Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Sziasztok!
Tünde, nagyon sajnálom! Fel a fejjel, tényleg nem érdemeltek meg Téged! Tapló népség!
Később jövök még, Mincsi rángat h menjek játszani :) Takarítani fogunk, nagyon szereti :D
Puszi!
na most kutyázik, szóval szép napot Mkinek! :)))
Én is pont ilyen vagyok,mint ahogy írtál Magadról!
Szeretek inkább 25ször kérdezni,minthogy rontsak!Sztem ebbe nincs semmi rossz!
Nem érdemelték meg h kitedd szíved,lelked a melóért az biztos!
sIASZTOK!
VISSZAOLVASTAN,DE ROHANNOM IS KELL! ÁDI AMIT MŰVEL,ÁH...
TÜNDE SAJNÁLOM!
KÉSŐBB ÉRKEZEM
PUSZI
Ez hülyeség!!!!
Ha van tejci, tedd össze a 2 kezed és 6 hóig csak szopi!
Á, tököm kivan! Nem vagyok önálló..többet kérdeztem, mert nem akartam rosszul elvégezni a feladatot, ráadásul nincs túl sok önbizalmam, de igyekeztem, erről nem tehetek szerintem!
Nem érdemelték meg az odaadásomat!
Hát ez aztán nem semmi!:(
Bunkók!:S
Ezt írták:
Már korábban is jeleztük feléd, hogy problémák vannak a munkavégzéseddel, a munkához, céghez, munkatársakhoz való hozzáállásoddal. Nem vagy elég önálló, és sajnos nem próbáltál meg változtatni a hibáidon, annak ellenére, hogy már többször is figyelmeztettünk rájuk.
Hosszas tanakodás és mérlegelés után, a vezetőséggel arra az álláspontra jutottunk, hogy túl sok energiát igényel a foglalkoztatásod. Ezért megköszönjük eddigi munkádat, és március 25-i hatállyal felmentünk az asszisztensi munkavégzés alól.
Jó reggelt!
Furi h itt ülhetek:)
Kevin mesét néz,Félix az ágyunkba szunyál.6kor szopi után ott marad mellettem,mert ha nem akkor rázendítene és Kevint felkeltené,hát ez van:)De legalább alszik:)
Na,libbenek tovább,gyártok hamar reggelit!
Pápá és vidám délelőttöt!!
Nagyon sajnálom Tünde!!!Fel a fejjel,okés?:)
Indokot írtak legalább?
Na neeeeeeeeee!Komolyan?:SSSSSSS
Mégis miért?
Én is remélem h vége lesz már!
Köszi:)
Oks:)
Igen,láttam tegnap h a 7végére hüvit mondanak:SS
Esni csak nem fog,drukkolunk!
Na,lényeg h jó volt az ovi,az tök mindegy h melletted volt így első alkalommal :)
Köszi Mokka,Te is megnyugtattál:)
Akkor úgy látszik csak nekem volt ez furi h 6 hóig várjak.Barátnőmnek sok tejcije volt mégis kezdte 3 hósan,bár azt nem tom miért?Na mindegy,amíg elég a tejcsi nincs más:)
Hú de durva h van ilyen!
Én is elküldöm az efféle fazonokat és a tukmálósokat,most már egyre ügyesebben megy a lerázás:D
Igen Ani nem hasonlítunk:)
Ezt nekem is nagyon kell tanulnom:)
Gratula,gratula Dávidnak!!!Ügyes nagyon!!!
Szia:)
mikor hogy. Most pl. evett egy kis kiflit joghurttal, van, hogy megiszik egy pohár kakaót, de olyan is volt, hogy nem bírtam belediktálni semmit, csak azt hajtogatta, hogy majd eszik az oviban.
A dajka néni szerint sok gyerek így megy, hogy nem eszik otthon. Volt, hogy pisilni sem volt hajlandó itthon, hogy majd pisil az oviban... áh, olyanokat tud kitalálni:D
Ti mikor mentek megint?
Jajj :( Te szegény :( Sajnálom :(
Hisz valamelyik nap voltál megbeszélésen ...??
Szépjóreggelt!
Tündi, nagyon sajnálom:( Mélben közölték?
Ani, nagy gratula Dávidnak a menéshez:) Elég korán elindultak neked a fiúk. :)
6-kor kipattant a szemem, már Anna is ébren van, lassan készülünk oviba. Aztán megyek a melóhelyemre tp-s papírt leadni, aztán haza, valamit kéne főznöm. Csak nemtom, hogy mit. Majd kiötlök valamit.
Süt a napocska, reméljük így marad ma egész nap:)
Jó reggelt!
Hát engem az várt reggel, hogy kirúgtak a távmunkától. Igyekszem nem a lelkemre venni, éreztem, hogy rám vannak szállva.
Ez van!
Gratula Dávidnak, nagyon ügyi!!!!!!!!!! :DDDD
Mokka, azt akarta h a hívása után 10 percen belül vegyek 2 3000-es feltöltőkártyát és diktáljam le neki a kódokat (hogy meggyőződhessen róla h valóban érvényes kártyákat vettem - ha ha ha) ő felhasználja a kártyát én meg leshettem volna.
MOndtam neki h lemondok a nyereményről nem hagyom itthon egyedül az alvó gyerekem, erre letette a telefont... :)
Majom.
Apa már hisztizik, de úgy kezdte amikor hazajött... átutaltam a tel számla összegét és nem befizettem helyben és úgy leordított h csak na :S most meg a pénteki kecskeméti út...úgy volt h megyünk mind3an merth anyósra nem hagyom hajnaltól Jázmint, meg idejön akkor kutat, nála kutyaszaros az ágy....hagyjuk, érdekes pár napja még benne volt h megyünk most meg már hisztizik h jajj egyszer kibirom...hát nincs kedvem órákig ott úlni és rá várni meg azon agyalni h mi van a gyerekkel. Akkor megy egyedül.
Undok.
Kiki, ahol volt az Uuups! ott most turi van, nem tom h van-e esetleg máshol...?
Na puszi :)
Kitti! remélem megoldódik a kavarc a balesettel kapcsoltadban .!!!
Szépek a fiúk :) Van ám vidámság :)
Kinn voltunk egész nap szinte ,Simon tiszta fáradt :)
Taknyos és hisztis :(
Délelőtt főztünk meg mézeskalácsot is sütöttünk ( Simon időnként berontott az udvarról :))
Vettem színes cukor máz dekórt :) Nagyon tetszik :) Olyan színes és vidám lett amit azzal csináltam :) de elfogyott :S holnap befejezem sima fehérrel :)
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?