Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Jó reggelt!
Kitti majd írj, milyen lett, nekem a rizs nem puhult meg mindenhol eléggé!
Tegnap du átvittük Nóri ágyát a szobájába, eddig még ellettünk aludt az ágyában és fotelágy volt kihúzva a szobájába ÉS nem akarom elkiabálni, de este fél 10-kor Apa altatta el és reggel 3/4 8-ig aludt ébredés nélkül a mi nagy lányunk!!!
Itt is esik, szobafogság, de boltba muszáj menni valahogy...
Szép napot!
Szép reggelt Mkinek!
7kor keltett Kevin,jól aludtunk.Épp szétszerel egy autót,amit a zsákbamacskába kapott a gyereknapon,kidobom esküszöm.Apa már vagy 5ször megragasztotta,mert mindig szétszedi/nem használja rendeltetésszerűen,pedig tök jó kis kocsi amúgy/.Na mind1.
Ma főzök egy kis gyümölcslevest,este pácoltam be tarját,majd azt sütöm ki.Hozzá pedig Tünde féle krumplis-rizses tepsiben sütnivalós köretet,na majd meglátjuk sikerül-e.
Nálunk ganyé idő van ma is(esik),szobafogság lesz:(((
na, alszik is :D
én is csatlakozom hozzá, bár kéne hajat mosnom... majd holnap :)
Jó éjt!
Sziasztok!
Köszi csajok:) Aki erre jár, nézze meg élőben is!
Jó éjt Mkinek!
nálunk most van fürcsi, apával. Megyek is, kihalászom a lányom a kádból:)
Amúgy itt dörög, villámlik, meg ilyenek...
majjövök
na ez kislánypite jól bealudt, nem is hajlandó felébredni :P az előbb szopizott és már aludt is... h lesz ebből pancsi? Lehet, ma kihagyjuk :)
Köszi Kitti :)
Nálunk most volt kakaszünet,Apa rendezi a végeredményt:DD...aztán pancsi,Barinézés és alvás:)
Jó éjszakát Lánykák,Babucik,álmodjatok szépeket!Pápá:)
Tünde!!Jó lett nagyon,minden olyan szép:))
Ügyesek vagytok:)
:))
Akkor jó:)
SZerintem csak a pénz kiszámítása miatt kell, gondolom akkor nem kaptál annyi fizut!
Örülök hogy látod a végét! :)
Én is ezért nem alszok!
Még egy évet csacsogunk és nagyon fogunk hasónlítani egymásra :) :D :D
Sziasztok!
Szétmegy a feje, Jázmin dél óta nem aludt, csak a városban egy 20 percet, és egyfolytában rajtam lógott, akárh tettem le sehogyse volt jó, kapálózott h vegyem fel, de a kezemben is nyafizott -- ugye álmos volt. Végül 6kor lenyomtam, nem bírtam tovább cérnával!
Na, aszonták ep-nál h minden oké, már csak egy igazolás kell a fősuliról h mettől meddig jártam....????
Minek az nekik?????
Mi köze van a kettőnek egymáshoz????
Istenem ha most belekötnek h suli alatt voltam teljes állásban bejelentve, akkor eret vágok, én ezt már nem bírom!!!!!!!!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?