Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Jó szórakozást!
Szia!
Köszi a tanácsot!
Mentem.Pápá!
Barinőm meg szeretne köszönteni,de csak este jó nekik és csak ma,mert 3 műszakban nyomja össze-vissza(tesco).
Szóval nem tudjuk magunkkal vinni.Hát majd úgy teszek,ahogy mondod.
Köszi!Most megyek,mert megkelt az emlegetett csacsikám!
Hú...bombabiztosat nem. Sajnos, ha tudnák....
Szóavl a kifárasztás sem jó. Legyen úgy a napja ahogy szokot. Fürdés, kaja, és Nurpohen. Ha meg felsír, márpedig ha fáj fel fog, akkor kenjék be az ínyét a mamáék, és ha nagyon sír, nekünk Domi egy kis teára megnyugszik, legfeljebb kézben ringassák el.
Hova mentek?
Gabi!Tudsz valami bombabiztos tanácsot adni arra,hogy mit csináljak Kevinnel,hogy ma este tutira ne ébredjen meg?Ugyanis nem leszünk itthon és Anyumék nem bírnak vele,ha felsír a foga miatt?
Szóval ma kapja a Nurofent,kenem az ínyét,lefárasszuk,jól bekajál és alszik.Van még valami jó ötleted?
Vagy bárkinek!
Hát ez az!Sose!!
Vagyis:az átadás határideje augusztus 30,majd kíváncsi leszek.Állítólag addigra beköltözhetünk,ha nem akkor kötbért fizetnek!Azt sem bánnám!:))
:)))
Igen most, ráadásul az új részek. Végül is mindegy, majd ismétlik ezt a sorozatot is kb 146-szor.
Miért,az most megy?
Én is függő vagyok,bár Kevin nyugodt alvása érdekében este nem nagyon jövök már,inkább napközben.
De valószínű nem bírnék úgy nekiindulni reggel a napnak,hogy ne olvassak vissza.
Mondtam is Apának,hogy jóval a költözés előtt köttesse be a netet,mert én addig nem megyek!:D
:))
Olyan jó dolgokat találnak már ki egyébként!
Én nagyon szeretem a játékokat,még most is.Szívesen ülök le Kevinnel,de mindent szétrombol,amit neki építek.:)
Szia!
Igen,olyanra gondoltam.Akkor majd lehet,hogy veszek.
Szóval Apánál is nagy sikere van a trakinak!Még jó,hogy nem tud ráülni,mert lehet hogy Domit rá sem engedné!:)))
6990 volt. De szerintem apuka jobban örül neki mint a fia. tegnap 10 percenként hívott, ilyen kérdésekkel:
-ráült
-tologatta-
tetszik neki
-mit szólt hozzá
-nyomta a dudáját
Szóval nagy gyerek.
Ja és bocsi! SZIA
Sziasztok!
Olívia!Boldog 4.hófordulót!
Kevin csucsukál,még a szokásos nyüssz továbbra is a foga miatt,de már nagyon jól megszoktam.Ha játszom vele,akkor semmi baj,mert nem érzékeli annyira a fájdalmat(gondoljuk mi,aztán...ki tudja)Egy a lényeg,egész nap a földön fekszem és dzsindzsázik rajtam a gyerek.Remélem nem lepődik meg senki,ha most azt mondom,hogy :Úgy örülök,hogy elaludt.:))
Szóval úgy érzem magam,amilyen az idő.Punnyadt vagyok és fáradt,pedig ma még Kevinen kívül más dolgom nem nagyon volt.
Már akartam kérdezni tőletek,hogy mit vesztek a bébiknek húsvétra???Én gondoltam hintára(bébi),láttam a Tecsós újságban.Szerintetek?Jó lenne az?
Ti mit vesztek?Ötletekek várok!!
Sziasztok!
Domi alszik. Ma 1 alváa cél, csak az a baj, hoyg sok a dolog a városba, csak nem mertem vele elindulni, mert lóg az eső lába és jön a bocibocitarka is. Szóval kiságy. Valaki adjon tanácsot 2 téren:
1, miért van az , hogy CSAK a délutáni alvásnál bedugul az orra?
2, hogy szoktassam át a cumisüvegről a pohárra?
Olivia: gratula, boldog 4. hófordulót
Mokka: hátha nem csinál ilyet Simi és alszik rendesen
Valaki?
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?