Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Hát,egyszer adtam neki. Nem tudtam eldönteni,hogy nemízlik-e neki vagy csak éppen nem volt annyira éhes. Pár falatot nyamnyogot csak.
Amúgy Kevin hány ml tápszert eszik?
Még nem adtam neki májat!Ádi megeszi?Szereti?
Még én nem tom,talán répa-krumpli-alma.
Holnap mit eszik ebédre Ádi?
Azt olvastam,hogy 7hótól lehet csirke,pulyka,brokkoli,meg még egy pár újdonság.
Én adok az ilyenre.Na jó van kivétel.
Én nem! :)
Nekem is vannak ilyen napjaim. Valamelyik nap a postás húzott fel. Beázott a csengő. Kiragasztottuk a postaládára: Nem jó a csengő! Dudálj vagy kiabálj!
Megyek ki,ez meg: Meddig kiabáljak még mire végre kijön valaki? Mondtam neki mi a faszt kiabál??!! Dobja be az értesítőt aztán majd elmegyek érte.
De pénzt hozott várta a borravalót,hát most nem kapott........
Most meg ez apellál itt mögöttem!
"Mikor kapcsolod már ki?"
Felhúztam magam!
Felmentem az Iwiwre,kaptam üzit az uszioktatótól.Még mielőtt örülünk 800.- az uszi.Még jó,hogy eddig sose fizettünk.De akkor miért nem szólt a csaj?Az ő baja nemde?
Értem,amit mondasz.Az előző lakásunk panel volt,na ott volt minden zaj.Mi akkor is imádtunk ott lakni.Előtte 20 évig családi házban laktam és vallottam,hogy sose leszek panelmatyi.
Ez tégla lesz,jól szigetel,mint egy családi háznál.A zajjal nem lesz gond,imádom Veszprémet és tiszta depi vagyok,mióta visszaköltöztünk falura.
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?