Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Tegyél fel róla képet!
Tényleg nekem még van oda kuponom, csak azt írták max 92-ig lehet beváltani.....hát nem tudom
cska türelem!
Én minden reggel teát iszom, és amióta etetősz.be ül azóta kiskanállal kap belöle és egszercsak megpróbáltam itatni! ÉS mivel nagyon kellett neki próbálta inni! MOST már a bögrét is simán felemeli és iszik belőle! MInt a nagyok! :)
Tegnap egész szépen ment neki, de ma egyáltalán nem volt hajlandó, nem tudom miért. Pedig fini üdítőt vettem neki, de úgy se kell.
A csőrös pohárral meg az a baj, hogyha meglátja elcsapja a fejét. Nem hajlandó inni belőle.
Akkor marad a próbálkozás.
Köszi!
Babót leraktam, de még műsorozik a kiságyban. Asszem kiveszem, kiszippantom az orrát, és megpróbálom ölben elaltatni. Az a baj, hogyha sír, csak termelődik a takony, úgyhogy nem szabad sírni hagynom.
Ha elalszik még benézek.
Ugye mondtam hogy rájönnek ,hogy jó és akkor maguknak csinálják
:)
Szia!
MenőManód?
Biztos nincs baj, erre nem is szabad gondolni.
Anno már én is majdnem kikapcsoltam. Főleg hogy mindig akkor hívtak mikor szopi volt.
Szüleit nem tudod elérni?
Most lesz nálunk pancsi, aztán alvás.
Babó egész délután türte az orrszívózást, sőt, még ő maga hozta a porszívót. Azért ez nagy csoda. :)
Majjövök.
Sajnos nem tudom a férje számát. A vezetékes telójuk meg le van tiltva, szal hiába keresem a telefonkönyvben. Írtam neki újabb sms-t, hogy hátha rámcsörög.
Sose kapcsolja ki a telefonját, ismerem, szóval most kicsit majrézok, hogy nincs-e valami gond. De remélem csak azért kapcsolta ki, mert zavartalanul szeretné a szopizást gyakorolni a kisfiával. Bízom benne, hogy így van.
Sziasztok!
Hiszti! A férje számát nem tudod?
Sziasztok!
Vásárlás letudva.
Most aggódás van. A barátnőmmel, aki pénteken szült nem tudok beszélni. Tegnap előtt óta próbálom felhívni, nem veszi fel a telefont, most meg már ki is van kapcsolva egész nap. Írtam neki sms-t, hogy csörögjön rám, ha tud beszélni, visszahívom, de semmi... remélem minden rendben velük.
Köszi Mindenkinek!!!
Tényleg hatalmas lett a babynk és képzeljétek MÁR 7 KILÓ!!!A harmadikról lecipelni kész öröm.
Persze a tároló meg teli ócska biciklikkel,amit sose használnak,borzasztó!!!
Nagyon hülye szomszédok vannak errefelé!!!
Már megint esik,pfújjj...
Sziasztok! Csak bekukkantok!! Aztán szaladok..a szoba után..:(
Puszi Mindenkinek!!!!!!!!!
Én is megyek, felébredt a Kisdrága!
Sziasztok!
Gabi, tényleg nagyon szupi a kis traktor:))
Most megyek vásárolni.
majjövök, pápá:)
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?