Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Szia Hiszti!
Ti merre voltatok délután?
Tegnap Apa jutott valamire a kertben,amíg Ti Anyudnál voltatok?
Már volt,h belekezdtem.Indítottam az "apróságokkal",de besértődött,hogy mit képzelek és bedobta a durcit.Nagyon nehéz vele beszélni ilyenről,sztem fogná magát és elvonulna vhova,csak ne kelljen hallgatnia.
Jó éjt!
Szépjóestét!
1 óra harc után elaludt végre.
Kitti, nemsemmi a hugid.
Szia Zseby, miújság?
Gabi, akkor má most drukkolni kell?
Mokka, örülök, hogy jól sikerült a délutánotok! Biztos élveztétek mindnyájan:)
Apa olyan édesen szuszog,már nagyon rég láttam így:)Általában én alszom el előbb.
Pl előző éjjel 1/4 3-ig játszott.
NA megyek is jó éjT!
Kitti én biztos jót beszélgetnék a tesóddal a helyedben ,oszt v. megsértődik v. nem ! de elgalább tisztáznátok :)
Szia Mokka!
Igazán jól telt akkor a délutánotok,gondolom el is fáradtatok:)
Szia Gabi!
Apa úgy látom kicsit bealudt:))
Igen,megint alakított a drága hugom.
Pedig szeretem és nagyon rosszul esik amit csinál és még nem hoztam szóba Kevin iránti...nem épp szeretetét:(
Ja!Hozzáteszem programjuk nincs vasánapra,mert mindjárt úgy kezdtem,h megkérdeztem.
Ma pl elmondásuk szerint:8-kor keltek,ebéd után 1-kor lefeküdtek aludni és 4-kor keltek.Ez ám a nem semmi!Lehet ebbe az ütembe mi nem férünk bele.
Hugi kihozott 5 valag ruhát az ölébe és elkezdte mutigálni,hogy ezt is vette,azt is vette.
Ja és h Kevinnek jó lesz vmi gagyi játék is,nem?Hát...persze!
Kitti!
Egy őszinte beszélgetés?
Sziasztok!
Voltunk Anyuméknál,jó volt.Annyi sütit ettem,hogy csak na.Pukkadásig vagyok.Ejnye-bejnye!:(
Tesómékat szépen megkértem(mikor 6-kor beestek),hogy segítene-e palija elhozni nekünk az ő kocsijukkal az étkezőt vasárnap.Húzták a szájukat,mire én kapcsoltam és mondtam:nem gáz ha nemet mondanak,bérlünk utánfutót 15 percre,mert kb addig tartana a dolog.Persze aztán erősködtek,h segítenek.
Máskor mindig vittük a senekét mindenhova,nem volt teher egyáltalán,hogy rajtunk lógott(mikor nem volt palija több évig),nem zavart,sőt örültem,h velünk van és boldogan jön velünk.Ha vettünk vmit,ő is kapott.Pl beugrottunk Tecsóba,occsó akármire leltünk,minnyá neki is vettünk,mintha a gyerekünk lett volna.
Eztán nagy kérés tőlünk az a 15 perc.(kombi autójuk van,abba elférne lazán a dolog)
Miért ilyen velem?Anyumék sem értik.Már elkeseredtem,pedig nekem nagyon fontos volt mindig a boldogsága....úgy látszik én neki nem:((
Szerintem a főnököt nem érdekli ilyen téren a beosztottja. Pl párom főnökét se, aki a saját apja! És ha szerintem ő nincs tekintettel a munkásra, aki a fia, idegentől mégúgy nem várható el.
Én akkor húztam fel magam nagyon, amikor párom legutróbb hajnal 1/2 1-re ment, visszaért több száz km levezetése után, és 4-kor ért haza, mert még sos munka volt, ami persze ráért volna, de ponmt akkor kellett megcsinálni. És még sorolhatnám.
Sziasztok!
Bejött a suli honlapja! Vesztemre! 20.-ra van 3, 23-ra 1! EWgy könnyebb, egy közepesen nehéz, mege gy elég durva.Most hozzá is fogtam, egyenlőre olvasás szintjén!
helloka ..
mi ujság errefele?
Hali!
Mindenhol megy az esti szertartás?:)
Apa elment éjszakára, Anna nagy nehezen vacsizott, igaz nem túl sokat, de nem izgat. Annyira nem bírtam már vele, hogy nem érdekel. :(
Most pancsi lesz, aztán benézek, ha elaludt.
hmm Apa még sehol, ahhoz képest h 3ig dolgozik :(
ezt amúgy tök nagy szemétségnek tartom, 3an dolgoznak ma a tanyán, de a másik kettő marad itthon a héten, Apa meg ugye vezet holnap, 400 km-t reggel 4től...
ott a főnök is de nem értem miért nem engedi haza...tudja jól h mi vár rá holnap :(
persze, be akart kavarni. arra számított h én majd felháborodva nekiesek Apának h mit hazudozik nekem?
csak már átlátok a szitán, eddig ez bejött neki, most bebukta :P
szép higgadtan elmagyaráztam neki h mi a szitu :) egyből olyan mézes mázos lett a hangja... "ja, akkor én félreértettem, így más..."
HA HA HA..... :P :P :P
hát kissebb értékek lesznek ,mint tavaly :(
bár ebből a 9 ből 4 pénzesborítékot kap, legalább az ajándék kitalaálásáról le van a gond!
Köszi :)
Amúgy ma tök jó kedvem van, mindezek ellenére :DDD
Nektek is hasonlókat kívánok! :P
A karácsony témához még mindig nem tudok hozzászólni :P Mondom h szerintem kihagyom... :P Na jó, nem :P
Majd később gondolok rá, most túl elfoglalt vok :)))))))))))
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?