Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Hali Csajok!
Hihetetlen amit írok,Kevint letettük aludni épp ebben a pillanatban!Persze még nem alszik,de gondolom hamarosan kidől:)
Rám még vár egy kis torna,egy zuhi és aztán irány az ágy!:))
Szép álmokat Nektek!
Visszaértem, Anna is fenn van már. Apa aszondi, hogy negyed 3-kor már fenn volt, kellett kakilnia, azért ébredt, persze nyügike volt, de már helyrerázódott. :)
Elköszönök, mert majd megyünk átfelé, paprikát vagdosni, meg ilyenek:D
Szal szépeket!:)
Szép délutánt!
Szia:)
Keresek valamit a hűtőbe...ez nem lehet ép ésszel kibírni!:D
Amúgy meg nem tudom higgyek e annak ha lány édességet kíván a kismama,ha fiú akkor savanyúságot!....Vagy valahogy így van!
Én nem tudom még mi is van úgymond odabent mégis kislányos érzésem van!Majd kiderül igazam van e vagy sem!
Kevin kedvenc mondata:"Anya,kiszáász!"
Reggel amikor felkel,az az első mondata és húz ki az ágyból,most meg a gép mellől!
Na télleg mentem!Pussz.
Elköszönök Csajok!
Szép délutánt Nektek!
Pápá:)
Köszi:)
Hm,Kevin eleinte nem nagyon csipázta a helyzetet,túlságosan anyás és akárhányszor simiztem a pocim,vagy mondtam neki h simogassa meg a babát ő nemet mondott,sőt én sem nyúlhattam a pocimhoz.Ha szóba hoztam neki,akkor legyezett és közölte ne!Ne beszéljek róla....de most hogy egyre okosabb,már puszilgatja,simizi:)
Féltékenység biztos lesz,de majd Apával rajta leszünk az ügyön h minél könnyebben viselje az elején:)
Húhhh megőrülök lángost akarok meg kinder buenót!!
Valahogy nem passzol :S
:)Gratulálok hozzájuk!!!
Örül a kisfiad a tesónak?:)
Hát majd meglátjuk,remélem!
Nem akarok ám nyivákolni,de soha nem szoktam aludni délben és most h jól esne,nagyon nem akar összejönni!
Nem korai,max visszahívnak rá 1 hétre,de legalább lát a doki és megnyugtat:)
Na jól,van akkor....ezek a tünetek tökéletesek:)))
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?