Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Sziasztok!
Köszi a drukkot csajok, rámfér:) Azért bizakodok kicsit, hogy hátha most minden rendben lesz.
Anna alszik. Fú, ma nagyon zizzent napunk van. Dédi is meg van huzatva, a gyerek is, szal nem könnyű. Hol az egyikre veszekszünk, hol a másikra. Biztos valami front van.
Ma semmi extra nem volt és nem is lesz (remélem). Főztem leveskét, a gyerekem meg kínlódott, nem tud már mit kezdeni magával. Asszem jót fog tenni neki az ovi.
Amúgy a náthából lassan kimegy, viszont apa belemászott totál, nekem is kezd fájni a torkom:( Forróteázunk ezerrel.
Simibabának jobbulást!!! Mennek a gyógypuszik!
Sziasztok!
Simon is elérte a nátha :( Folyik az orra ezerrel , és tüsszög össze -vissza :( Remélem gyorsan múlik majd , az éjjel nem aludtunk sokat ,ezért a fiatalúr még 8kor is aludt
Sziasztok!
MIzu Csajok, mi ez a pangás? :P
Mi jól aludtunk és sokáig, 9kor keltünk :D
Fáj a fejem de a nózim már nem ömlik, ami haladás. Szedem a gyogyit és nyelem a forró teát. Apa hiányzik :S
Mára semmi extrát nem terveztem, mégis mehetek a bankba :(
Szép napot Mkinek! :)
Kitti, nyugi, biztosan rendben van az! Ha komoly gond lenne azt érezted volna! :D Nyugi! :)
Köszi Mokka, igyexem jót bulni :P :DDDDD
Hiszti, szorítok! Ahogy csak birok! :DDDDDDDDDDDDDDDD
Alig bírtam elaltatni ezt a Lyányt! :SSS Fél 9 óta nyöszörgött, sírt kiabált, hisztizett... már nagyon mérges voltam! Folyik az orrom mint a Niagara, pisilnem is kellett, a fejem is megfájdult, bariból egy szót nem hallottam... amikor meg már majdnem elaludt, tüsszentenem kellett, nem bírtam visszatartani és kezdődött minden előröl... :SSS fogacska, a jobb felső, most kezdi... eddig az alsó 2vel szenvedett de azok mostanra kibújtak teljesen :)
szánom bánom h türelmetlen voltam Vele, de peteg fatyok :((((((
Szépjóestét csajok!:)
Ma még nem is voltam. Délelőtt 11-kor jött hozzánk a netszolgáltatónktól egy srác, megcsinálta a netünket, mert a tegnap esti viharban elszállt a hálózati kártyánk. Mán jó:)
Szal tegnap este hatalmas vihar volt nálunk. Jöttünk hazafelé Babóval anyuméktól, persze akkor zuhogott a legjobban, 40-nel döcögtünk hazafelé, de szerencsésen hazaértünk:)
Ma voltam kiíratni magam tp-re a gyerekkel, 2 hétig, még van 19 nap szabim, szal örülök:))
Ja, képzeljétek! Ma teszteltem egy nagyon halvány kétcsíkosat:) Még kérlek titeket, ne gratuláljatok, majd csak ha szívműködés is lesz, nem szeretném még beleélni magam nagyon, nehogy úgy járjunk, mint februárban. Ez megmagyarázza a múlt heti gyomorpanaszaimat. Akkor kezdtem el szedni az elevitet, azóta megszűntek a panaszaim. Ma elkezdem dugdosni felfelé az utrogestant, és reménykedek, hogy most másképp lesz minden, mint az év elején. Sztem 2-3 hét múlva megyek dokihoz, most lehetek alig 4 hetes.
Jaj, drukkoljatok!
Asszem ma lefekszem hamarabb, majd holnap jövök! Puszi és jóéjt!
Jobbulást!
Szerencséd volt :)
Örülök h kaptál izzót:)))
Jobbulást kívánok Neked!!!
Azt nem tudom h mennyi lett,Anyumnál van a papír,majd holnap hozza Tesóm.Csak annyit mondott h alacsony lett.
Kitti, mennyire alacsony a normál érték alatt?
Én mászok bele a náthába egyre jobban :( kész vok, körbejártuk ma is a várost Jázminnal, tök fölöslegesen! :S Apa szanaszét hagyta a lámpákat mert megmutogatta apósnak, na mondom visszateszem őket a dobozukba, oké az egyik fürdőszobait összeszerelték, beletették az izzókat is, de így nem bírtam eltenni, hát szét szereltem. Tudtam h le fogom ejteni az egyik izzót, nem is lepődtem meg amikor tényleg leesett és összetört. Csakh pótolni kell mert ha Apa megtudja megöl. Vittem magammal a dobozát mert vmi speckó energiatakarékos köcöle, tunsgram márkájú. Bementem az első lámpaboltba, hát ott olyan nincs csak philips, 1500 forint...de uolyan kell különben lebukok :P
na kezdtem bepánikolni, aszittem h párszáz forint, de felhomályosított az eladó h ezek qva drágák :( persze seholsem volt, már majdnem elindultam a város másik oldalára ahol szombaton vettük ezeket, de lógott az eső lába, mondom majd hnap.
Megyek haza, amikor látom h ott van mellettünk pár házra egy műszaki bolt, kirakatban hatalmas tungsram márkajel.... ilyen hülye h lehetek???? Elmék a világ végére erre ott van a bolt a senekemben? Kaptam is izzót, 750 ft-ért :DDD
Szóóóóóval, kész vok :P
Mokka,megkérdeztem a tűket Anyumtól!Még a dokit is felhívta és mindent megkérdezett.Szal Anyum esetében tavasszal teleböködte a fülét a tűkkel,majd még 1-2szer volt kezelésen amikor kipotyogtak neki és ennyi.Azóta nem volt és egész nyáron nuku allergia.Ez Anyum esetében így volt.
A doki aszondi h nem az a lényeg h mit böknek a fülbe(van aki magvakkal bököd például),hanem az hogy jó helyre böki-e.Ha nem,akkor nem hat!
Sógornőm 1szeri kezelés után tök jól lett pikk-pakk,most 3 hét után még 1szer ment,de ő évek óta nem aludt egy éjszakát se az allerigiája miatt,azóta pedig nagyon jól van,semmi gondja.
Ha kell a dokim száma,szívesen megadom,tavasszal érdemes lenne és akkor úgy jár az ember,mint Anyum h egész évben semmi gond:)
Na,téllleg mentem!
Pápá!
Még nézegettem kicsit a naplókat,közben befutott Kevin és mutizza a popóját és kérdi tőlem h Anya,csíp?
Tegnap a játék harapófogójával belecsíptem a senekébe,de nem olyan nagyot ám!Azé kicsit belilult neki és ahányszor eszébe jut jön és mondja h Anya csíp:DDD....jó hülye vagyok,mert nem az volt a szándékom h fájjon neki csak poénkodtam...
Már 2kor felkelt,nem aludt sokat:(
Én addig vasaltam ezerrel,volt egy jókora adag:(
Szép délutánt Mindenkinek!
Pussz.
Nem házi,de elég gagyi ahogy a mágnes rá van rakva.Ez csak az én véleményem.
Totál azt hittem h maga a minták egész alja mágneses,mármint úgy lapszerűen vagy nem tom másképp mondani és nem csak rá van nyomva egy db mágnes/ami már le is esett a mcqueen-ről/.
Na mindegy,Kevin el volt szállva tőlük és ez a lényeg:)))
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?