Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Ittad?
:)
Me1inda,még egy kérdés hozzád!Meddig szedted a hippet?
Köszike a választ előre is:)
Na,átadom Apának a gépet kicsit,hadd bontakozzon ki mielőtt Kevin felébred.
Én meg tornázok addig,rakottkrumpli kész:)
Sajnálom h még nem rendeződött a pénzed:(
Jázminnak viszont gratula,tuti elmérték akkor!
nálunk mi is van???? ja, agybaj a köbön! :S Pénzem? szerintetek? sehol... ami még jobb, Apa ebben a hónapban egyátalán nem kap fizut!!!! valszeg veszünk fel kölcsönt (még egyet, nagyon hiányzik)
Jázminnak kértem kölcsön mérleget, szombaton mértem és 7240 gramm volt, nem hiszem h 3 nap alatt ennyit hízott :P valszeg a tanácsadáson leárt a lába a mérlegről :P tegnap 7270-et mértem :D
na, megkukultam majdnem :))))
Brigi, üdv köztünk! :)
Nemtom má h ki kérdezte, Ivi talán, nekünk is orrszi porszink van tök jó, meg van pingu is az pumpás az nem tök jó, többit nm ismerem :) Ill, dehogynem, paprikát is szoktunk használni :P
Hiszti, nagyon szuper lett Anna szobája! :)
Mokka, Simi nagyon édes :D
Gabi, gratula Dominak! :D
:)
Napközben ha elvonási tüneteim vannak akkor azé kapcsit iszok:)
Vááá,ez tök jó!De csipném én is:)
Jó csavizást!
Gabi, részvétem :(
Gondolom már nem aktuális, az én nagymamám (apai és hasonló kapcsolat :S) tavaly áprilisban halt meg és mivel vele temettük apum urnáját is így a bátyámmal közösen csináltattunk 2 koszorút, fehér rózsa volt rajta, de mindent a virágárusra bíztunk. Az egyik szalagra azt írta h "gyermekeid: Melinda, Zsolt és családjuk", a másikra uez csak unokáid....
tényleg, ez milyen fura volt.... :S
Holnap megyek apával Bp.re ! Ő intézi az ügyeket ,aztán kifele Budaörsön beugrunk egy két boltba :)
Amióta megszületett a SImi nem voltam vele így csavarogni ,régen sokat voltunk,mindenfele elkísértem(ha nem dolgoztam)
Szia Me1inda!
Mizu veletek?
Szia Hiszti!
Örülök h jobban vagy!
A külön szoba meghozza az eredményt tuti:)
Sziasztok!
Na beestem, minnyá olvasok vissza... :P
Hiszti, én is küldöm a +++++++++++++++++++++++++++++++-t :DDDDD
annyi dolgom van
épp a papírokat akarom összerendezgetni (még amiket após rendezgetett), van egy halommal...:(
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?