Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Sziasztok!
Rosa,volt örülés este igaz?:)Nemsemmi!Gratula:)
Christina,drukkolok Nektek!
Még vissza nem olvastam,csak ennyit láttam.
A délelőttünk jól telt,Kevin angyali volt velem:)Nem ziziskedett,lent is ügyike volt végig:)
10től lent voltunk,valamivel dél előtt jöttünk fel,nagyon fáradt volt annak ellenére h reggel 8 ig aludt,bár úgy h 5:20kor jött át h maci?,Apa átment kiszedte a macit az ágy és a fal közül és aludt tovább:)
Csajok,én azért kérném a drukkokat most délben/olyan fél 2 körül/,mert hívom a személyzetis csajt h odaért-e a táppénzes papírom,meg azé közlöm h mi a pálya stb.Hú,remélem nem lesz gond!!!!
sziasztok csajok!ma megyünk megnézni egy albérletet.légyszi szorítsatok hogy sikerüljön megegyezni a nővel.
puszika!
Sziasztok!
Fél 8-kor keltünk, már túl vagyok a reggelikészítésen és a mosogatáson is. Kéne még egy kicsit rámolni, de úúúúgy nincs kedvem:( Inkább kimegyünk egy kicsit, ki kell használni, hogy jelenleg nem esik.
Majd még kukk...
Sziasztok!
Rosa, gondoltam Rád este a kihirdetésnél h biztos örülsz :DDD
Mi ebből kimaradtunk és jó nagy ívben elkerüljük a politikát, Te tudod h miért és amúgy is sokkal fontosabb dolgom is van: Jázmin :)
Ma úgy volt h megyünk a baba-mama klubba, de hálaégnek Gabinak sincs túl sok kedve :P Meg rá vagyunk gerjedve a dm-re :P most nyitott a felújítás után és 20% van mindenre :DDDDD
Tom, nincs zsém de ezt ki nem hagynám ééééés van egy hitelkarim :P Kiszámoltuk h ha azt használom a kamatával még mindig jobban járok mintha kihagynám a kedvezményt és teljes áron venném meg ami kell :DDDDD
Na puszóka Nektek, szép napot! :)
Megnézetem a képeiteket, édes bájosak! Mint mindig :DDDD
Pusssza :DDDD
köszi:))
Most épp nem látok a boldogságtól,pedig még csak 1 sört ittam....:))))
hűűű, ez nagyon szuper Rosa, örülök:))))
Én nem is figyeltem az összesítést, az uram lent nézi a tévét, én még itt fent be se kapcsoltam a tv-t, mióta Annát letettem.
Szóval veled örülök:)))
Szépjóestét csajok!
Kitti, remélem már megnyugodtál jól. Évente egyszer belefér egy ilyen nap az anyóséknak, de ennyi, ne szokasd rá őket:)
Néztem a képeket a naplódban. Szuper lehetett a gyereknap:)) Jó sokmindent szerveztetek, ügyesek vagytok anyucik:) Nálunk majd jövőhét vasárnap lesz asszem, de mi pont nem leszünk itthon. Nembaj. Helyette megyünk a barátosnémékhoz Pestről hazafelé jövet. Miskolcon laknak, pont útba esik. :)
Ma délután anyuméknál voltunk. Úgy felhúztam magam...
merugye a sógornőmet ki nem állhatom. Telefonált a múltkor, de elhajtottam, hogy nem érek rá. Lecsaptam a telefont, mikor kérdezte, hogy mi újság.
Ma pedig pofátlanul beállított anyáméknál. Mivel nem voltunk itthon, nem is jött haza (a nagyanyját - dédinket - megnézni), hanem anyumékhoz jött. Hogy én milyen ideges lettem... persze anyumat hívta telón, hogy jöhet-e, anyum meg nem hajtotta el (amit utána nyomatékosan kértünk, hogy még egyszer ne legyen ilyen, küldje el a ... na, oda). Szóval jött, én meg addig, míg ott volt, fent voltam az emeleten, mégcsak nem is üdvözöltem. Fúúú, nagyon mérges voltam. Azok után, amit a hagyatékkal művelt, ne csodálkozzon, hogy nem akarom látni. Az uram se sokat tárgyalt vele. Szerencsére csak egy negyed órát volt, de azalatt jól felhúztam magam, pedig már megfogadtam, hogy nem idegesítem magam miatta... na mindegy.
Tettem még egy videót a naplómba:)
Elköszönök lassan... jóéjt, szépálmokat!
Sziasztok csajok!
mandátumot nyert a Jobbik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon boldogok vagyunk!!!!!!!!!!!!
Nálunk 17,32%-ot értünk el,a Fidesz 65-öt,az Mszp 10,62!!
Elhiszem Kitti h mekkora az örömöd! :)
Nálunk is ilyen VOLT Apa, a múltkor is Ő erősködött h anyósék vigyék el Jázmint, de amint látta h a legkisebb kérésemnek, h mossanak kezet, nem tudnak eleget tenni...aztán az a beszólás h akkor hozzák haza amikor akarják...meg ez a múltkori hiszti...ha ezek után egy szót merne szólni ha netán hallgat is amikor banyáék el akarnák vinni a Lányomat csak úgy én meg nem hagyom....hááááát amit kapnának azt nem tennék zsebre. Én többé nem kúszok a sarokba kussolni, igenis az van amit Anya mond!!!!! :DDDD
Ma is, azért taliztam anyóssal mert rátelózott Apára h menjen le a presszóhoz vmiért, én meg mondtam h akkor séta, mert 2 hónapja (!) nem látta Jázmint, na ennyire kíváncsi rá (és ezek után elvárná h a gyerek ne sírjon, meg engedjem h vigye) szóval érdekes módon tudott viselkedni és nem ért hozzá, nem merte felvenni pedig a kis rajongó tábora azt várta h banya vegye ki a Babát a babakocsiból és vigye oda hozzájuk. Inkább odahívta őket és mikor sokan lettünk és Jázminnak görbült a szája, elfordítottam a kocsit h csak engem lásson, nem mert beszólni. Még le is csitította a jónépet h megijed a Baba...
persze, nagyon valószínű h mindez csak a látszat, tudja h elásta magát nálam és felfogta h többé nem tud dróton rángatni és most édesgeti be magát... vett nekem nacit...de még nem adta oda :S
Na mindegy, a kedvem nem tudta elvenni :)
Bár sztem a vesztemet érzem, azért ilyen rózsaszín minden... :S A mensim még mindig nem jött :SSS
Angyalkám holnap megsürgeti a pénzemet, már ha tudja.
Reggel megyünk baba-mama klubba, annyira nincs kedvem csak Gabinak, remélem esni fog, akkor maradunk :P
Ma sokat hisztizett Jázmin, nem csoda, hülye front, hol zuhog, dörög, villámlik, hol meg meg lehet gyulladni... :S
Lill, a hisztinél bizony nekem is az vált be h szeretgetem és lenyugtatom, az h rácsukom az ajtót had üvöltsön...ez Apa módszere.... lenne ha hagynám, de más elveim vannak :P Néha hagyom ha tényleg csak úgy üvölt, de ha ilyen van akkor nem.
Na, jó sokat írtam, bocsika, most kijött :)))
Mentem is pihizni :)
Puszi Nektek, jó éjt!
Kitti Jók a képek! biztos jól érezték magukat a gyerekek és az anyukák is :) :)
Azok a kicsi ugráló várak nagyon tetszenek :)
Hiszti!
Már én is megijedtem, hogy minket akarsz itt hagyni! Meg ne próbáld!
Kitti!
Én nem adtam volna oda. Te vagy az anyja, ha nem adod, akkor nem megy, még ha megsértődik is anyós! Ne érdkelejen! AMúgy nálunk is ilyen apa, hallgat, ha a családjáról van szó....
Mondjuk én megmondtam neki, már előre, hogy Dominik min 6 éves koráig nem megy anyósékhoz nélkülem. Szerencsére nem is kérik. Mostmár ott a bazi nagy tó, ha csak 1 percig is nem figyelnek, megfullad, és ha munka van nem is tudnak rá figyeni, vagy ha ólban vannak pláne nem. Vagy kimegy a kapunk, brutál nagy földek, sose találjuk meg. Na nem!
ANyukámhoz bármikor, de anyósék munka miatt nem tudnak rá úgy figyelni, hogy én nyugodt legyek.
Sziasztok!
Kitti! MIkor lesz a kihirdetés????? Az engem is érdekel! És hol?
Visszaolvasok!
Este fent leszünk a kihirdetésig,kivi vagyok nagyon!
Szép álmokat Csajok,holnap talizunk:)
Puszika:)
Na de most már megyek is,mert végzett a kádban,bújik mellém az ágyikóba kicsit:))))
Voltunk szavazni,hajrá:))))
Nagyon reménykedem Rosa:)))))))))
Még mindig sz.r a kedvem,nagyon megviselt h jött és közölte h azért jött h elvigye.Azt hiszem ez a mondat mélyre hatolt.Olyan érzés volt,mintha elvennék tőlem örökre.Talán ha szebben közelíti meg a dolgot/amire nem képes/,akkor én sem így reagálok.Így járt!
Istenem,milyen jó h kiabál a kádban,csak úgy harsog minden:)))
Hát sajna inkább csak idegeskedtem,sírtam.Ebből állt a napom:(
7kor hozták haza,aztán többször is felemlegették h viszik majd még.Apa nagyokat hallgatott,jól össze is vesztünk h miért nem nyitotta ki a száját.Azt mondja többet idén nem vihetik el,majd jövőre és ha legközelebb édesgetve jön hozzám,akkor mondjak nemet és küldjem hozzá,majd ő leossza.Letojom mit gondolnak erről,hidegen hagy!
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?