Kislányt szeretnék (beszélgetés)
Nekem is két kisfiam van és én is kislányt szeretnék 3. babának.De ha fiú lesz ugyanúgy fogom szeretni mint a másik kettöt.
Ha elsö babának szeretne kislányt megérteném,hogy le hurogják az a fontos,hogy egészséges legyen!
Ha két kislányom lenne akkor biztos fiúra vágynak!
Nekem kislányom van, de hogy hogy csináltuk...? :)
Most várjuk a másodikat, de a nemét még nem tudjuk.
Nálunk is peteérés előtti együttlétből lett kislány!
Hajrá!:-)
KÖszönöm!
Azért annyira nem ragaszkodom hogy ha fiú lenne,már nem is örülnék neki.De ha van valami módszer arra hogy talán kislány legyen,akkor azt szívesen kipróbálnám.Persze az egészség a legfontosabb számomra is.De miért ne próbálhatnám meg , hátha bejön.Sőt az is lehet hogy több gyerekünk nem is lessz.
Szerintem az egészség mindnekinek fontos,sőt a legfontosabb,de attól még vágyhatunk különböző nemű babákra.Baj akkor van,ha valaki annyira görcsösen ragaszkodik az elképzeléséhez,hogy nem tudja elfogadni ha ellenkező nemű gyereke születik.
A naptáraknak én sem hiszek,mert itt számít 1-2 nap is,sőt sokszor órák is.A naptárak átlag emberhez vannak igazítva,és ettől sokan eltérhetünk.
Sok sikert hozzá.
Nekem egyébként a dokim magyarázta ezt el,amikor a fiam után lányt szerettünk volna.
Tamianyu
Köszi,én is megérzem mikor van pe-em.Pedig nem lözépidőben van.Ez elég jól hangzik,és ha belefogunk,erre figyleni fogok.
Én így számoltam,és mindig bejött.
A lényeg,hogy pontosan tudd mikor van pé-d.
Én megérzem mindig.A fiú spermák gyorsabbak,de kevesebb az élettartamuk.A lányok lassúbbak,de tovább élnek.Ha pé előtt vagy együtt a pároddal,akkor nagyobb az esély a lányra,mert igaz lassabban érnek célt,viszont életben vannak amíg megtörténik az ovuláció.Ha közvetlen ovukor vagytok együtt,akkor fiúra nagyobb az esély,mert ők előbb célba érnek.Amikor a lányaink készültek,nagyon figyeltem arra,hogy pont ovukor ne legyünk együtt,csak az azt megelőző napokon.
Remélem érthetően írtam le.Bár ezzel sokan nem értenek egyet,de szerintem logikusnak tűnik,és nekünk be is jött.A naptárak erre a célra nem alkalmasak,mert ez teljesen személyes,neked kell kitapasztalnod mikor van pé-d.Nem mindenkinek van pont közép időben,és ugye előfordulhat spontán is.Én azt is észre veszem,mert sok a nyák olyankor,és nálam kis görcs is kíséri.
Szia!
Nem tudom, hogy mi a módja, vagy mi mit hogy csináltunk, de nekünk kislányunk lesz!:) Egyébként én úgy voltam vele, hogy nekem mindegy, hogy kislány vagy kisfiú csak egészséges legyen!:)
Sok sikert!
SZiasztok!
Segítsetek.Milyen módszert lehet alkalmazni arra ha kislányt szeretnék?