Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Hát szóval akkor ennyi volt. Kár! Jó, igyekszem jönni máskor!
Legyetek jók!
SZiasztok!
Mennem kell,nem hagy!
Puszika Csajok!
Szép délutánt!
Gratulálok Tünde! Nagyon ügyi vagy!
És mit olvasok???? Bölcsi? AZ igen! A mi csoportunkban 16 gyerek van, és fogalmam sincs a nevekről
Csak az a baj, hogy szinte csak kerékpár úton lehet menni, és hiába áll meg, út szélén nem bízok benne, és biciklim, + a gyerek...kicsit nehézkesnek tűnik.
Nem tudom. DE napi 1-2 óra séta...fenének se hiányzik
El is köszönök Gabikám,pedig olyan jó volt h jöttél,örültem Neked nagyon!:))
Majd azé kukk sűrűbben ha tudsz,jó?:))))
Puszi Nektek:)
Sziasztok!
Csak kukk: munkám nincs, viszont állást keresgélek...
Gabi végre hallani Rólad. Az új influenza elleni oltásról még nem volt időm semmit elolvasni sajnos:(
Kitti, köszi: fiatalabb már nem leszek, vékonyabb viszont igen!
Szép napot!
A gyerek fent van,mámegen nem aludt annyit amennyit vártam volna tőle!:(
Na mindegy!
Délután mi is búcsúba megyünk,eddig legalábbis úgy volt,aztán h biciklizés lesz-e belőle az még elválik mit akar a Főnökúr:D
Én se mernék még sztem utána cangázni,bár ha Domi már profi és okosan szót fogad,akkor nyugodtan!
Kevin kelekótya nagyon,nála ez kizárt!
Én sem adatnám be!
Ilyen gyorsan kifejlesztett oltóanyagnak nincs arra bizonyítéka h nem károsítana bármit is a szervezetben,gondolom itt a mellékhatásokra,ki tudja mi jönne elő később.Ez persze az én véleményem!
Tényleg, véleményt kérnék, ha lehet!
Mit gondoltok az új influenza elleni védőoltásról???? Mert én a nem oldalán állok. Ti?
Azért egy kicsit irigykedek ám! Most, hogy voltunk a Brendonban, láttam mennyit fordult a babavilág! Micsoda babakocsik! Ezek a mózesesek annyira tetszenek, persze nem túl praktikusak, főleg ha nagy a baba, már nem fér el, de olyan szépek! Dominiknak is kellett egy, nagyon tologatta. Gyönyörű piros volt, kis fehér virágokkal!
4e nem pénz érte. MI karácsonyra kaptuk, 12e volt, de már nagyon leamortizálta, egyfolytában megy vele, én meg gyalog utána. Nem merek még biciklivel. Vagy lehetne már?
Nem csoda h boldog:)...és olyan jó látni őket amikor örülnek:)))
Használt 2 kerekűt,persze kitámasztóval.Semmi baja nincs,mindene jó állapotban van és csupán 4ezret kért érte a nőci:)
Jól vagyunk mi is köszi,fittebb vagyok mint valaha,Kevin pedig olyan anyás h tyűűűű,de nagyon!Mindig,mindent csak anyával.
Babuci nagyon elvan odabent,rúgdos szépen és már be van fordulva:)
Amúgy nem mondtuk ám senkinek még mindig h mi lesz a neve,csak Ti tudjátok itt a fórumon:))
Tegnap is kérdezte anyós,de nem mondtuk el nekik:D
Pedig sztem már majdnem tuti h ez lesz a neve:)
Tünde,hát ezt nem hagyhatom ki!!Most is csini vagy természetesen,na de az a kép nagyon tuti amivel Apával vagy!
És milyen hatalmas pocid volt Neked is!:)
Szia!
Jól van, Ő is nagyo boldog, lett új gyerekülése, meg egy távirányítós kocsija, szóval nagy a boldogság!
Milyen bicót kapott Kevin? Hogy vagytok? Félix baba?
Tyű a mindenit,bizti jó lesz akkor a mai napotok is!:))
Várjuk a beszámolót!
Szia Gabi!De jó h jöttél:))
Hogy van a mi kis bölisünk?
Sziasztok Csajok!
Végre ideértem:)
Délelőtt elmentünk a piacra és vettünk Kevinnek egy tutijó állapotú bicót:)Annyira boldog volt,hogy a könnyeim is potyogtak:)Még jó h volt ebédünk,mert természetesen egész délelőtt ment a bicajozás lent a játszin,lejöttek a kis haverjai is megcsodálni,jóvót:)
De azt látni kellett volna,hogy mekkora ordításba kezdett amikor hoztuk volna haza és Apa betette a csomeszba:D...az ő bigisze és a nénitől vette:DD..haláli volt:)
Szal elfáradtunk délre,eddig Apával kint ültünk az erkélyen,csodás idő van:)
Sziasztok!
Esetleg most van valaki?
Kicsit csúszott a napunk, Dominik a szokásos 1/26 helyett 8-kor kelt, aztán irány Szeged.Vettünk gyerekülést, 15-36 kg, már nagyon ideje volt, bár még nincs 18 kg, de a fél feje túllógott. NAgyon tetszik neki, már a boltból se akart kiszállni belőle.
Amúgy jól vagyunk, megvagyunk.
Hiszti! Gratulálhatok? (nem olvastam vissza)
Mi semmit nem fogunk csinálni :) :)
Délelőtt megjártuk a z erdőt ,néztünk vonatot :)
Délután ,majd meglátjuk :)
Szépjóreggelt!
Elég korán keltünk, 3/4 7-kor. Ma délelőtt megyünk Marcsuékhoz Kenézlőre (ahol a múltkor voltunk barinézőbe) búcsúba, 10-re kéne odaérnünk, de ha késünk fél órát, az se baj.
Ma asszem elmarad Anna délutáni alvása, legalábbis nem hiszem, hogy ott elaludna, így majd hazafelé alszik valamennyit délután. Kíváncsi leszek, hogy bírja majd.
Marcsu báránycombot süt egyben, még sosem ettem ilyet, nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz:)
Szóval szépséges napot mindenkinek!
Majd délután/estefelé jelentkezem!
Puszi:)
Na,lépek fürödni én is,aztán csak vége ennek a filmnek mááááár!
Jó éjt Hiszti,szép álmokat!
Hú,hát én se az tuti!
Ráadásul még vmi más baromságokat is felírt neki a doki,jaj de miért kell ennyi gyógyszer?Hát nem értem!
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?