Kinek volt része 1 éjszakás kalandban? (beszélgetés)
Ugye,hogy ugye??:DDDDD
MB1-es pasi lett belőle!:))))
a fürdő után az ágyamban végezte....:))))
Szóval isteni dolog a vízben lenni,de azért utánna valóban kell,mint hajó töröttnek a szárazföld....vagy egy ágy....vagy egy szőnyeg...vagy....
Na jó ,nem is olyan ciki,kategória:)))
Szóval,volt egy srác,akit szinte tinilány korom óta ismertem.
Amikor a peresszóba dolgoztam sűrün bejárt kávézni,szoktunk bulikba is összefutni,de semmi olyan jelzés ,hogy tetszem neki vagy valami.
A szobatársnőimmel is jóba volt,felhívtuk kajálni is amikor hárman próbáltunk ehetőt kihozni a kis pénzünkből,szóval haver volt.
Egyszer meló után éjjel benn feküdtem a habos kádba,gyertyával és nyugtáztam,hogy végre vége a két nap robotnak,amikor csöngettek.
A csajok kinyitották,hallottam ,hogy ő az,dumáltak,aztán egyszer csak nyílt az ajtó ő meg simán bejött,leesett az állam,elvörösödtem és nem értettem a helyzetet:)Beszéltünk pár szót ,én kizavartam ,hogy mit képzel,erre ő hót nyugodtan levetkőzőtt és beszált a kádba........
Van egy még jobb sztorim!:DDDD
De azt nem mesélem el!:)
na ja :DDDD
tudtam tesóka :DDD
miért lenne ez szégyen?? :)))
nekem volt jó pár.. ki hitte volna?! :DDDDD
Tényleg,még nem is válaszoltam erre a kérdésre.Persze,hogy volt ,több is.
Amikor albérletben laktam még két csajjal együtt.
Aze egyik egy olyan pasi volt aki már régóta tetszett ,de akkor még kapcsolatban voltam.A csajokkal meló után valami bluz kocsmába mentünk és ott összefutottam vele,beszélgettünk,iszogattunk ,csajokkal táncoltunk,aztán együtt mentünk haza ,mivel majdnem szembe lakott velünk.
Elbúcsúztunk ,de mégsem ment el.....szóval felmentünk és ott elkapott ,se szó se beszéd,én menekültem előle,meg sikongattam,de nem sokáig:)))
Olyan játékos volt az egész.Utánna elment ,a csajok meg kibújtak a szobáikból,irulva -pirulva és szét nevettük az egész éjszakát.
:DDDDD Jó válasz!
De akinek ennyit könyörögnek és ilyen szépen kérik.......???:D
Nem nagyon ír ide más pasi :(
Vannak páran az oldalon, de csak semleges témákban nyilatkoznak meg :)
Volt egy-kettő... nem volt jó... felhagytam vele.
Nem bántam meg, de én más típus vok.
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak, ha új lakásba költöztünk és nappal el volt a kutya egyedül, de most éjszakás vagyok és látom a kamerán, hogy sír?
- Ki hogy viseli az éjszakás műszakot?
- A párom szinte majdnem mindig éjszakás
- Anyatejes kisbabád mikor állt át a 4 órás etetési rendre? Vagy az egész éjszakás alvásra?
- Valóban elveszik az ápolóktól az ágy melletti, és az éjszakás pótlék összegét?
- Állandó éjszakás műszakban dolgozom