Kinek irányítanád az álmait, ha lenne ilyen különleges képességed? (beszélgetés)
Az "én esetemben"?
Miért nem működhetne? Túl komplikált vagyok?
A blogomban a mindennapjaimról írtam. Így elsőre talán nem olyan izgis, de sajnos az volt.😣
Én már egyre kevésbé hiszek a horoszkópok jelentőségében. De van, akinél beválik, ezért tagadni teljesen sohasem fogom.
Hm... A blogod-ban mikről írtál?
Szívesen.:)
Amúgy, keress rá az interneten az enneagramra. Ha az meg van, akkor a 2-es típust keresd.:) Talán eltaláltam a lehetséges típusodat, már ha a te esetedben működik az enneagram.
A számodra könnyebb utat válaszd.🙂
Valamikor tudtam az aszcendensem (talán bak?), de nem vagyok benne biztos. A Holdjegyemet nem tudom. Nagyon szeretem a horoszkópokat, nagyjából erre alapozom az emberi kapcsolataimat, bár lehet hogy butaság. Ha tudom valaki csillagjegyét, hellyel-közzel tudom, hogy mire számíthatok az illetővel kapcsolatban. Persze csak általánosságban, de sokszor pontosan hozzák a formát az emberek a csillagjegyük szerint.
Itt vezettem blogot 11 évig, de sajnos törölnöm kellett a naplómat.
3 regényem megtalálható itt (ennyi az összes), de nem biztos, hogy tetszenének, ugyanis leginkább a női olvasóimnak igyekeztem örömet szerezni velük.
Az álom-ámokfutást pedig majd igyekszem megfogalmazni. Majd írok egy rövidebb novellát, lehet. Ez most adott egy kis motivációt, köszi!😊
Ok. Köszi
Keresek egy másik orvost:)
Köszönjük!
Neked is további sok sikert!
Elhagyott az "orvosom":)))
Hosszú
Jó szórakozást!
Épp most mész? :)
De miért?
Szerintem kellemes ez az oldal (írom ezt úgy, hogy nemrég óta vagyok itt).
Nem vagy ijesztő, csak, egy kicsit rossz volt korábban ezt az önmagadról vallott lelketlenséget olvasni.
Én nem az asztrológiára gondoltam amúgy.:)
Megkérdem tőled, hogy van-e kedved utána olvasni-e a dolognak magadtól, mert akkor adnék támpontokat a kereséshez vagy inkább én írjak kicsit róla? Az utóbbi nehezebb, már elég rég foglalkoztam behatóbban ezzel a rendszerrel, amit szeretnék veled megismertetni.
Mi az aszcendensed és a holdjegyed amúgy? :)
Mesélj, milyen álmokat küldenél.:)
Fantázia... ha van fantáziád és írói vénád, vezetsz blogot?
Már töröltettem magam, úgyhogy nem sokáig:))
Így nyugodtan írhatok bármit;)
Remélem azért nem vagyok túl ijesztő, így első olvasatra...😄
Bika a horoszkópom, ami a csillagjegyek közül a legmakacsabb. Szerintem ez sok mindent elmond a jellememről.
...És talán az is mesélne rólam, ha elmondanám, milyen álmokat küldenék...😁 (Rendelkezem egy nagyon halvány írói vénával, határtalan fantáziával, és némely exeimmel szemben olthatatlan gyűlölettel).😁
Ki írta, hogy kötelező lenne itt lenned? :)
Amúgy szerintem szívesen látunk téged is.:)
Értettem:)
Elmehetek?:)))))
Hm... Felettébb érdekes, amiket írsz.
Úgy ajánlanék a figyelmedbe valamit. Csak nem tudom, mennyire hiszel az önismeretben illetve az emberismereti rendszerekben (más néven tipológiákban).
Hááat...ez esetenként változó. Ha a lelki oldalát nézzük, persze szükségem van külső segítségre ahhoz, hogy fel tudjak állni a padlóról, de van mikor magamba zárom a problémáimat.
A mindennapi életben pedig igyekszem úgy rendezni a dolgaimat, hogy ne kelljen segítséget kérnem. Sok olyan ember van körülöttem, akikre számíthatok, de akadt olyan is, aki kerek perec megmondta, hogy az én életem-az én problémám, és nem tud segíteni.
Szerintem is.
Mintha, azért szeretné irányítani a másik álmát, vagy befolyásolni, hogy pl. rá vágyjon a másik, őt szeresse. Esetleg.
Olvasd vissza és értelmezd miről beszéltem.
Az álomról.
Arról, hogy valakinek az álma nincs rám hatással és nem is érdekel.
Ne keverd ide azt, hogy érdekel-e a társaim élete, gondolatai, cselekedetei és azok hatással vannak-e rám.
Még netes fórumtársak élete is érdekel és van akié hatással is van rám, nem még a való életben.
Ezt jól látod.
Biztosan vannak olyanok, akik szívesen segítenének bármiben, de nekem nem jó érzés lekötelezettnek lenni.
Ezenkívül rájöttem, hogy igazából csak magamra számíthatok.
Mire gondoltál akkor, amikor ezt olvastad?
Csak mert lehet nagyon nem egyre gondolunk.
További ajánlott fórumok:
- A szellemi képességeidnek mennyire vagy birtokában MOST?
- Milyen különleges ajándékkal kápráztassam el a szerelmemet Valentin napon?
- Hol találok olyan nőt, akit irányítani lehet?
- Neked milyen különleges képességed van?
- Állatok különleges tulajdonságai, képességei
- Van e valakinek különleges képessége, energia kellene egy kislánynak