Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kinek milyen tapasztalata van a Libbenő Sziromtündérrel? fórum

Kinek milyen tapasztalata van a Libbenő Sziromtündérrel? (tudásbázis kérdés)


2014. jún. 11. 12:31

Sajnos ahogy rákerestem a neten, nagyon sok csalódott vásárlót találtam, akik megvették karácsonyra a gyereknek, majd a méregdrága játék a negyedik alkalom után nem működött többé. Nagyon sokan nem is próbálnak élni garanciális jogukkal és hagyják a játékot a polcon porosodni - ezt nem is értem...

Ráadásul a játékot bemutató reklám megtévesztő, egyáltalán nem így működik, ez is megérne egy külön levelet a Fogyasztóvédelemnek...

Szintén többen garanciális alapon kaptak egy újat a tönkrement helyett és mivel már tudják, mennyire rossz minőségű a játék és mennyire irányíthatatlan, a Vaterán és hasonló helyeken árulják eredeti dobozban...nem ajánlom senkinek.

Nekem egy darabig eltartott a harcom a netes játékoldallal, ahonnan rendeltem, görcsösen ragaszkodtak ahhoz az állásponthoz, hogy ha egy 12.000 Ft-os játék 4 alkalom után nem működik többé, az teljesen normális. Én viszont utálom, ha hülyének néznek, így nem tágítottam igazamtól.

A végeredmény: levásároltam a termék árát, ami számomra tökéletes megoldás volt az adott szituációban. Egyszóval ne hagyja magát senki, nem kell belenyugodni a nyilvánvaló átverésbe!

Megvásárlásra pedig nem ajánlom, hatalmas csalódás...

3. Hoxa
2014. máj. 22. 08:48
Karácsonyra kapta a lányom a nagyszüleitől. Nekünk sem működik. Kb. egyszer-kétszer sikerült az elején repülnie, aztán kampec. Csak a töltőben pörög.
2014. máj. 22. 08:47

Ezt találtam neked. Van benne a feltöltéssel kapcsolatos info is:2014 Új Repülő-Libbenő Szirom TündérBarbie Flying Fairy2014 új szenzációja!Már Barbie kinézetben is!Ez a legújabb féle tündér ,repül,közben dallamot játszik és fénye van.(lényegében ugyanolyan mint a régi,csak ez zenél,világít,és másképp néz ki)


Irányítsd a saját Libbenő Sziromtündéred a kezeddel! A rózsaszín ruhás repülő tündér egy dokkolóban állva várja, hogy játszhass vele! A dokkoló tölti a kis tündér Li-Ion akkumulátorát, és amikor a tündér narancssárgán kezd villogni, készen áll a szárnyalásra! Húzd ki a tündér szoknyájából a töltővezetéket, nyomd meg a dokkoló gombját, a Libbenő Sziromtündér virágszirmai nagy sebességgel pörögni kezdenek, és a tündér szépen felemelkedik a levegőbe! Ahogy lebeg a levegőben, a tenyereddel tudod irányítani, miközben a tenyered felett repked kb. 30 cm magasságban. Reptesd a gyönyörű Libbenő Sziromtündért, aki elkalauzol Téged Tündérországba!


A tündér a dokkoló segítségével tölthető. A töltési idő 30 perc, ami 10 perc folyamatos repülési időt biztosít. A töltő csatlakozóját úgy kell a tündér szoknyájához csatlakoztatni, hogy a nyíl a csatlakozó végén mindig a felső oldalán legyen, hiba esetén a LED jelez.


A játék 6 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza. Tündér méretek: 16 x 11 x 19 cm. Dokkoló méretek: 13 x 9 x 5 cm.

2014. máj. 22. 08:34
Vett valaki közületek Libbenő Sziromtündér játékot? Mik a tapasztalatok? A miénk kb. négy alkalom után nem működött többé és nem hajlandóak garanciálisan javítani, cserélni. Azt mondják, lemerült kikapcsolt(!) állapotban az aksi és ez nem garanciális hiba!!! Szeretném tudni, más is járt-e hasonlóan, mert ezt nem hagyom annyiban!

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook