Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Tegnap feladatoztunk a drágámmal és nem is gondoltam volna,de rajzolt egy szép napocskát :) :D
Nagyon koncentrált ,lógott a nyelve is ,de megcsinálta :D :D
Ne bőgessél meg mán:DD
Olyan érzékeny vagyoK:)
Köszike:)
Ja, télleg, Tündi, evészet...
Amikor leírtad, hogy Nórika hogy eszik, hát mintha Annáról írtál volna. Bár már egy fokkal jobb a helyzet, mióta ovis, de még ő is nagyon nagy mocsokkal eszik. Nem győzök utána sikálni.
Szerintem ebben a korban még nem nagyon bírnak a senekükön ülni, úgyhogy nem lehet tőlük elvárni a nyugis evészetet. Talán majd később... reméljük.
Sziasztok!
Végre süt a napocska!:)
Nagyjából visszaolvastam...
Tündi, szuper, hogy Nórika egyedül aludt el ma is, csak így tovább. Hátha rákap a délutáni alvás ízére és nem fog ellenkezni a továbbiakban. Jó lenne. Nyugodtabbak lennétek mindketten. Jobbulást a kis drágának!
Nekünk is van előkénk, hosszú ujjú és olyan bebújós. Tesóméktól kaptuk (ahogy a hasonló, csak nagyobb festőköpenyt is), asszem ők az ikeában vették mindkettő fajtát. A miénk olyan műanyagféléből van, nem textil. Majd keresek képet róla.
Kitti, örülök, hogy át tudtátok tenni a barátaitok látogatását délutánra, délelőtt tényleg nem a legjobb időpont, és ezt nekik is meg kell érteni, mert ugye van ott is baba.
Kiki, kitartás ehhez az idézősdihöz, nem irigyellek!
Ma délután megyek a védőnőhöz tanácsadásra, apa jön vele, addig lerendezi a postát, aztán elszaladunk a pennybe és uzsgyi Annáért az oviba.
Éjszaka megint rákezdett a torkom, olyan volt nyelni, mintha smirgli lenne a torkomban, nyálam se volt és inni is csak meleg vizet mertem, a hideg nem túl kellemes.
Tündi, hogy melegítetted a sót Nórika fülére? ÉN is ki akarom próbálni magamon, mert eléggé fájik a bal fülem. Szal mikróztad? Vagy hogy?
Na, picit pihizek még , mert mindjárt menni kell.
Szép délutánt!
Igen!! HAtározottan!! tudni kell hogy mit szabad és mit nem :)
Próbáltad már hogy térdrlve egyen amíg nem éri fel rendesen??? Mi úgy csináltuk!! Ja és 100x elmondom neki most is hogy a tányér fölé hajol és nem játszik :)
Nálunk is kész háború az evés szinte mindig :(
Köszi Kittus, néztem:)
Azt nem írtátok h zsebes, na asszem nézek vmi ilyesmit!
Pusz.
Nagyon szép család vagytok!!!
Tünde,feltettem!
Aztán lestem a bre.don oldalán van sokféle,árban sztem elég húzósak/persze nem meglepő/,de talán lehet occsóbban bababoltba v neten találni.
Fotóztam,de feltenni nincs most időm!Igyekszem Tünde,ok?:)
Pápá Csajok!
mennem kell. később jövök,pedig akrtam még lenni:S
:(((((((((
Na,mennem kell!
Kevin alszik,Félix most ébredt,már ideje esziznie:)
Sütit kéne sütnöm holnapra,jönnek ugye délután látiba,vmi linzerre gondoltam és kész.
Mondjuk pihikézni is szeretnék úgyhogy lehet a süti marad délutánra,na majd meglátom:)
Pussz Lányok,majd még benézek!
Nem tudod lefotózni? jó lenne látni...
Le van véve, de így is ugyanúgy nekiütközik:(
A székre ha ültetem, nem tudok mit alá tenni, meg dől jobbra balra:)
Ez hihetetlen,Kevin sosem csinált ilyet!
Ma egy szavad sem lehet:)
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?