Kisgyerekes anyukák mindennapjai (beszélgetés)
Mindketten itthon vannak, Matyi tavaly még nem akart oviba menni, én meg nem erőltettem.. :) most már mondta, hogy menne, úgyhogy kéntelen leszek beíratni..:)
A lányom 3éves a fiam most lesz 1.
Köszi,neked is aranyos fiacskáid vannak:)
Otthon vagy a kicsivel?
Az előzőt is Neked címeztem, nem magamnak.. :)
Ti is hasonló korúak vagytok ugye? Nagyon szépek vagytok! :)
3,5 és 1,5 évesek a fiaim.. :)
Morca:Mennyi idősek a gyerkőceid?
Sziasztok!mit csináltok?
Mikor szoktatok fürdetni?
Hát akkor ő már komoly kis hölgy.. :)
Most mennem kell, mert a kisebb fiam felébredt, de este benézek. :)
tegnap mult 5 hónapos,köszönöm szépen!
De gyönyörű csajszid van!! Mennyi idős?
Ja, és köszi.:)
Helló! üdv a csapatba! Gratulálok a gyerekekhez....
Sziasztok! Ha nem bánjátok én is gyarapítanám a beszélgető partnerek számát.. :) Két fiam van a nagyobb 3,5 a kisebb 1,5 éves.. :)
ok,én is teszek-veszek kicsit :)
Szerencsére egyáltalán nem szenved,legalább is nem mutatja,mert nem nyűgös,nem eszi a kezét,csak az evéssel vannak kisebb gondjaink,de már sz is alakul.Vagy csak lusti:)
Most megyek is,megetetem,de aztán jövök vissza:)
Nem is tudom mikor van Bianka nap :(((((
Én vagyok a legszerencsésebb anyuka,nagyon jó gyerek már kint van 2 foga,véletlenül vettem észre nem volt lázas,az oltásokat jól viseli,holnap megyünk is,éjszaka még felkel enni valószínű napközben nem eszik eleget,majd ma adok neki :)ó,szegénykém nagyon szenved?
Szép neve van nagyon!
Az én kislányom Bianka napon született:)
Jó alvó kislány?
Mi most kínlódunk az evéssel a kisfiammal,de valószínű a fogunk miatt.Hol eszi a darabos kaját,hol nem,pedig már 10hónaposan simán falatozott és egy 2hete meg csak a pépeset ette,most a héten fogadta el újra a falatokat.
Mira Bianka :) igen ezt mindenki megjegyzi...
még igen de már kostoltatom az ízeket,ma elég sokat evet,adtam neki almát főt krumplival,még evett volna....majd ha felébred megint adok neki...
És milyen sok haja van!!!Hogy hívják?
Ohh,akkor Boldog Hófordulót kívánok:)
Szopizik még?Terveztek második bébit?
hát igen....mindenki elbarangol idővel....
tegnap volt 5 hónapos.. :) köszönöm szépen
Neked is nagyon aranyos a pici lányod,bár már nem is olyan pici,mint a képeken?!
Kár,hogy ennyire le van lassulva ez a fórum,pedig a picikről annyi mindent lehet beszélni,sőt,ha pl.találkozok ismerős kisgyerekes anyukával,alig tudjuk otthagyni egymást,mert dől belőlünk a szó a gyerekekről:)
Köszönöm,a te kislányod is nagyon cukorfalat:)
szia,nagyon édik a picik! gratulálok! :)
További ajánlott fórumok: