Kinek volt része 1 éjszakás kalandban? (beszélgetés)
kinek nem?
:DDD
sziasztok!
ma sem tudunk meg semmi pikáns részletet Kandúrka ? :)
Szép estét!
Elolvastam mindent :)))
Egyetlen egyéjszakás kalandom volt, illetve egy délutános.
Egy éve játszottunk egymással, mint macska az egérrel ( a szerepek folyton cserélődtek..), mindketten kapcsoltban, de ez feldobta az életünket, kölcsönös szimpátia volt és persze szexuális volnzalom. Forró, tiltott és izgató kapcsolat, beteljesedés nélkül.
Néha telefon, alkalmanként netszex, és egy ilyen folyományaként felmerült a kérdés, mi lenne, ha egyszer igaziból is megtörténne a dolog?
25 perc múlva megtörtént, 10 perc zuhany, 5 perc smink és öltözés, 10 perc odaút. Kéróra...
megálltam az ajtóban: helló, megjöttem. öööö, foglalj helyet... Miért? beszélgetünk, vagy xxxelünk?
Xeltünk.. :) nem bántam meg! Szerintem Ő sem. :)
Na,témát váltok,nem akarok túl indiszkrét lenni:-)
Megyek főzőcskézni,estére a ház urának...
Ne aggódja nem hagynánk ki a buliból...na de az úri ember nem akar bulit:)Úgyhogy menj nyugodtan...én már a fini ebédet benyomtam,én is lépek..:)
Akad még itt pasi bőven;)
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak, ha új lakásba költöztünk és nappal el volt a kutya egyedül, de most éjszakás vagyok és látom a kamerán, hogy sír?
- Ki hogy viseli az éjszakás műszakot?
- A párom szinte majdnem mindig éjszakás
- Anyatejes kisbabád mikor állt át a 4 órás etetési rendre? Vagy az egész éjszakás alvásra?
- Valóban elveszik az ápolóktól az ágy melletti, és az éjszakás pótlék összegét?
- Állandó éjszakás műszakban dolgozom