Kislányt szeretnék!!! (beszélgetés)
Sziasztok :) nekem is ket fiam van es szeretnek mar nagyon egy kislanyt.
Eddig ugy csinaltuk h a PÉ elott a 3. Napon abbahagytuk az akciot es ecetes oblites. De egyelore nem esek teherbe :( pedig a ket fiu hamar osszejott. /mindegyik peteereskor/
Lhet h tul koran abbahagyjuk?
Ki hany nappal hagyta abba a PÉ elott a probalkozast?
Mi is a peteéréshez igazítottuk az akciót (semmi taktika, én minden hónapban érzem). És bejött, kislány lesz, októberben születik. ❤️ :)
Persze annyi mindenen múlik...
Szia!
Nekünk az időzítés vált be.
Novemberben lesz 2 eves a kislanyunk. 12 hetes uhn biztosra mondták hogy kislány. Nagyon örültünk.
Nekem a fiúkkal sokkal könnyebb volt a kislányunk rendesen felforgatta az életünk 😀
Nekünk 2 fiú után született a kislanyunk,1,5 èves 🙂😍
Kismamakent mikor még nem is tudtuk a nemèt,de én már rózsaszín ruhákban jártam.
25 hetes uh-n derült ki hogy kislány.🙂
Sziasztok új tagként.
2 csodás fiam van,de szeretnék kislányt.
Leírnátok hogy sikerült e praktikákkal a lány gyerköc?
No elírtam, nem "sajnos" persze... cukik a fiacskáim, de persze nagy kopek.
Amugy meg én magam is pont tuszorepedeskor fogantam, aztán eléggé lány vagyok. 😁
Hát azt biza én sem, mindig is lanyparti voltam, lányt akartam, elsőt is annak vártuk, nevbol is csak lány volt a 20.hetig, noha én valahogy éreztem, fiu. Aztán két fiam lett.
Első tuti felidokor fogant, a masodikat nemtom. 😁
De nekem laaany keeelll! Most már kettő, hogy kiegyenlitodjenek a nemi arányok otthon.
De lehet, nem lehet több... 😢
Nekünk is 2 fiù utàn kislányunk született,nemrèg töltötte be az 1 èvet😍
40 èvesen szültem.
Höhö... hát nekem elég rendszertelen, aztán két fiam van.
De minden vágyam egy kislány, fiukat is annak vártuk. Nemtom, lehet-e még harmadik, lehet-e még leánykám...Most épp elég rosszul áll a szénám hormonálisan, petefeszkileg. 😭
Köszi a választ. Megpróbálok én is jól időzíteni :)
Gratulálok! :)
Feléleszteném a topicot! :)
Pár hónapon belül szeretnénk utat engedni a második gyermekünknek. Már van egy kisfiúnk. Öcsinek is örülnénk természetesen, de nagyon szeretnénk egy kislányt is. :)
Arról nem is beszélve, hogy a fiú terhességem kacifántos volt, valószínűleg a kisfiam hormonjai bàntották a májamat. Van egy halvány reménysugár, hogy a kislánynál nem lenne ilyen problémám.
Praktikák? Oké hogy a kislányok lassúak de szívósak a fiúk meg fordítva...tapasztalatok siker storyk?
Sziasztok!
Nekem két fiú után lett kislányom.
Nagyon figyeltem rá,hogy a menstruáció utáni szeretkezéskor ne kerüljön belém sperma,hanem csak a sokadik️ Együttlét után,és persze a peteérés előtt!
Nekem bejött(bár sokáig nem mertem megkérdezni a nemét az ultrahangon,és mikor mondta a doki ,h kislány nem nagyon hittem el....csak mikor megszületett😌
Mi pont ezzel a módszerrel próbáltunk most kislányt "gyártani". A kisfiúnk ugyanis éppen az ovuláció napján fogant és valóban kisfiú is lett.
Most 2 nappal ovu előtt voltunk együtt és meg voltam győződve róla, hogy kislányunk lett éppen a lentebb leírtak miatt.
Most 25 hetes babás vagyok és a pocaklakónk kukacos, az elméletem tehát megdőlt, lehet, hogy 2 nappal előtte sem elegendő, több kell, hogy biztos a kislány várakozzon ott a petére. Nekünk egy nagyon kitartó kisfiú akart jönni, ő megvárta két nap múlva a petét :)
Adibadi82 azóta biztos tudod a babád nemét, elárulod hogy sikerült e a kislány?
Ajánlok közben egy oldalt annak aki idetéved még.
3 és 1 évesek, szeptember óta próbálkozunk, nagyon friss még a dolog,pár nap és peteérésem lesz, remélem nem kell sokat várni a picurra, a fiúk elsőre összejöttek,utolag visszaszámolva nem is csodálkozok hogy fiúk lettek, pont peteéréskor készültek mind a ketten :D
Az enyémek is igazi fiúk, a kicsit sem kell félteni pedig még csak egy éves :D
még nagyon friss a dolog hatodik héten járunk.
A fiúk 9, 5, 3és fél évesek.Igazi fiúk nem az a csendes társaság,de vekük már nem olyan nehéz.Nálatok?régóta próbálkoztok?
adibadi82
hány hetes terhes vagy? :)
A srácok milyen idősek?
Nálunk eléggé aktuális a téma mert dolgozunk a harmadik babán :)
Megpróbálunk peteérés előtt együtt lenni, meglátjuk sikerül e :)