Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Hűűűű, még jó hogy nem lett bajuk! Szegények biztos megijedtek!!! :(
Az Biztos hazaengedik őket ,ha nem lesz sárga Félix! nálunk az a szokás hogy 3-4 nap után kiteszik a szűrét a kismamának
Mokka gratula a nyereményhez!
Hiszti csak óvatosan takaríts, attól még karácsony lesz:)
hehe kétszer ment el, a másodikban már a j betű is benne van, amit utó9la+g +írt,3am hozzáá.
+
Anna gépel közben
ja, meg amikor valamit magyarázok neki, akkor mondja, hogy: "Anya, éjteeem!":D
és ha valamit ő magyaráz, akkor mindig kérdezi, hogy: "Éjteeed???":D
ja, meg amikor valamit magyarázok neki, akkor mondja, hogy: "Anya, éteeem!":D
és ha valamit ő magyaráz, akkor mindig kérdezi, hogy: "Éteeed???":D
Én meg Annától agybajt kapok.
Mióta oviba jár, felvette azt a szokását, hogy kijelenti, hogy ezt vagy azt a kaját nem szereti. Most pl. a borsót nem szereti, pedig a borsólevesből eddig mindig kiette a borsót. Most közölte, hogy nem szereti a paprikás krumplit és a tojást sem. Eddig ezek is a kedvencek között szerepeltek.
Borzasztó, hogy miket ki nem talál...:S
Haj,most kapcsoltam be a gépet,de már mennem kell. Hát,ezért nem vagyok az utóbbi időkben.:(
Mokka gratula a nyereményhez!
Sziasztok!
Örülök,hogy Kittiék jól vannak a picivel.
A karambol az nem jó hír. De a lényeg most,hogy nem lett senkinek sem baja.
Sziasztok!
Én délelőtt főztem és fürdőszobát takarítottam, majd elment a netünk és késő délután jött vissza.
Beszéltem Kittivel!
Jól vannak, van már előtej, Félix szépen szopizik:)
Kicsit sárga, de bízzunk benne, hogy szerdán haza engedik őket, esetleg csütörtökön, még aznap is van haza engedés.
Kevin volt ma bent Apával, és azt mondta Félixre, hogy aranyos! Anya meg menjen már vele haza.
Rossz hír, hogy Apája és Kevin karamboloztak tegnap, de szerencsére semmi bajuk nem lett, az autó viszont totálkáros lett:(
Mentek Kitti anyósáékhoz és a szembe jövő átjött az ő sávukba:( Szerencse, hogy semmi bajuk nem lett!
Én vagyok, be-be kukkantok. A takarítással sehol sem állok, de nem is csinálok nagy felhajtást belőle. Majd apa segít.
Most megint bent dekkolunk, mert nagyon hideg van odakint. Nekem nem nagyon esik jól ilyenkor kint mászkálni. A délelőtti kis szánkózás bőven elég volt.
na elaludt Jázmin :) eshetek neki a többinek :)
Kiki, Nektek jobbulást! :)
Mokka, nagyon ügyi vagy!!! :)
Az Apájám meg még mindig nem ért haza :( azért vagyok így ki emiatt mert arról volt szó a héten, még kari előtt befejezi a lakást meg rendbetesszük Jázmin szobáját. Ezért egész hétvégén hagytam lógni meg pihenni és most minden az én nyakamba szakadt :((((((((((((
Megyek is, Mindenkinek szép napot! :)
Haha! Majdnem elfelejtettem dicsekedni :)
Kaptam ma egy ajánlott levelet, 3x írtam alá mire kézbe kaptam :) Nézem feladó :Béres...
Mit akarnak ezek???? :D :D
Olvasol "örömmel értesítjük..... " Keresem a szememmel a lényeget! és....
Nyertem 15000 Ftos Brendon ajándékkártyát!!!!!! Végre valami:D :D :D
Én még nem csináltam aranygaluskát!
Én is írtam neki tegnap, de szerintem nem ér rá : :D Ne is érjen! babázzon nyugodtan :)
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?