Jó pihikét:)
Én minnyá teregetek,aztán telefonálok 2 felé,majd vasalás:(
Jaj,nagyon jó volt:)
Meglepődtem h 5ezerért vették a masszívabbat/a kör alakút,már amennyire látszik/a metróba.Sztem nem sok érte!
Majd mi is megyünk,na de nem ebben a hónapban hanem július első 7végéjén,már ha jó lesz az idő.
Ez a hónap kilőve=totál anyagi csőd:(
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?